Plato Cafe & Bistro (吳松街)

【💛柏拉圖式晚餐|Plato Cafe & Bistro】食過唔少次,因為鄰近教會機構、書店,很多時候啲朋友都會約嚟呢度食。稱佢為拍拉圖式晚餐,並唔係走「慾/肉」,其實只是食客們都瀰漫著深度溝通與靈性交流,就好似柏拉圖咁講:「靈魂被分成一半,每人在世間上都企圖找回自己的另一半」一樣。好啦,都係講返食咗咩先。😜食咗咩Dinner for two 🍕天婦羅魷魚鬚比預期中份量大,話晒都係頭盤嘛。炸得很香口又夠脆,油唔會太多,魷魚新鮮都幾淋,絕不「擦子膠」,配上黑松露沙律醬食好滋味。🍕餐湯-忌廉蘑菇湯粒粒蘑菇粒碎碎,口感香濃。🍕龍蝦汁虎蝦意大利飯賣相超靚呀,飯質都係香港人式,硬度係比較易入口,帶少少硬身、有咬口,帶老人家嚟食都唔會嘈「未熟米」,虎蝦出名爽口又啖啖肉味道好唔錯。🍕美國安格斯肉眼牛扒(5成熟)最讚嘅肉眼牛扒,望上去好似幾普通,但其實煎得唔錯㗎,鎖到肉汁,味道仲幾香添,又易切,我就一口氣切晒慢慢食啦!🍕朱古力心太軟配雪糕強烈建議晚餐加錢轉食,因為真係好好味!無得輸!🍕藍莓芝士蛋糕好味,不過不失,但風頭被心太軟搶晒。🍟咖啡最後當然嚟一杯熱辣辣嘅咖啡作結尾啦!📍💛Plato Cafe &
【💛柏拉圖式晚餐|Plato Cafe & Bistro】

食咗咩
Dinner for two
🍕天婦羅魷魚鬚
比預期中份量大,話晒都係頭盤嘛。

🍕餐湯-忌廉蘑菇湯
粒粒蘑菇粒碎碎,口感香濃。

🍕龍蝦汁虎蝦意大利飯

🍕美國安格斯肉眼牛扒(5成熟)

🍕朱古力心太軟配雪糕
強烈建議晚餐加錢轉食,因為真係好好味!無得輸!

🍕藍莓芝士蛋糕
好味,不過不失,但風頭被心太軟搶晒。

🍟咖啡
最後當然嚟一杯熱辣辣嘅咖啡作結尾啦!

📍💛Plato Cafe & Bistro
佐敦吳松街186-188號地舖

#plato #platocafebistro #佐敦 #佐敦美食 #好食 #甜品好食 #心太軟
2023-05-18 77 浏览
早幾日同朋友嚟食下午茶,搵到一間好抵食嘅西餐廳,下午茶最平50幾蚊就有好份量多之餘仲要包嘢飲!鹹牛肉炒蛋牛角窩夫配花生醬好新穎嘅一道菜,牛角窩夫,其實個質感就有少少似牛角包,用酥皮整成,但係就係窩夫嘅樣,上面有炒蛋同鹹牛肉,味道都幾夾,如果想再得意啲,就加埋隔離嘅花生醬,食埋就好滿足,有少少似西多士嘅食法,不過個餡就豐富好多,隔離仲有沙律菜,好健康。炸魚薯條有兩塊炸魚,加無限多嘅薯條。炸魚好新鮮,脆卜卜,加埋檸檬🍋,味道同口感都幾正宗。仲有咁多薯條,覺得都幾抵香烤雞胸西西里蕃茄意粉香濃嘅茄汁味,配上雞胸,啱晒健康嘅人都係因為雞胸冇肥肉,仲酸酸甜甜咁,都幾開胃,意粉質感唔錯,夠煙靭抹茶latte 拉花好靚,抹茶味好濃,飲落去都比較絲滑,推介三個餐都包嘢飲,如特別的咖啡,覺得好抵飲

鹹牛肉炒蛋牛角窩夫配花生醬

炸魚薯條

香烤雞胸西西里蕃茄意粉

抹茶latte
拉花好靚,抹茶味好濃,飲落去都比較絲滑,推介

三個餐都包嘢飲,如特別的咖啡,覺得好抵飲
佐敦捐窿捐罅都有好嘢食,一條街內有齊中菜、西餐、日式等餐廳選擇,🤨小店花多眼亂。係吳松街Plato 係旺中帶靜,已經第二次嚟,上次午餐覺得質素唔錯,而且室內空間好適合食飯傾計,今次就試下晚餐如何😬。晚餐選擇$498精選二人套餐主要係前菜及主菜都係我倆喜歡💕先有是日餐湯,周打魚湯好足料。天婦羅魷魚鬚,加入海苔一齊炸,無咁油膩👏🏻👏🏻龍蝦汁虎蝦意大利飯食出有香濃龍蝦汁,包裹每粒意大利飯😍啖啖creamy 美國安格肉眼牛扒5成熟有炭燒焦香,肉質保持嫩滑多汁,保留少少口感🫰🏻甜品係芝士蛋糕,味道正常發揮🤗飲品叫左凍焦糖朱古力+$16、熱柚子茶

晚餐選擇$498精選二人套餐
主要係前菜及主菜都係我倆喜歡💕

先有是日餐湯,周打魚湯好足料。

天婦羅魷魚鬚,加入海苔一齊炸,無咁油膩👏🏻👏🏻

龍蝦汁虎蝦意大利飯
食出有香濃龍蝦汁,包裹每粒意大利飯😍啖啖creamy

美國安格肉眼牛扒5成熟
有炭燒焦香,肉質保持嫩滑多汁,保留少少口感🫰🏻

甜品係芝士蛋糕,味道正常發揮🤗
飲品叫左凍焦糖朱古力+$16、熱柚子茶
龍蝦汁大蝦意大利飯
美國安格斯肉眼扒
龍蝦汁大蝦意大利飯
美國安格斯肉眼扒
2023-05-14 64 浏览
今日同女朋友收工去食佐敦一間叫做Plato Cafe & Bistro嘅cafe 一入到去已經人山人海 好彩一早book咗位,叫咗個二人餐,前菜有羅宋湯同埋Parma ham配哈蜜瓜,然後就開始食主菜,分別有徳國脆皮鹹豬手同埋美國安格斯肉眼牛扒,牛扒叫左5成熟而飲品就叫左兩杯熱意大利即磨咖啡豬手啲皮炸到金黃色仲要勁脆 配返啲肉質嫩滑嘅豬手肉口感一流,而安格斯肉眼牛扒因為係medium rare,肉質都唔會好韌,仲好有肉味
而飲品就叫左兩杯熱意大利即磨咖啡

餐廳:Plato Cafe & Bistro (佐敦)地址:佐敦吳松街186-188號地舖曾經有兩間分店嘅Plato Cafe & Bistro,喺油尖旺區長期受歡迎嘅西式Cafe餐廳🍽,依家剩返吳松街呢間開咗五年幾嘅店鋪,真喺要好好珍惜同支持呢啲咁出色嘅小店💪老闆鍾意柏拉圖,以歐陸風格嘅餐廳設計點綴柏拉圖嘅沉思同美德🗽。當理念比物質優先,靈魂比肉體重要,唔知你又會唔會只識得享受眼前嘅美食,而忽略咗其實享受美食嘅同時都可以思考人生、現實大大小小嘅現況、問題呢?「Do Few things, but do them Well.」「Best things Never Come without Passion.」「Man does not live by bread alone, but for others is a life worthwhile.」星期六中午2點幾嚟到,Cafe依然坐滿晒人,唔訂位嘅話基本上好難搵到張枱🙈,想知點解?我諗喺因為就算Weekend Set Lunch最平都只喺$68,比貴少少$138仲有黑毛豬鞍同安格斯肉眼牛扒食,再送餐湯/沙律同一杯飲品,咁平民價錢就有
餐廳:Plato Cafe & Bistro (佐敦)
地址:佐敦吳松街186-188號地舖

再送餐湯/沙律同一杯飲品,咁平民價錢就有好嘅環境、好嘅質素都咪話唔抵食,難怪成為埋入選熱店之一啦😎

✝️炸魚柳全日早餐 $108
有炸魚柳嘅All day breakfast都喺第一次見🤩,
炸皮鬆脆,魚肉鮮嫩熱辣辣,配埋他他醬食好有英式Fish and chips嘅滋味😋;
仲有Parma Ham、紐倫堡腸、加咗鮮奶嘅炒滑蛋、酥皮牛角包🥐、烤番茄🍅、火龍果同沙律🥗,款式都幾多又唔馬虎👍

✝️美式燒春雞 $98
即叫即燒嘅春雞🐔,半隻嘅份量都夠兩個人Share,雞皮燒到金黃香脆🔥,
切開就見到雞油淺出,雖然雞肉唔喺話好嫩,但勝在多汁而且雞香味濃郁💦,另外配埋粗薯條同烤翠玉瓜,不過份量就唔喺好多

✝️竹碳麻糬千層酥盒子配雪糕 $58
呢個期間限定嘅甜品✨,用咗黑色嘅竹碳千層酥皮整成盒仔形狀,中間包住煙煙韌韌嘅麻糬,加上面頭嘅莓味忌廉同雲呢拿雪糕🍨,連同脆粒同有陣陣玫瑰香嘅糖漿,砌成吸睛啱晒打卡嘅造型同充滿層次嘅口感,最重要價錢唔貴,值得一試,因為唔知幾時會無🤪

✝️Tiramisu +$48
時不時會轉換唔同餡料嘅Signature自家製Tiramisu,長期都大受歡迎,每次都唔知入面會喺咩餡料,充滿着驚喜🎉。用玻璃盒裝住,賣相精緻,外層喺Mascarpone cheese,中間喺帶有咖啡同輕輕Rum酒香嘅海綿蛋糕,最中心仲有黑糖麻糬,加上Lotus biscoff一齊食就更與別不同😌

叫Weekend Set Lunch仲包$32飲品一杯,亦可以補差價叫貴啲嘅特飲。分別叫咗杯Latte(+$14)同Cappuccino(+$14)☕️,Plato用咗自己Mix嘅咖啡豆,分別喺嚟自意大利拿玻里同哥倫比亞🇨🇴,仲可以免費轉脫脂奶。
Latte上面可愛嘅海馬拉花仲好吸睛值得影多幾張相🤩
2023-05-13
2023-05-13 68 浏览
佐敦Plato Cafe & Bistro 佐敦有不少裝修漂亮的餐廳週末來到這間西餐cafe享用一番餐廳空間頗大 環境舒適 適合談心但週末人流不少Menu 有不少set lunch選擇 配沙律或餐湯《西班牙黑毛豬鞍配蘋果蓉》🐷🍏 豬鞍屬個人取向 每次見到menu有都必叫 喜歡它厚肉且富香濃豬肉味這塊豬鞍近骨位置 份量大重豬味 而且帶少許焦香用刀輕易切下 切下時還有肉汁它的蘋果蓉用了青蘋果調製 但不會酸伴碟還有不少時蔬跟餐選了意粉 份量大得差點吃不完另加配了Iced cappuccino但這杯咖啡有點甜?價錢以同區來說並不貴見到鄰座的burger也十分吸引 很想試試😛
佐敦Plato Cafe & Bistro

它的蘋果蓉用了青蘋果調製 但不會酸
伴碟還有不少時蔬
跟餐選了意粉 份量大得差點吃不完

另加配了Iced cappuccino
但這杯咖啡有點甜?

價錢以同區來說並不貴
見到鄰座的burger也十分吸引 很想試試😛
2023-05-09 69 浏览
Plato Cafe & Bistro 🥩#朋友聚餐之選以為所有高質西餐都係又細份又唔抵食?咁你就錯啦😗呢間食落好有驚喜,好味之餘勁大份!今次小編同朋友嗌咗兩個set lunch,全部配餐湯或者沙律同埋餐飲,另外加少少錢就可以食埋個甜品,包你捧住個肚走😹法式油封鴨腿意大利飯 $104鴨腿肉嫩滑🦆搭配醬汁同意大利飯好合口味。量足料理精緻,值得推薦。西班牙黑毛豬鞍架配焦糖蘋果蓉 $128黑毛豬鞍架肉質鮮美多汁🥩而蘋果蓉嘅酸甜味平衡左成個菜式🍎非常有驚喜!量比较多,兩個人分享都可以😂😂😂蜜桃乳酪$48乳酪酸甜濃郁,但係飲落有啲似士多啤梨味?🙈🙈清新又不膩口,好啱夏天嗌啊🥵☀️凍泡沫咖啡$48咖啡泡沫豐富,入口即溶,有啲似意式 affogato 嘅感覺。☕️朱古力心太軟配雪糕 $48朱古力味非常香濃,而且勁流心,搭配上香草雲呢拿雪糕同埋脆粒,巨好食!!🥳🤭🍫自家製焦糖餅黑糖麻糬提拉米蘇 (免費,先到先得,請留意餐廳社交平台🥳)黑糖味道唔算好出,但係亦都因為咁唔會太甜,而且提拉米蘇層次分明,mascarpone 非常creamy!🇮🇹另外rum唔算太濃,唔鍾意酒味嘅朋友都會鍾意食🍷🕥 Mon - S
Plato Cafe & Bistro 🥩
#朋友聚餐之選

法式油封鴨腿意大利飯 $104

西班牙黑毛豬鞍架配焦糖蘋果蓉 $128

蜜桃乳酪$48

凍泡沫咖啡$48

朱古力心太軟配雪糕 $48

🕥 Mon - Sun 11:30 - 23:00
📍G/F, 186-188 Woosung Street, Jordan
2023-05-09
  • 朱古力心太軟配雪糕
  • 提拉米蘇
  • 南瓜湯
  • 西班牙黑毛豬鞍架
2023-05-08 72 浏览
Cp值高 叫咗個548至尊2人餐 有兩個湯 不過留咗比餐包前菜係哈密瓜火腿沙律 沙律菜太苦 不過不失可以接受主菜叫咗蜜汁豬手同肉眼扒 牛扒叫7成上到嚟5成 但好食嘅 都嫩幾大塊 仲有配菜翠肉瓜同薯角豬手都唔差 個皮幾好食 如果係脆就更好飯後甜品一個係日式芝士蛋糕 一個轉咗心太軟心太軟就咁食好甜 配雪糕食啱啱好 個蛋糕就一般無特別總體而言 呢餐飯5xx都幾抵食 食到好飽出門口 質素真係唔差嘅 用open rice 訂枱仲有88折 出面叫兩個主菜都唔只呢個價
Cp值高 叫咗個548至尊2人餐
有兩個湯 不過留咗比餐包
前菜係哈密瓜火腿沙律 沙律菜太苦 不過不失可以接受
豬手都唔差 個皮幾好食 如果係脆就更好
飯後甜品一個係日式芝士蛋糕 一個轉咗心太軟
心太軟就咁食好甜 配雪糕食啱啱好 個蛋糕就一般無特別
佐敦都算多美食, 所以都應該會幾多人, 但今次揀左間好舒服既西式餐廳, 好適合同一班朋友黎聚會松露薯條啱啱坐底左好肚餓, 但都要等齊人先可以叫野食, 咁見到個牌, 係fb/ig like 下page, 佢就可以送碟松露薯條, 就當係醫住肚先啦, 雖然係送, 但都唔馬虎, 熱辣辣既法式龍蝦湯緊係想飲湯, 所以就叫左個龍蝦湯, 配疘塊脆口的蒜蓉包, 不時通常龍蝦湯都好咸, 但今次味道啱啱好, 讚德國脆皮咸豬手我覺得味道可以既, 佢皮都好脆口, 好夠味👍果然係有皇冠既菜色美國安格斯內眼牛扒原本想試下佢既西冷牛扒, 因為佢有皇冠, 反而肉眼無, 但係咁啱今日無哂西冷, 咁就試下個肉眼la, 肉味好夠, 好juicy, 都唔錯(不過我都係想試下個西冷, 因為平時肉眼會好味過西冷, 但反而今次廚師推介係調反轉)美國聖路易斯豬肋排佢既ribs 都好食, 焗得好軟, 好入味, 豬肋排真心推介一定要食北海道帶子蘆筍忌廉汁意大利飯原本想叫有黑松露既意大利飯, 但因為一開始都食左個松露薯條, 加上今餐都唔多菜, 就叫左個蘆荀, 好味, 唔會太"漏"煙三文魚牛油果醬薄餅好耐無食過pizza, 所以就叫左個pi

美國安格斯內眼牛扒

煙三文魚牛油果醬薄餅
好耐無食過pizza, 所以就叫左個pizza 食, 個薄餅底, 我鍾意, 味道幾好

密桃乳酪
有好濃既蜜桃味, 仲有果肉, 感覺係似用蜜桃去整, 唔係用罐頭蜜桃個種

OREO奶昔
佢有塊OREO餅放係上面裝飾, 味道好味, 好濃既OREO 味

朋友仲叫左芒果乳酪, 佢話幾好飲既, on top 加左d 粟米片個種脆脆, 好有口感
仲有苿莉花茶, 仲叫埋好大大杯既啤酒🤭
Oreo奶昔
Oreo奶昔
2023-05-07 59 浏览
強烈推薦我們最近嘗試過的美國安格斯肉眼牛排。🥩牛肉被煮到半熟的溫度,厚實多汁的粉紅色肉質令人滿意,一口咬下去就會迸發出美味的汁液。牛肉的精華充滿了整個嘴巴,🥰提供了濃郁的牛肉味。西班牙火腿搭配蜜瓜沙律,是一道絕佳的開胃菜。火腿品質卓越,🥓質地油潤多汁,風味濃郁。 蜜瓜清甜爽口,與新鮮的蔬菜沙拉和黑醋醬搭配得很好,🥗使這道菜成為開胃菜的開胃菜。這款自製芝士蛋糕口感濃郁,奶油味濃郁,帶有明顯的芝士風味。🧀口感非常濕潤,與芝士蛋糕餡相得益彰,又不會太乾。

2023-05-06 56 浏览
📍Plato Cafe & Bistro (吳松街) (佐敦)佐敦吳松街186-188號地舖依間係小編bookmark 左好耐嘅西餐廳,今日終於都有時間去食啦📜精選二人套餐$498Appetiser 🍟咗黑松露芝士薯條+蘑菇湯🍄蘑菇湯好濃郁,淡淡黑松露同蘑菇粒選用粗薯條,熱辣辣新鮮炸起,爽呀喂! 提供芝士醬同埋茄汁醬,個人較喜歡茄汁多啲前菜黎講,唔錯唔錯。Main Courses 🍝北海道帶子松露野菌扁意粉總共有四粒帶子,忌廉汁份量啱啱好,好濃郁,再加上黑松露更加嘢味。啖啖黑松露,值回票價。🥩美國安格斯肉眼牛扒(7成熟)牛扒好出色,煎得啱啱好,最緊要係唔黐牙,冇根!牛扒超級大塊(大過你同我塊面),加上秘製醬汁,食到舔舔脷。Dessert 🍰日式芝士蛋糕 🍹飲品熱柚子蜜Upgrade 左雜莓沙冰🛎️總結:西餐嚟講性價比較高嘅一間,環境採用簡幾設計,坐得都幾舒服。Best things never come without passion! 地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
佐敦吳松街186-188號地舖

📜精選二人套餐$498

Appetiser
🍟咗黑松露芝士薯條+蘑菇湯

🍄蘑菇湯好濃郁,淡淡黑松露同蘑菇粒
選用粗薯條,熱辣辣新鮮炸起,爽呀喂!
提供芝士醬同埋茄汁醬,個人較喜歡茄汁多啲
前菜黎講,唔錯唔錯。

Main Courses
🍝北海道帶子松露野菌扁意粉
🥩美國安格斯肉眼牛扒(7成熟)

Dessert

地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)
2023-05-06 69 浏览
OpenRice 訂座可享主餐牌半價,但好似都係午市套餐抵食啲。是日我無乜胃口,所以朋友食飯,我淨係搭單食左個甜品。① 奇尊大蝦蘆筍意大利飯 $78睇賣相望見幾隻大蝦大大隻,煎到金黃色,朋友話食落幾爽口。個意大利飯望落太濕,我食左啖覺得味道唔錯。餐飲配臻子綠茶鮮奶 $16呢杯我無試飲,但賣相幾吸引,朋友表示味道香濃。加配提拉米蘇 $38無食主菜都要寫呢篇食評,就係因為呢個Tiramisu!呢個埋人拉米蘇同平時食開既唔同,口味有咖啡同少少酒味,中間有類似麻糬的東東,口感煙煙韌韌夠特別。
奇尊大蝦蘆筍意大利飯

① 奇尊大蝦蘆筍意大利飯 $78
臻子綠茶鮮奶

餐飲配臻子綠茶鮮奶 $16
呢杯我無試飲,但賣相幾吸引,朋友表示味道香濃。

加配提拉米蘇 $38
下午茶
奇尊大蝦蘆筍意大利飯
2023-05-03 63 浏览
呢度係佐敦地鐵站一出過幾條街嘅餐廳,喺鬧市之中有間寧靜嘅餐廳坐下幾舒服;有好多sofa 卡位嗌咗一個晚餐 - 🥩美國安格斯肉眼牛扒,牛扒都幾大塊,我嗌五成熟,好有口感、牛嘅味道下面仲有好多薯角,配菜(例如蕃茄仔翠玉瓜)好豐富🥔另一個散叫左🍔頂級牛肉芝士漢堡包(配薯條& 沙律),個漢堡包好大個。漢堡扒好juicy,配埋蕃茄洋蔥生菜醬汁;另外呢度嘅薯條好脆🍟跟餐嘅餐 湯 係蘑菇湯,冇乜特別比較普通另外,跟set 嘢飲都係普通嘅,咁我就加左要特飲 -🍹芒果乳酪 (+$16)呢個乳酪有好多芒果,食完牛扒飲呢杯嘢飲可以一解油膩感,幾好飲;上面仲有少少粒粒,所以有啲脆脆嘅口感今天來講,呢間餐廳嘅食物水準OK ,大份如果可以在精緻啲呢就會好啲或者餐湯加埋餐包都會好啲

下面仲有好多薯角,配菜(例如蕃茄仔翠玉瓜)好豐富🥔

跟餐嘅餐 湯 係蘑菇湯,冇乜特別比較普通

另外,跟set 嘢飲都係普通嘅,咁我就加左要特飲 -
🍹芒果乳酪 (+$16)

今天來講,呢間餐廳嘅食物水準OK ,大份
如果可以在精緻啲呢就會好啲
或者餐湯加埋餐包都會好啲
2023-05-02 43 浏览
✨早排經過佐敦試咗一間望落去非常唔錯嘅西餐廳🙌🏻舖頭裝修空間闊落 樓底好高空間感十足 食物質素亦都相當唔錯 👍🏻好鍾意佢哋嘅牛扒.🐷$498精選二人套餐.🐷 天婦羅魷魚鬚 👅8.5/10🦑魷魚炸得非常之酥脆,😚因為係天婦羅所以比平日食到嘅炸魷魚外皮更加薄,仲有少少紫菜調味。💕一盤嘅份量亦都好多,🤣兩個人都差啲食唔晒。.🐷 北海道帶子松露野菌扁意粉 👅7/10🍝意粉醬汁好creamy,入口好香野菌同埋奶嘅味道。👍🏻上面仲有三粒煎得生熟程度啱啱好嘅帶子。.🐷 美國安格斯肉眼牛扒 👅9/10👻超級推薦呢個牛扒,😚牛扒叫咗五成熟啱啱好,💕切開肉質顏色仲非常之粉嫩,入口牛味非常濃郁,🙌🏻口感軟腍juicy。👍🏻一份入邊仲配埋翠玉瓜同埋炸薯角,非常推薦 !.🐷芝士蛋糕 👅8.5/10🧀二人餐入邊仲配買兩件細細件嘅芝士蛋糕,🎂芝士味幾重,唔會覺得太甜,入口都幾棉密。
🐷$498精選二人套餐
🐷 天婦羅魷魚鬚 👅8.5/10

🐷 北海道帶子松露野菌扁意粉 👅7/10

🐷 美國安格斯肉眼牛扒 👅9/10

🐷芝士蛋糕 👅8.5/10

2023-05-01 55 浏览
入面環境唔錯,服務員都好快地安排到入座。食物方面覺得牛扒係必食,燒雞就一般。有要求餐廳都肯幫手做到(當天女朋友生日,想要一支蠟燭及牌仔,餐廳都有做到)真心唔錯! 價錢都合理
入面環境唔錯,服務員都好快地安排到入座。

食物方面覺得牛扒係必食,燒雞就一般。