2023-08-23 44 浏览
食物不錯,我點的香辣蕃茄汁柚子牛柳意粉很好吃,牛柳很軟,辣度也適中。另外同行點的卡邦尼也整體不錯,就是有點兒咸。環境也相當舒服,只是坐的位置有點兒逼,但整體不錯,相當滿意。
另外同行點的卡邦尼也整體不錯,就是有點兒咸。

2023-08-22 80 浏览
價錢偏貴,環境狹窄,難以舒適地和貓接觸,而且用餐時間限60分鐘,實在太少,加上小朋友比較食得慢,感覺安排不太好。本身小朋友中意貓,先會比佢體驗下,兒童餐都要百幾蚊,實在超出預期,有折既餐只係非貓咪區供應。出出入入都要就住就住,貓爬上枱都覺得有啲危險,始終空間太細,感覺好唔自在,可以考慮一下容納空間,例如放蹋蹋米會更理想安全。其實只係間有貓既café,價錢又唔吸引,所以想去寵物餐廳既,唔會考慮呢間!
2023-08-22
2023-08-21 29 浏览
食物非常美味!貓咪都很可愛!!!推介小朋友過來非常,有扭蛋機可以扭一點貓咪食物!食物非常美味!貓咪都很可愛!!!推介小朋友過來非常,有扭蛋機可以扭一點貓咪食物!
2023-08-17 62 浏览
啲貓貓好可愛,而且唔會驚人!嘢食賣相同擺盤精緻好多都會有貓貓嘅標誌同埋整成貓貓嘅形狀,野食食落唔唔差,飲品方面幾創新,平時少見但好飲,店舖環境唔錯,乾淨整潔裝修都好好睇。

2023-08-17
2023-08-17 72 浏览
之前係社交媒體網站見倒有foodie介紹 今日經過終於尼試左呢間貓貓cafe環境雖然唔算大 但都叫闊落貓貓都好痴人 唔會一見倒就走開野食就不過不失 自係中規中矩有機會可以再試
之前係社交媒體網站見倒有foodie介紹
今日經過終於尼試左呢間貓貓cafe
環境雖然唔算大 但都叫闊落
貓貓都好痴人 唔會一見倒就走開
野食就不過不失 自係中規中矩
有機會可以再試
帶小朋友去貓cafe,小朋友好興奮,好主動摸貓,又扭左貓零食餵佢哋,又好想抱下,但貓貓唔太肯俾人抱🥹,而且咁岩佢哋集體瞓覺時間(2:00-15:00),又少左互動時間😓環境:鋪面好細,但座位空間足夠,唔逼,但走廊只夠一人行走,所以要出去搵貓玩都會有少少阻人清潔都乾淨嘅,除消毒雙手外,喺互動區有個小洗手盆,但無抹手紙提供🫣貓貓活動空間好足夠,因為佢天花板都做咗通道俾貓貓行佢哋都好識做咁會瞓喺枱面任摸😆時間:嚴重不足,只有60分鐘食得黎又無得玩貓…玩得黎又無得傾下計…平日去都坐到8/9成滿,應該大方少少🙏出外淨食少極都有90分鐘,希望改善下🫶🏼食物:價錢係cafe價,質素正常份量係輕食量飲品係無分數,叫美式有糖漿底😨咩玩法!?服務:一般,無特別好或不好係咁提我叫食物(因為只有60分鐘)同小朋友有最低消費($50)總結:小朋友:要下次再去大人:可以試下其它

環境:
貓貓活動空間好足夠,因為佢天花板都做咗通道俾貓貓行
佢哋都好識做咁會瞓喺枱面任摸😆

時間:
嚴重不足,只有60分鐘
食得黎又無得玩貓…玩得黎又無得傾下計…
平日去都坐到8/9成滿,應該大方少少🙏
出外淨食少極都有90分鐘,希望改善下🫶🏼

食物:
價錢係cafe價,質素正常
份量係輕食量
飲品係無分數,叫美式有糖漿底😨咩玩法!?

服務:
一般,無特別好或不好

總結:
小朋友:要下次再去
大人:可以試下其它
下午茶
2023-08-16 45 浏览
帶小朋友嚟同貓貓玩 環境乾淨 好放心俾小朋友響度玩 上次試咗自家製青醬意粉 今次試下午茶蛋沙律包set 兩次都好味 坐廚房旁邊 見到店家好用心煮食 服務姐姐都有禮貌 值得推薦👍👍
蛋沙律set
蛋沙律set
2023-08-14 49 浏览
一入去就見到幾隻貓全部都好得意,同好親人。以為食物質素會一般,意外地幾好味🤤,嗌咗卡邦尼意粉唔會太淡味,牛小排都好有牛味,質地都算新鮮。環境都好乾淨,有機會會再嚟👍🏻

《用餐時間嚴重不足》訂座時已知用餐時間只有60分鐘但送餐時間極慢😓到餐唔夠3分鐘,另一店員就話仲有13分鐘就要交枱,姐係我要15分鐘內食晒個lunch set!?😱《店員服務態度、效率有待提升》提示交枱的語氣不太好,只懂叫人交枱,其他樓面工作都不太理😓格離枱野食都未到齊,店員已經提佢地10分鐘後要交枱😰好心做好左煮餐先店員不是跟枱號落單,令送餐有點混亂😑店員需不斷搵食客屬於邊個單號,會間斷咁問下食客這個餐是你嗎,有點影響傾計和與貓相處的心情😔 《食物質素中等》食物不過不失,食物都夠熱既~總結👎掛名貓cafe,而只為賺錢的食店。用餐時間不足,與貓相處時間和空間不足,有點貼錢買難受既感覺😓Btw貓係可愛既~
《用餐時間嚴重不足》
訂座時已知用餐時間只有60分鐘

《店員服務態度、效率有待提升》

《食物質素中等》
食物不過不失,食物都夠熱既~

總結👎
掛名貓cafe,而只為賺錢的食店。

Btw貓係可愛既~

2023-08-09 74 浏览
屯門少有的貓貓cafe食物質素與環境不錯以星球為主體,內面有一間細房間,但當天太多人,無法安排座位。店內有扭蛋機,可購買貓貓零食餵貓貓們貓貓很可愛!有機會可以再來!屯門少有的貓貓cafe食物質素與環境不錯以星球為主體,內面有一間細房間,但當天太多人,無法安排座位。店內有扭蛋機,可購買貓貓零食餵貓貓們貓貓很可愛!有機會可以再來!屯門少有的貓貓cafe食物質素與環境不錯以星球為主體,內面有一間細房間,但當天太多人,無法安排座位。店內有扭蛋機,可購買貓貓零食餵貓貓們貓貓很可愛!有機會可以再來!

2023-08-07 75 浏览
野食不錯 但貓貓是重點 全場有太約十數隻貓 都好動 其中C C 彈跳力非凡數次跳出圍籬 相當搞笑有一條空中玻璃走廊可以360度看到貓貓相當不錯 上菜速度都很快唯地方比較細 其他都可接受
野食不錯 但貓貓是重點
全場有太約十數隻貓 都好動
其中C C 彈跳力非凡
數次跳出圍籬 相當搞笑
有一條空中玻璃走廊
可以360度看到貓貓
相當不錯
上菜速度都很快
唯地方比較細 其他都可接受
2023-08-07 86 浏览
難得貓cafe是有心機煮食物比客人。食物有心思但味道一般,不過不失。今次去食飯only. 下次希望有位可以入埋去玩貓。價錢比其他cafe平,值得一試。 整體比出面貓cafe性價比高。
2023-08-07 46 浏览
兒童餐包一個隨機玩具,都是兒童喜歡的,上次是一隻玩具狗仔,今次是恐龍玩具; 食物味道不用太有要求,因為個個都是來同貓貓玩而不是來飽肚的; 另外記住同貓玩的時間是有分別的~ 1200至 1400 只有六十分鐘陪貓玩
2023-08-07
2023-08-06 54 浏览
貓貓好嗲人😽😽😽就算冇買貓咪零食,它地都會過嚟我哋檯度。而且有好多貓貓,係度完全可以體會到俾貓包圍嘅感覺,好幸福🥰個嘢食唔錯,溫泉蛋卡邦尼意粉好好食,價格合宜,勁有性價比。
個嘢食唔錯,溫泉蛋卡邦尼意粉好好食,價格合宜,勁有性價比。
2023-08-06
2023-08-05 68 浏览
同小朋友一齊食嘢,啲貓同你一齊食嘢係一個唔錯嘅體驗, 叫咗兩個兒童餐,兩個意粉,款式唔算多,但係味道不錯,最緊要小朋友開心。呢度仲有唔同嘅嘢飲甜品,暑假帶小朋友來玩非常之好