6天前
極度失望!性價比低的用餐體驗今次真係不吐不快!餐廳價錢定位偏高,但無論係食物質素、環境同份量都完全跟不上。叫咗個招牌流心蛋飯,滿心期待一戳開會有蛋漿流出,點知隻蛋熟到透心涼,蛋黃乾硬化,同「流心」兩個字完全無關,簡直係名不副實! 環境方面更加難頂,冷氣微弱到似無開,成間餐廳侷促到不得了,坐低十分鐘已經汗流浹背,完全影響食慾同心情。唔明點解咁嘅價錢連基本舒適環境都提供唔到。 份量方面亦都令人失望,主菜份量偏少,價錢同食物量完全不成正比,食完完全無飽足感,感覺似食咗個寂寞。以同樣價錢,大把其他餐廳選擇更好、更飽足。 總括而言,今次體驗絕對係伏中之伏,性價比低到無朋友,絕對不會再幫襯,亦都唔會推薦俾任何人!極度失望!性價比低:價錢偏高但質素完全跟不上,招牌流心蛋竟然熟到乾硬化,完全無流心!環境仲要焗到爆,冷氣微弱似無開,坐足成餐飯都滴汗。份量偏少,食完完全無飽足感。呢個價錢大把更好選擇,絕對不會再幫襯!