2015-07-14 566 浏览
搵野食搵到入元朗,比我地搵到呢間cafe因為個屋苑都係今年年頭新入伙,呢間cafe仲新,5月先開,以環保概念做主打,梗係要試吓~~間O2 Cafe就係呢度1樓門外有件以卡板製作既木櫈,好有feel店外有坐位,如果天氣涼涼地,估計都幾舒服~~店內大部分傢俬都以卡板演變而成,整體感覺好一致,店內空間感十足,鍾意木系傢俬/擺設既人一定好滿意~~~裝水既杯也是recycle杯,like!我叫左杯 Miracle ABC (Apple, Beetroot, Carrot)三樣野感覺好平衡,一飲入口會感覺到紅菜頭味、然後蘋果、再有甘荀味,店員亦有提及果汁是即blend所以真係好fresh,可加上現場環境,視覺+味覺田園味道濃厚朋友叫咗tea set,有個奶凍+organic tea嘩,會唔會太靚呢擺得?忍唔住要影得靚d朋友話奶味濃郁,比起那些標榜用北海道牛奶更好味,highly recommended!茶,made in UK,好fresh,配甜品perfect match~~~有時,唔一定酒店先有高品質食物/飲品,相信香港有好多呢D好地方等緊大家去發掘...........
搵野食搵到入元朗,比我地搵到呢間cafe

間O2 Cafe就係呢度1樓
門外有件以卡板製作既木櫈,好有feel
店外有坐位,如果天氣涼涼地,估計都幾舒服~~
裝水既杯也是recycle杯,like!
朋友叫咗tea set,有個奶凍+organic tea
嘩,會唔會太靚呢擺得?忍唔住要影得靚d

2015-07-12