2018-07-30
之前已經留意到呢間咖啡店,有朋友食過,d食物相勁靚咁,但都一直無打算試。今日專登同朋友出灣仔食lunch(all day breakfast),都唔係打算試呢間🤦🏻♀️因爲想食果間無開先入去Ninetys一試😂點知又靚又好食!不過賣相比味道更好因為我係咖啡愛好者,雖然佢地得black or white coffee, fruit or coca coffee,我都簡左飲咖啡,由於天氣太熱,室內冷氣都一般,太熱既我平時飲開熱啡都忍唔住叫左凍啡。white fruit coffee我係澳洲飲過好喜歡,估唔到係香港都飲返果隻味,好驚喜!(當然熱飲會更香)(其實都唔太記得個名點串,大概係咁上下😂)入面係all day breakfast 既材料,包括腸仔(估唔到burger入面舊肉係腸仔)番茄,羽衣甘藍,牛油果,煎流心太陽蛋)外賣超吸睛,味道唔錯,可惜麵包唔脆熱,腸仔代替平時既扒有少少怪🙊但香口既~牛油果🥑太陽蛋都加到分~呢個除左吸睛,仲好!好!味!我諗Ninetys既crumble egg係必食既,超級滑又超級香鱸魚都好滑,好香下次要試其他!見人地食果d都好正咁😍ninetys係食完係想再食
white fruit coffee
krekie burger
(其實都唔太記得個名點串,大概係咁上下😂)
slow cook COD on toast
呢個除左吸睛,仲好!好!味!
下次要試其他!見人地食果d都好正咁😍ninetys係食完係想再食既!
環境都好靚好舒服~
衰衰咁講, d 侍應都好年輕貌美😂😂😂
埋單都$396,無睇menu,原來都唔便宜哦~