2022-02-07
Palco Ristorante (尖沙咀) 喺海港城入面嘅海景餐廳❤️佢嘅afternoon tea我上網做research都幾多好評👍🏻適逢朋友生日就去咗呢一間餐廳試吓❤️呢間餐廳有minimum charge 每人至少嗌一個tea set包一杯coffee/tea HKD328/set我自己係第一次食afternoon tea 因為我唔係好識佢哋嘅鹹點 什麼三文魚鵝肝嗰啲都唔係好大興趣..但係我覺得佢呢一間嘅甜點所有都非常之好味!而且我覺得個價錢都相宜 所以我都好推介❤️唔好睇每一樣嘢都細細件 食落真係好飽好飽記得book枱嘅時候要request sea view 另外book枱都需要先俾deposit ! 另外如果係慶祝生日嘅話都可以request 有生日牌🥰📍 Palco Ristorante (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈4樓OTE403-404號舖
適逢朋友生日就去咗呢一間餐廳試吓❤️
但係我覺得佢呢一間嘅甜點所有都非常之好味!
而且我覺得個價錢都相宜 所以我都好推介❤️
唔好睇每一樣嘢都細細件 食落真係好飽好飽
📍 Palco Ristorante (尖沙咀)