身邊D朋友食過Pizza Maru,都大讚佢好好味,仲話回頭度超高添,今次就等🧑🏻🐷黎銅鑼灣分店朝聖一下有幾好味啦!🍗 甜辣秘製炸雞 (非辛辣)(價錢 :$118/ 6件)評分:4/5雖然叫得Pizza Maru,王牌應該係Pizza,但我要介紹左炸雞先🤩,因為我好肯定咁講,D炸雞一定係即叫即炸,皆因佢真係超級超級熱🔥,唔好睇我揸住夠炸雞好輕鬆😣,為左同佢📸留低倩影,真係差D辣親我2隻手指🤌🏻除左夠熱辣辣,要讚一讚佢味道唔錯,雖然唔辣,但甜甜地之餘有濃烈既蒜味🧄,唔怕食完會口臭既朋友仔不妨試下! 而且炸雞外皮香脆、雞肉十分嫩滑,2個人食6件岩岩好,多人一齊食可以$193叫12件添💗~🍕 海陸雙辣 🌶🌶 (辣椒醬底)(價錢: $128/ 9寸)評分:4/5Pizza實在有太多選擇啦~ 有9寸同12寸揀,最後揀左9寸既有海鮮🦐、又有雞肉既Pizza,每件Pizza既配料幾多同好墜手,搞到我想單手拎起件Pizza影相都幾有難度😂,另外再以$26加配雙芝邊🧀,食到第2件尾聲時開始覺得有D漏,不過好彩Pizza係甜中帶辣,所以2個人都勉強食得曬🥰🍹 Pink Berry Ade (價錢: $4

🍗 甜辣秘製炸雞 (非辛辣)(價錢 :$118/ 6件)
評分:4/5

評分:4/5

🍹 Pink Berry Ade (價錢: $48)
評分: 3.5/5
炸雞同Pizza當然要飲D有汽既飲品先爽啦🥂!Berry Ade賣相唔錯,不過梳打味道比較普通,相比之下,食物較出色👍🏻 。

最後,唔知係米食左重口味既蒜味炸雞同香辣Pizza,覺得幾口渴🥤,所以要出去再買野飲,Btw,記得戴實口罩,唔係臭親人呀🤭!
2021-02-09
午餐
  • 蒜香甜辣秘製炸雞
2021-02-24 270 浏览
𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖 𝙈𝙖𝙧𝙪, 𝘾𝙖𝙪𝙨𝙚𝙬𝙖𝙮 𝘽𝙖𝙮🍗雖然我一般般好出名有芝士既炸雞,但就十分好其他韓國炸雞🐓除咗好出名嘅GOOBNE,呢間係我不二之選。佢哋啲炸雞真係超好味超JUICY,主要係佢哋啲炸粉唔厚,所以炸出嚟嘅雞係好有肉汁😍而且新鮮滾熱辣(我知呢個好基本,但真係唔係間間都做到咖)🥲呢間嘅雞有好多種味道,實有一款岩你口味。不過我個人就比較鍾意食原味,同埋有一隻係蜜糖粉。叫得PIZZA MARU呢個名,相信PIZZA都係佢地拿手,所以都叫左個黎試下🍕以呢個價錢真係抵食同好食過其他連鎖PIZZA店。另外分量方面我覺得係非常足夠。呢日我哋四個人去食都係嗌咗一個PIZZA加一份炸雞同埋一份小食都已經好飽啦。未試過嘅一定要去試吓 !.📍#銅鑼灣 軒尼詩道500號 #希慎廣場 13樓1302舖 #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 8/10💰Price: $150-200 pp.
𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖 𝙈𝙖𝙧𝙪, 𝘾𝙖𝙪𝙨𝙚𝙬𝙖𝙮 𝘽𝙖𝙮🍗
🌟#HappiMuffin Rating: 8/10
💰Price: $150-200 pp
2021-02-24 2627 浏览
✨辣雞芝加哥薄餅 (💰$183)睇個樣就覺得好吸引🤩🤩🤩脆得黎有帶啲鬆軟嘅厚批 pizza 🍕 配上番茄 雞肉 辣肉腸 同大量芝士🧀餅邊仲有啲糖霜 令食落個陣會帶啲甜味 味道一咸一甜咁 味道估唔到都幾match😆食完塊pizza覺得好正 好滿足 🥰🥰🥰✨漁夫番茄燴海鮮配脆包(💰$198)海鮮有青口 蝦 帶子 食落不過不失啦~反而個醬汁就有驚喜 喺成碟嘢嘅精華😆😆食落好濃郁同惹味😋😋配脆包同啲海鮮 唔錯👍🏼✨ (各一半)芝士炸雞+蒜香甜辣炸雞(💰$218)食落外面脆口 裏面雞肉就較乾身 而調味都唔夠惹味 整體就覺得麻麻哋 比起Pizza就冇咩驚喜😚😚😚✨The Mistress (💰$59)✨The Madam (💰56)✨Witch Scout (💰$68)✨Pimm’s Lemonade (💰$59)以上呢4杯嘢飲都係Happy Hour嘅價錢黎食炸雞配啲酒係唔同啲嘅🤣🤣味道就一般 可以唔叫🤪🤪

✨辣雞芝加哥薄餅 (💰$183)
睇個樣就覺得好吸引🤩🤩🤩
脆得黎有帶啲鬆軟嘅厚批 pizza 🍕
配上番茄 雞肉 辣肉腸 同大量芝士🧀
餅邊仲有啲糖霜 令食落個陣會帶啲甜味
味道一咸一甜咁 味道估唔到都幾match😆
食完塊pizza覺得好正 好滿足 🥰🥰🥰
辣雞芝加哥薄餅

✨漁夫番茄燴海鮮配脆包(💰$198)
海鮮有青口 蝦 帶子 食落不過不失啦~
反而個醬汁就有驚喜 喺成碟嘢嘅精華😆😆
食落好濃郁同惹味😋😋配脆包同啲海鮮 唔錯👍🏼

✨ (各一半)芝士炸雞+蒜香甜辣炸雞(💰$218)
食落外面脆口 裏面雞肉就較乾身
而調味都唔夠惹味 整體就覺得麻麻哋
比起Pizza就冇咩驚喜😚😚😚

✨The Mistress (💰$59)
✨The Madam (💰56)
✨Witch Scout (💰$68)
✨Pimm’s Lemonade (💰$59)
以上呢4杯嘢飲都係Happy Hour嘅價錢黎
炸雞配啲酒係唔同啲嘅🤣🤣
味道就一般 可以唔叫🤪🤪

辣雞芝加哥薄餅
2021-02-19 536 浏览
———@pizzamaruhk #pizzamaruhongkong 🤤今次去左 #銅鑼灣分店 嘅 #pizzamaru 感覺都唔錯貌似好多staff都係韓國人好有番韓國🇰🇷嘅feel~🥳———————————1️⃣ #蜂蜜牛油秘製炸雞 $108/6件🤤🤤炸皮唔厚 咬入去會爆肉汁外面加左蜂蜜牛油 再加大量芝士粉🍗 超夠味 唔怪得係人氣 No.1👍🏻🤪—————————2️⃣ #韓國烤肉芝加哥 $186😂😂原本我以為個地咁厚 應該係厚批 ‼️點知‼️ 成個底都係 #拉絲芝士 🤩但因為太多芝士 所以都幾漏🙈 食左一塊都飽😢建議大家同多幾位朋友分享🍕🍕整體味道正常 冇特別出色👌🏻下次可能會試下 #真 薄批底🤣————————————⚡️環境 3.5/5⚡️食物 4/5(except 🍕)⚡️服務 4/5———————————🌟🔥之前上網睇留言尖沙咀分店好似服務態度比較遜色 所以大家可以黎我今次呢間分店 我覺得呢度啲人幾nice🥰··Pizza Maru (銅鑼灣)銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1302舖#winfat#winfat銅鑼灣#winfat希慎
———

😂😂原本我以為個地咁厚 應該係厚批
‼️點知‼️ 成個底都係 #拉絲芝士 🤩
————————————
⚡️環境 3.5/5
⚡️食物 4/5(except 🍕)
⚡️服務 4/5

———————————

Pizza Maru (銅鑼灣)
銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1302舖

#winfat#winfat銅鑼灣#winfat希慎
  • 蜂蜜牛油炸雞
已經去過幾次pizza maru🤪另外尖沙咀都有分店~呢度有得食韓風pizza🍕又有炸雞🍗全部都好邪惡🤣🍕薯角炭燒雞肉芝加哥🥔🧀 $189呢度既芝加哥pizza好特別😍批邊係厚厚的但好軟熟😚入面有好多芝士 上面仲有d糖霜同杏仁片✨面頭既炭燒雞好嫩滑 同薯仔粒粒好夾🤤仲要有爆多拉絲芝士 煙煙韌韌🥰不過我覺得炭燒醬汁太多 食落有d太濃味太甜🙈呢個要趁熱食 凍到芝士就會變硬冇咁好食架啦🍗蜂蜜牛油炸雞🍯 $108 (6件)呢度既炸雞係我覺得數一數二好食既😍 (outdark依然係我最愛🙈)佢係有骨既 肉質好嫩滑 一d都唔會乾🤤外皮夠脆👍🏻而且夠熱!!蜂蜜牛油味既粉好香甜 我食炸雞一定會叫呢隻味🤪🦐火辣海鮮年糕🦑🍡 $78中意食海鮮既細妹個日好想食年糕 所以就叫左呢個🤣因為我唔食青口(覺得好腥🥺) 所以就淨係食左幾舊年糕 冇咩特別 係不過不失既辣年糕😂另外我都食過佢既炸物👇🏻🧀韓風手工芝士波🧆🍯蜜糖忌廉炸薯條🍟都好好食!!❤️
🍕薯角炭燒雞肉芝加哥🥔🧀 $189
蜂蜜牛油炸雞
🍗蜂蜜牛油炸雞🍯 $108 (6件)
火辣海鮮年糕

都好好食!!❤️
蜂蜜牛油炸雞
  • 蜂蜜牛油秘製炸雞
  • 蒜香甜辣秘製炸雞
韓國人氣餐廳,平時都超爆滿~ 一個字 邪惡!不過服務員偏遲頓 叫佢比叉就比碟 叫佢比多隻碟就比左紙巾 😂✅ 首爾醬油咖哩粉炸雞|6件 ($128)外面夠脆 而且咖哩味超香 而內裡雞夠滑 夠juicy! 忍唔住食埋d皮➡️ 泡菜海灣芝狗哥Pizza ($189)食過最多芝士既pizza! 拉絲效果驚人!無論個pizza面頭定個邊都爆多芝士!不過個人覺得有少少over 加埋咁厚既麵包太膩-🦁 Pizza Maru銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1302舖尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期食四方4樓408號舖荃灣楊屋道1號荃新天地1期UG樓28及30號舖🦁 人均消費:$150|推介:❣️❣️❣️

✅ 首爾醬油咖哩粉炸雞|6件 ($128)

➡️ 泡菜海灣芝狗哥Pizza ($189)

🦁 Pizza Maru
銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1302舖
尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期食四方4樓408號舖
荃灣楊屋道1號荃新天地1期UG樓28及30號舖
🦁 人均消費:$150|推介:❣️❣️❣️
2021-02-13 431 浏览
朋友話銅鑼灣Hysan呢間韓國餐廳幾好食所以要再encore 🤣🍗蜂蜜牛油秘製炸雞 $118 -6件🍯Honey Butter Fried Chicken炸雞炸得非常香脆 熱辣辣脆卜卜但係外皮唔會話好厚粉😛😋😋仲有好香嘅蜜糖牛油香味🤤平時唔太食熱氣野嘅我都忍唔住食多幾舊🤣🤣.🍕泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)$189-9寸Kimchi Bay Chicago (Honey almond edge)第一次食芝加哥薄餅批底非常厚身 海鮮份量唔算好多 有蟹柳帶子粒等等但芝士份量絕對係激量拉絲😍🧀入邊有滿滿嘅芝士😍😳芝士控必選🤩🤩😍滿佈糖霜的的蜜糖杏仁邊微甜好特別😳不過我自己就鍾意鹹嘅多啲😂😂.兩個人食完呢兩碟野已經飽到不行了🤣🤣芝士真係好滯🤣🤣
朋友話銅鑼灣Hysan呢間韓國餐廳幾好食

不過我自己就鍾意鹹嘅多啲😂😂

兩個人食完呢兩碟野已經飽到不行了🤣🤣
芝士真係好滯🤣🤣
2021-02-08 606 浏览
之前喺某社交平台見到有好多人po個芝加哥Pizza🍕🍕覺得好吸引見到佢Menu除咗Pizza之外仲有炸雞,意粉不過當日晚市外賣只係有炸雞同埋pizza😳.薯角炭燒雞肉芝加哥 $189Half half $218-蒜香甜辣秘製炸雞-蜂蜜牛油秘製炸雞⬇️Half half炸雞🍗兩隻口味可以自己選擇每隻味有六件炸雞size覺得有啲偏細炸粉唔算厚但係肉唔多因為外賣關係拎到返屋企都有一段時間所以外皮就已經唔脆不過咁樣對佢有啲唔公平😖.兩款口味蒜香甜辣味比較好食甜味比較重 辣味大約係五少辣相當惹味👍🏻👍🏻.蜂蜜牛油相對冇咁重口味🍯只係有啲味粉係面Pizza揀咗芝加哥當中嘅雞肉薯仔外形唔錯 幾吸引Pizza真係超級cheesey每一啖都食到芝士超級多🧀🧀🧀包你滿足⭐️
之前喺某社交平台見到有好多人po個芝加哥Pizza🍕🍕
覺得好吸引
見到佢Menu除咗Pizza之外仲有炸雞,意粉
不過當日晚市外賣只係有炸雞同埋pizza😳

超級多🧀🧀🧀
包你滿足

⭐️

2021-01-29
15 分钟 (外卖自取)
蒜香甜辣秘製炸雞
2021-02-04 420 浏览
首先我叫左佢地既牛骨汁炸雞 真係幾特別 岀面都無咩呢啤款可以簡 重點係超好食 咸甜適中 而且幾香 最重要既係佢既炸雞肉真係好juicy好脆 配啤酒真係一流呀!佢個烤牛肉芝加哥薄餅都好有特色雖然佢個牛肉係有啲啲乾 但係佢用既係牛小排 都吾平架 而且佢既芝士係俾得吾孤寒 勁多多到可以做到超長拉絲效果仲有芝心批邊 滿哂芝士控既朋友仔!仲有其他配料 食落去係有多重既口感!呢間係真係真心推薦 佢係真係可以做到價錢ok 嘢食又好味 會再翻轉頭⋯⋯
佢個烤牛肉芝加哥薄餅都好有特色
雖然佢個牛肉係有啲啲乾 但係佢用既係牛小排 都吾平架
而且佢既芝士係俾得吾孤寒 勁多
多到可以做到超長拉絲效果
仲有芝心批邊 滿哂芝士控既朋友仔!
仲有其他配料 食落去係有多重既口感
2021-01-04 1454 浏览
Encore左幾次....✅pizza 特別在個餡有些少麻糬,咬落去好Q..仲有芝士拉絲既治癒感🥰✅蜜糖牛油炸雞都係必食💯💯有得叫6件定12件又有得兩隻味mix✅薯條配上蜜糖同忌廉雖然價錢稍貴....但偶然邪惡下係ok 既✅Kimchi Carbonara 稍為辣, 但都算好味🤤又係扁意粉!!加分!!!✅青口次次都食,辣忌廉汁好味到要攞黎撈飯食😂😂晚餐食既平均每人200左右, 性價比都高...不過係銅鑼灣希慎...都幾多人排隊🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️夜晚冇得book 齋walkin等真係要晚市開就去😅😅😅
Encore左幾次....

✅青口次次都食,辣忌廉汁好味到要攞黎撈飯食😂😂

2020-12-28 1256 浏览
Pizza Maru是朋友推薦的愛店,介紹了很久我現在才來食哈哈哈,有韓式炸雞又有薄餅,一餐可以滿足大家多個願望,高熱量之選🔥有普通的Pizza,也有比較特別的特色綠茶薄餅和Chicago Pizza等等,我就選了韓國烤肉芝加哥薄餅Bulgogi Chicago這款口味,愈多芝士我愈愛!Pizza來了,邊位灑上了糖霜,又咸又甜,不過味道也很合拍,拿起一片薄餅,芝芯薄底內的Mozzarella芝士拉絲效果滿分💯 Toppings韓國烤肉有點韌,下次試試海鮮口味吧我們點了牛骨汁醬油炸雞Galbi Gangjeong Chicken,新鮮熱辣炸起,多肉汁又酥脆,不過男友略嫌牛骨汁醬油令炸雞淋了一點,應該回歸我最愛的蜂蜜牛油口味小食甜了脆炸墨魚仔Marinated Deep-fried Baby Octopus ,沒什麼特別,可以跳過
韓國烤肉芝加哥薄餅

牛骨汁醬油炸雞

脆炸墨魚仔

韓國烤肉芝加哥薄餅
牛骨汁醬油炸雞
  • 韓國烤肉芝加哥
早前難得入咗大西北搵朋友就試咗依間bookmark咗好耐嘅韓國過江龍pizza店✨事關之前不斷不斷咁樣見到身邊嘅同學朋友去食佢哋嘅pizza,估唔到佢哋近排喺荃灣都開咗分店,咁啱Lunch hour仲有更抵食嘅lunch set,真係冇理由唔去試吓🍕========================▪️太陽蕃茄芝加哥薄餅 $183一直都好好奇芝加哥style即係點•••原來有別於薄批底,佢哋嘅批底比平時更厚身,一咬開仲會發現鬆脆嘅批內仲發現佢塞滿軟心芝士,口感比起脆身個種偏向有咬口帶韌度個種,加上有齊double份量嘅Mozarella Cheese + String cheese + Parmesan Cheese完全滿足左一眾嘅芝士fan😻 另一樣好特別嘅批面中灑上糖霜加點甜度幾有趣~口味方面反而就冇咩特別驚喜,畢竟係最classic嘅蕃茄味面層的確有唔少意大利蕃茄醬,不過略嫌配料辣肉腸份量偏少可以再多啲啲▫️Half & Half 炸雞 $218係限定嘅口味下可以揀兩款口味嘅炸雞,我哋就揀左蒜香甜辣同蜂蜜牛油味,每款唔同部位各有合共有六件😚炸雞口感頗為香脆,炸粉亦唔會過厚,可以keep

▪️太陽蕃茄芝加哥薄餅 $183

▫️Half & Half 炸雞 $218
係限定嘅口味下可以揀兩款口味嘅炸雞,我哋就揀左蒜香甜辣同蜂蜜牛油味,每款唔同部位各有合共有六件😚炸雞口感頗為香脆,炸粉亦唔會過厚,可以keep到有肉汁唔會嚡口同乾,兩款比較下甜甜地嘅蜂蜜牛油同惹味嘅蒜香甜辣口味都各有千秋~

巧味道指數👅:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
再食過指數🏃🏻‍♀️:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
錫荷包指數💸:👧🏻👧🏻👧🏻
服務正指數👩🏻‍🍳:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
環境靚指數👀:👧🏻👧🏻👧🏻
========================
📍 Pizza Maru (荃灣)
荃灣楊屋道1號荃新天地1期UG樓28及30號舖
2020-12-17 932 浏览
第一次食韓式pizza, 覺得幾驚喜好好食~佢其他野食好似炸雞都唔錯, 大家可以試下~-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ韓國烤肉芝加哥pizza $186不嬲都中意食厚批多d, 佢個批又厚又鬆軟, 仲帶勁多拉絲芝士好正🤤🤤平時食開西式pizza多, 估唔到韓式pizza原來咁好食👍🏻同埋烤肉夾埋辣肉腸蕃茄呢d傳統pizza料又幾夾~上面仲灑左d糖霜點綴~-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ秘製炸雞12件 $218佢可以揀2款味每款6件, 我地就揀左蒜香甜辣同蜂蜜牛油味~先唔講味道佢d炸雞炸得好脆口感好好👍🏻甜辣味幾好食但辣味其實唔係好重, 蜂蜜就唔洗講永遠唔會伏😌😌入面既肉質都唔錯, 多汁又唔會好鞋~-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ帶子泡菜卡邦尼 $158個卡邦尼其實幾好食好多汁, 帶子都好食~但係..我真係食唔出泡菜味🙊🙊明明幅圖d意粉係紅紅地同埋有泡菜🤔唔知究竟係佢漏左加定加左但我食唔出🤣🤣-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤMaru紫蘇炸魷魚圈 $83佢上面所有野食都好唔錯, 但係個魷魚圈食落真係有d失望😞雖然佢炸得都算脆同埋唔厚粉, 但係好似無乜味咁🤔
韓國烤肉芝加哥pizza $186
秘製炸雞12件 $218
帶子泡菜卡邦尼 $158
Maru紫蘇炸魷魚圈 $83
  • 韓國烤肉芝加哥
2020-12-06 877 浏览
睇餐牌望落Pizza 好正,試吓呢間真係好好味,我地叫左Sun Tomato Chicago, 佢既餅底本身甜甜地,加上蕃茄,辣肉腸,糖霜,仲有我最鍾意既芝士芝士多到可以拉到成隻手咁遠(睇吓碟上面嗰啲先係亮點)我地仲有叫到意粉,但麻麻地都唔記得影另外叫左個蜜糖牛油炸雞🍗熱辣辣脆卜卜,好味😋
睇餐牌望落Pizza 好正,試吓呢間

芝士多到可以拉到成隻手咁遠(睇吓碟上面嗰啲先係亮點)

我地仲有叫到意粉,但麻麻地都唔記得影
另外叫左個蜜糖牛油炸雞🍗
熱辣辣脆卜卜,好味😋
🇰🇷🇰🇷🇰🇷 韓國過江龍 𝚏𝚞𝚜𝚒𝚘𝚗餐廳🍽炸雞 • 意粉 • 泡菜味 • 𝙿𝚒𝚣𝚣𝚊 ~.因為當日得𝟸個人 無試到佢地最邪惡嘅拉絲𝚙𝚒𝚣𝚣𝚊🥺🥺蒜香甜辣秘製炸雞𝟼件 $𝟷𝟷𝟾炸粉不厚 微甜帶辣但其實啲雞係皮多肉少🐓食落去都係食到皮多 個味係調得幾好嘅但係~可能我地唔好彩啦🤧🤧帶子泡菜卡邦尼 $𝟷𝟻𝟾意粉煮得剛剛好 有咬口不會過份稔~每條意粉都好入味!帶子都幾爽口鮮甜~個汁帶微辣 但泡菜味唔係太出~覺得泡菜份量可以多小小🍝手工泡菜芝士波 $𝟾𝟼小食嘅芝士波有啲驚喜 入面有啲泡菜粒~增添爽脆嘅口感之餘 輕微嘅辣更能突出芝士嘅香🧀總括黎講所有野都係總係差咁啲🤧🤧
🇰🇷🇰🇷🇰🇷 韓國過江龍 𝚏𝚞𝚜𝚒𝚘𝚗餐廳🍽
炸雞 • 意粉 • 泡菜味 • 𝙿𝚒𝚣𝚣𝚊 ~
因為當日得𝟸個人 無試到佢地最邪惡嘅拉絲𝚙𝚒𝚣𝚣𝚊🥺🥺

蒜香甜辣秘製炸雞𝟼件 $𝟷𝟷𝟾
炸粉不厚 微甜帶辣
但其實啲雞係皮多肉少🐓
食落去都係食到皮多 個味係調得幾好嘅但係~
可能我地唔好彩啦🤧🤧
蒜香甜辣秘製炸雞𝟼件

帶子泡菜卡邦尼 $𝟷𝟻𝟾
意粉煮得剛剛好 有咬口不會過份稔~
每條意粉都好入味!
帶子都幾爽口鮮甜~
個汁帶微辣 但泡菜味唔係太出~
覺得泡菜份量可以多小小🍝

手工泡菜芝士波 $𝟾𝟼
小食嘅芝士波有啲驚喜 入面有啲泡菜粒~
增添爽脆嘅口感之餘 輕微嘅辣更能突出芝士嘅香🧀
手工泡菜芝士波