2025-05-20
👩🏻🍳🥗【 Oliver's Super Sandwiches 】 🥗👩🏻🍳 ⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄雖然賣相平平無奇,但食落就知配搭有花心思💕蒟蒻米Q彈,有咬口🤍 食落仲係熱的👏🏻 撈咗芝士汁,唔會冇味之餘仲好好味🧀 撈咗煙肉粒,鹹鹹香香,令層次更豐富🐷 三粒帆立貝體積細細,正常發揮啦🐚 畫龍點睛係開心果醬及開心果碎‼️💚 令成個菜式生色不少,Hilda你真的太會了🥹網上有人話份量太少,客觀嚟講我理解,以~$100個main嚟講飯量的確偏少。但我跟餐配埋咖啡,對一個女人仔來講剛剛好😌⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🐚濃郁意大利開心果醬 • 帆立貝 • 芝士意大利蒟蒻飯💚 ($104/套餐)➤ 嚴選零糖無澱粉低碳蒟蒻米,絕對Guilt-free,無負擔配 ☕️黑咖啡➤ 選用100% Arabica 咖啡豆⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:Oliver's Super Sandwiches(大角咀)大角咀海輝道11號奧海城一期UG樓UG06號舖⋄🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami大角咀 #ccrreami奧運⋄⋄⋄#hkig #hkfoodie
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
雖然賣相平平無奇,但食落就知配搭有花心思💕
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
配 ☕️黑咖啡
➤ 選用100% Arabica 咖啡豆
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
大角咀海輝道11號奧海城一期UG樓UG06號舖
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #奧運美食 #大角咀美食 #OliversSuperSandwiches #OSS #saladlover #EatToFit #Lowcarbs @oliverssupersandwiches