2020-11-16 108 浏览
熱情老闆娘真係好warm,全程dinner好舒服好好味,同friend都覺得超級滿意!cafe位於旺角,好近地鐵站,都好方便。mushroom soup忌廉蘑菇頭好好味,粒粒蘑菇好香甜飲品可愛有特色,icecream控唔可以錯過!意粉大蝦新鮮野味,配埋cheese好正friend都話blue berry cheese cake 好好食,環境舒服,nice!!無論係friends' gathering or dating, 一定都係好選擇
mushroom soup忌廉蘑菇頭好好味,粒粒蘑菇好香甜
飲品可愛有特色,icecream控唔可以錯過!
意粉大蝦新鮮野味,配埋cheese好正
2020-11-10 121 浏览
好耐冇去cafe啦,今次同朋友聚會,見到呢間咁多board game玩,環境又舒服,就去坐咗一個夜晚😍估唔到嘢食都好高質,值得一試❣️黑松露海蝦帶子意大利飯🦞呢款黑松露味超香、好濃郁!超中意呢款嘅汁,啖啖都好rich!海蝦同帶子都好彈牙!飯嘅質地啱啱好,軟硬度適中,必試❤️西班牙芝士焗海鮮意粉🍝爆多芝士😍😍好邪惡呀!啖啖都有芝士🤤海鮮都好足料!呢款意粉相對係乾身啲,質地偏硬!係我中意嘅意粉硬度!有咬口👍🏻蜜糖雞翼做得超好食!外脆內嫩超多蜜糖覆蓋係雞翼嘅面,食落甜甜的蜜糖雞翼真係抗拒唔到🤣每次都必叫!日式吉列炸蝦🍤好少cafe會有炸蝦可以食見咁特別又試下先!熱辣辣,又脆卜卜!一份有6隻仲配咗tartar醬同茄汁老闆娘超熱情!推薦同介紹咗唔同菜式😍仲飲咗oreo milkshake,飲落唔會太甜大量Oreo粒粒,好滑嘅milkshake!另外叫咗杯fresh d嘅King🤴🏻係利賓納檸檬梳打,飲落唔會好甜!

黑松露海蝦帶子意大利飯🦞
呢款黑松露味超香、好濃郁!
超中意呢款嘅汁,啖啖都好rich!
海蝦同帶子都好彈牙!
飯嘅質地啱啱好,軟硬度適中,必試❤️

西班牙芝士焗海鮮意粉🍝
爆多芝士😍😍好邪惡呀!
啖啖都有芝士🤤海鮮都好足料!
呢款意粉相對係乾身啲,質地偏硬!
係我中意嘅意粉硬度!有咬口👍🏻

蜜糖雞翼
做得超好食!外脆內嫩
超多蜜糖覆蓋係雞翼嘅面,食落甜甜的
蜜糖雞翼真係抗拒唔到🤣每次都必叫!

日式吉列炸蝦🍤
好少cafe會有炸蝦可以食
見咁特別又試下先!
熱辣辣,又脆卜卜!一份有6隻
仲配咗tartar醬同茄汁

老闆娘超熱情!推薦同介紹咗唔同菜式😍
仲飲咗oreo milkshake,飲落唔會太甜
大量Oreo粒粒,好滑嘅milkshake!
另外叫咗杯fresh d嘅King🤴🏻
係利賓納檸檬梳打,飲落唔會好甜!
  • 黑松露海蝦帶子意大利飯
  • 西班牙芝士焗海鮮意粉
  • 蜜糖雞翼
2020-11-07 94 浏览
我同朋友都好鍾意玩board game,上網見到呢間樓上Cafe有好多board game提供,同埋佢哋嘅食物都做得幾出色,所以就去試吓!我哋就叫咗西班牙海鮮意粉,帶子黑松露意大利飯,肉醬焗薯角,炸蝦仲有蜜糖雞翼。咁多款食物我哋就最鍾意帶子黑松露意大利飯仲有蜜糖雞翼首先講吓黑松露帶子意大利飯,意大利飯餐熟到啱啱好,醬汁亦都調校得恰當食落唔會太膩,配合埋佢哋嘅黑松露簡直係一流。至於蜜糖雞翼方面,佢哋嘅雞翼醃得好入味,調味啱啱好,配合埋蜜糖嘅味道雞翼本身嘅醬汁味得以中和,識落啱啱好!佢哋嘅嘢飲亦都好出色,我哋就叫咗檸檬利賓納沙冰,仲有oero奶昔!檸檬利賓納沙冰好解膩,而Oreo奶昔,就好Rich,好滿足!
咁多款食物我哋就最鍾意帶子黑松露意大利飯仲有蜜糖雞翼
2020-11-03
今晚收左工之後約左同事食飯, 今次就book左間樓上Cafe試下, 一入去就比好多玩具🧸吸引住, 而且仲有大量大大少少嘅特別figure同裝飾, 就好似一個小型玩具博物館咁🤣! 我地揀左一個沙律🥗, 兩個主食同一個小食一齊share!戴安娜☕入面有紫玫瑰花, 紅玫瑰花同洋甘菊, 味道幾清, 洋甘菊味相對比較出!紅莓果茶☕果茶味道酸酸甜甜, 幾開胃!挪威煙三文魚沙律🐟🥗外型幾吸引, 而且份量多, 沙律菜幾爽脆, 車厘番茄🍅非常甜, 無酸味, 煙三文魚魚肉帶一層薄薄煙香, 口感肥美豐滿!吉列黃金蟹鉗🦀蟹鉗大大件, 炸得色澤金黃, 仲要有6隻非常抵食, 咬落去卜卜脆熱辣辣!黑松露海蝦帶子意大利飯意大利飯份量多, 口感煙韌, 加入黑松露令味道提升, 蝦肉爽口, 帶子口感柔嫩!意式芝士焗肉醬意粉🧀🍝芝士微微焦香拉到絲, 意粉軟硬度適中, 蕃茄肉醬幾多, 味道唔錯!藍莓芝士蛋糕🧀🍰芝士蛋糕質地細滑creamy, 甜度剛好!

戴安娜☕

紅莓果茶☕
果茶味道酸酸甜甜, 幾開胃!

挪威煙三文魚沙律🐟🥗

吉列黃金蟹鉗🦀

意式芝士焗肉醬意粉🧀🍝

藍莓芝士蛋糕🧀🍰
芝士蛋糕質地細滑creamy, 甜度剛好!
2020-10-21
2020-10-28 151 浏览
做人唔使有信心㗎,有童心一樣好快樂!行完信和意猶未盡,上附近嘅樓上cafe過吓手癮,玩吓boardgame一樣得現場真係會令人童心大發,好多嘢玩呀胃民依然好大人咁嗌咗杯花茶,養生嘛湯落咗好多香草,飲落味道好香口小朋友要食多啲菜㗎,知唔知?薯條炸得好爽脆,芝士撈埋蜜糖一絕,仲有好多雞翼𠻹大胃就好有童心咁嗌咗杯朱古力,好多cream呀,啱晒我呢個cream怪二人份量嘅長通粉好夠食呀,好多汁好足料Cheesecake出奇地好食,芝士味好夠2人餐送兩件蛋糕好抵呀除咗童心,初心都好緊要㗎

現場真係會令人童心大發,好多嘢玩呀

神仙

胃民依然好大人咁嗌咗杯花茶,養生嘛

湯落咗好多香草,飲落味道好香口

小朋友要食多啲菜㗎,知唔知?

薯條炸得好爽脆,芝士撈埋蜜糖一絕,仲有好多雞翼𠻹

香蕉

2人套餐

二人份量嘅長通粉好夠食呀,好多汁好足料

Cheesecake出奇地好食,芝士味好夠

2人餐送兩件蛋糕好抵呀

除咗童心,初心都好緊要㗎
2020-10-28
香蕉
2人套餐
  • 藍莓芝士蛋糕
熊小編其實都幾鐘意玩boardgames😘 係呢個充滿電子科技既時代 桌上遊戲係令大家還原基本步,尋找返人與人之間既快樂❤️🎲 其實好簡單都可以好開心~今次試呢間位於旺角既Nardo’s Cafe 以紅白為主色調 精緻玩具做主題 睇得出老闆娘真係好鐘意玩具🤣#黑松露海蝦帶子意大利飯 $138上菜嘅時候所有食物都超級夠熱!真係熱到辣嘴果隻🤣 而且份量超多,有超級爽滑既3隻大蝦+3粒帶子👅落足份量 蘑菇洋蔥一樣多,而食落就主打忌廉味+淡淡黑松露味,有少少拉芝效果,但又唔算好漏~都算係打破左我對Boardgame cafe既食物一定係好難食既印象🤣#西班牙芝士焗海鮮意粉 $122平時蕃茄系列焗飯既酸度係好難控制,通常都酸過頭,但呢款食落反而係入口好香黑椒同羅勒既香味,都幾惹味,而材料方面都係一樣唔洗本咁有齊青口、大蝦、魷魚同埋紅青椒🤣🤣本身個套餐包左忌廉湯同埋飲品~我就揀左榛子朱古力啦❤️嗜甜人士表示朱古力永遠都係好味😛 另外仲加左份炸蟹鉗同埋Tiramisu仔~蟹鉗脆身份量多 幾岩邊食邊玩 而Tiramisu就幾濃雀巢果隻classic咖啡味 不過就稍微細粒左d😆 呢到作為一間有野食既BG c

#黑松露海蝦帶子意大利飯 $138

#西班牙芝士焗海鮮意粉 $122

呢到作為一間有野食既BG cafe都算幾多game 環境又warm食物質素都唔錯 老闆娘都又超好人🤤下次有機會都會再同fd過黎玩~

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
  • 西班牙芝士焗海鮮意粉
  • 黑松露海蝦帶子意大利飯
2020-10-24 125 浏览
呢間好適合一大班friend去食嘢嘅樓上cafe,而且有好多board game可以玩🤩如果想約reu,呢間可以係其中一個選擇‼️-🍝西班牙芝士焗海鮮意粉🥘-呢個dinner set包主菜+嘢飲‼️‼嘢飲選擇好多,可以swipe去最後望吓️😛講返主菜先,熱辣辣好正🙈海鮮份量都唔少,有蝦仁、青口魷魚圈等等🦑🍤意粉煮得啱啱好,條條分明,而且幾好咬🤩個人覺得番茄醬底可以酸甜少少,咁味道會更加鮮明🤣🍅同埋私心想芝士多少少🤏🏻🧀-評分:8/10價錢:$122-🍲黑松露海蝦帶子意大利飯🦐-呢個都係dinner set‼️有三隻大蝦🍤三隻帶子🙈蝦超爽口,帶子都幾彈牙😚😚 意大利飯質感軟硬適中、幾creamy幾正🙈但整體覺得黑松露味比較淡,可以重手啲,濃郁少少🤏🏻-評分:7.4/10價錢:$138-🧀紐約芝士餅🍰-套餐+$15就可以食多個芝士餅🤪唔係平時食嗰種New York Cheesecake嘅質感🙈呢個較為紮實,相對無咁creamy,比較似日式芝士餅,口感有啲似雪糕🤣🙈但個人幾鍾意,因為食落無咁膩‼️😛-評分:7.7/10價錢:+$15-📍Nardo’s Cafe 旺角📍
🍝西班牙芝士焗海鮮意粉🥘

評分:7.7/10
價錢:+$15
📍Nardo’s Cafe 旺角📍
2020-10-22 137 浏览
Nardo’s cafe價錢💲: $88/ $68/ $125/ $138/ +12有湯$15有蛋糕好味程度😋: 3.2/5服務🍴: 4.2/5環境🗾: 3.6/5性價比🥢: 3.2/5回頭率😚: 2.5/5 (因為如果小人就比較難去了)-真係好小上去旺角的樓上cafe,但咁啱search到呢間💛,又話老闆娘好好人,就一於去試下🤪 個到仲有啲board game玩,啱晒一班frd去食☺️-我地就叫左2個snack,分別係香腸拼盤同肉丸。香腸拼盤有司華力腸,熱狗腸,香草腸同牛仔腸。每條都煎到金黃,熱辣辣。味道就正常都係腸的味,我就最中意香草腸加沙律醬🤤 另一個意式茄醬燴肉丸,有超多粒,起瑪12粒😱 口感係牛丸/貢丸咁彈牙,而唔係免治肉個隻。加埋個杰的茄醬將每粒肉丸都包到實,就多一種味道的層次😌-我地都叫左2個dinner set,一個係芝士焗雞肉闊條麵,呢個完全係連鎖pizza店個隻闊條麵咁的味😂 闊麵好食,好有咬口。雞肉就一般,冇咩味。同埋個汁如果可以冇咁水就好,而家太稀掛唔起。佢仲有小小蘑菇片。面頭的芝士都落得幾重手,焗到焦焦地幾香☺️ 另一個叫左黑松露海蝦帶子意大利飯。呢個都幾夠cre
Nardo’s cafe
好味程度😋: 3.2/5
服務🍴: 4.2/5
環境🗾: 3.6/5
性價比🥢: 3.2/5
回頭率😚: 2.5/5 (因為如果小人就比較難去了)

我地都叫左2個dinner set,一個係芝士焗雞肉闊條麵,呢個完全係連鎖pizza店個隻闊條麵咁的味😂 闊麵好食,好有咬口。雞肉就一般,冇咩味。同埋個汁如果可以冇咁水就好,而家太稀掛唔起。佢仲有小小蘑菇片。面頭的芝士都落得幾重手,焗到焦焦地幾香☺️ 另一個叫左黑松露海蝦帶子意大利飯。呢個都幾夠creamy,有淡淡黑松露味。望落好稀但食落都ok🧐 係個蝦同帶子都冇味,唔鮮甜,都可以再煎耐小小🤫 我地仲有加個🍄湯,幾濃菇同香草味,如果可以杰啲就更好。

跟餐有2杯飲品。一杯要左oreo milkshake,好飲!好香奶味好濃厚🥳 oreo都好夠多。但如果oreo可以唔好打得咁碎,可以有啲餅碎就更好😚 另一個就叫王子,呢個唔建議叫,佢係菠蘿汁,橙汁同士多啤梨汁,但好人工味😰 又好甜,小小似藥水。最尾食返件cake就完滿,特濃朱古力蛋糕🍰 夠濃架啦,如果可以鬆軟同滑d就會好好多。其實呢間質素一般,價錢都唔平,但真係好啱一大班朋友去吹水同玩下game,食下party food咁😆 所以就睇下大家需求,如果要係mk好多人gathering,呢間先會係一個choice😛

2020-10-19 160 浏览
好耐都無上🍽樓上Cafe,疫情嘅關係已經少咗好多聚集嘅活動,gathering都取消令到🍽樓上Cafe都少咗好多生意。呢度其實地方都算寬敞,仲有好多好齊全嘅♟Board Game,擺滿成個櫃🤓.食物方面,晚巿套餐都要過百先有交易,但就可以坐足一晚,無論想談下心或者玩下遊戲都可以🧐.🍽黑松露海蝦帶子意大利飯🍝💬飯質軟棉,味道中規中矩.🍽香蒜忌廉蜆肉三文魚意粉🍝💬蒜味香濃,餸料都唔算少.🍽蜜糖雞翼💬單點有8隻,係gathering 嘅份量🤓
🍽黑松露海蝦帶子意大利飯🍝
💬飯質軟棉,味道中規中矩
🍽香蒜忌廉蜆肉三文魚意粉🍝
💬蒜味香濃,餸料都唔算少
🍽蜜糖雞翼
💬單點有8隻,係gathering 嘅份量🤓
同fd去旺角食飯一定唔少得去樓上cafe,呢間cafe好有特色,擺滿曬胡桃夾子同玩具figures,玩味十足呀😍😍而且老闆娘超熱情❤️主動同我地傾計🤓-黑松露海蝦帶子意大利飯 $138呢個飯cp值真係好高💓有蝦又有帶子,仲要好夾,個意大利飯索曬d汁,松露醬嘅香味出曬黎🤪-挪威煙三文魚沙律 $138呢度嘅野食真係好大份,好抵食,呢個沙律d菜好新鮮,同沙律醬完美融合,每一啖都唔會話覺得好dry,仲要有勁多塊煙三文魚🥰-特式小食拼盤 $138有日式煎餃子🥟、雞翼、麥樂雞、雜菜春卷、咖哩角同辣味薯角等,最值得讚嘅係我地影左一陣相擺左一陣都仲係咁脆咁好味,最後食到一舊都冇淨🤪-藍莓/特濃朱古力芝士蛋糕🍰(套餐+$15)必叫必叫🌟芝士味濃郁,口感夠曬smooth,而且唔會話好甜,飯後食都唔會膩。
而且老闆娘超熱情❤️主動同我地傾計🤓

黑松露海蝦帶子意大利飯 $138

挪威煙三文魚沙律 $138

特式小食拼盤 $138

藍莓/特濃朱古力芝士蛋糕🍰(套餐+$15)
2020-10-11 436 浏览
有日放工去左旺角呢間cafe ,一入門口就有驚喜,有胡桃夾子在門口歡迎你❤️ 然後就是店主儲落既玩具figures!!! Marvel, Gundam, Star wars, 龍珠, one piece, disney, minions... 真係乜都有!童年回憶返哂泥啊🤩 超有心機的珍藏和擺設📸色調以紅白為主,玩味十足!..呢度有一人set dinner都有二人套餐,我地點左一個set dinner同其他小食,每set都附送沙律或餐湯,而且有飲品!..🥗日式蛋醬蟹條雜菜沙律Crab stick mixed green salad with Japanese mayonnaise呢碟沙律係散叫既,但超大份量!好多料,蟹柳、青瓜、沙律菜、車厘茄、粟米,撈埋蛋黃醬,好清新好味道!..🍱吉列海鮮拼盤Gillete seafood snacks platter拼盤有酥炸魚柳、日式吉列炸蝦、黃金蟹鉗、帶子同魷魚圈!呢個真係必叫!每樣都炸得剛剛好,皮薄餡靚,唔會蓋過鮮味既口感,肉質爽口又彈牙!滿分💯!好味到要再添醬食😂..🍛黑松露海蝦帶子意大利飯Prawns scallops risotto wit
🥗日式蛋醬蟹條雜菜沙律
🍱吉列海鮮拼盤
🍛黑松露海蝦帶子意大利飯
Prawns scallops risotto with black truffle
呢碟意大利飯既賣相好靚,捲曲的大蝦同帶子梅花間竹地鋪放在意大利飯上,有心思!大蝦好爽,帶子好鮮甜,意大利飯配埋黑松露食真係好香口,好creamy得來又唔會好膩,好味道.
🍲餐湯 - 蘑菇湯
裡面有大大片的蘑菇,仲有灑左好多既香草!唔錯.
🌹雪山玫瑰 Rose Mountain
以玫瑰、檸檬汁同乳酸打成既飲品,味道唔會太甜,玫瑰味好出好香,加埋有玫瑰花瓣係面,杯粉紅色既飲品好靚.
👸🏻女皇 Queen
我媽緊係叫返杯女皇啦😂 係用青蘋果汁、芒果汁同乳酸打成的飲品,成杯飲品都係青綠色,好fresh!!!! 青蘋果既酸,配芒果既甜,剛剛好.
呢度環境都好舒服,坐椅都闊,有唔少games都可以借來玩,氣氛輕鬆,價錢親民,係一個好地方呢
吉列海鮮拼盤  及  日式蛋醬蟹條雜菜沙律
餐湯
2020-10-06
吉列海鮮拼盤  及  日式蛋醬蟹條雜菜沙律
餐湯
  • 吉列海鮮拼盤
  • 鮮雜菜沙律配日式蛋醬
2020-10-09 185 浏览
旺角樓上cafe 良心小店服務態度良好4個男人食叫咗個party package A2價錢都有小小貴 每位188加一頭盤叫咗個火雞胸沙律 味道唔錯 不過不失 頗為開胃小食就係一堆炸嘢雞翼、腸仔、肉丸、咖哩角、麥樂雞、餃子,本嚟就係啲好難整得難食嘅嘢越食越覺得熱氣 純粹用嚟飽肚過下癮 冇乜特別口味 好普通主菜方面係做得相對好啲嘅部分,我哋叫咗個黑松露煙三文魚海蝦意大利飯首先份量好足,啲餸都ok,例如蝦都叫做每人分到一隻味道上係偏淡味,唔會感覺好快食到膩但黑松露味就真係唔係好覺甜品方面,芝士蛋糕都係正常發揮,都ok好味呢個套餐包咗特飲任飲大部份嘅特飲口味都係偏淡,可能預咗你坐喺度好耐傾嘢,廢事咁快飲到人糖尿病但事實上再淡飲得多都係會甜得濟味道嚟講其實都係普通係蜂蜜綠茶比較好 其他都真係好普通最後,呢個價錢我諗想食再好啲或者舒服啲都係有其他選擇,始終呢度都冇乜特別特色,而且價錢都唔平,不過,想支持良心小店,又想坐低傾下計嘅,呢度都係個好地方!
旺角樓上cafe 良心小店
服務態度良好
4個男人食叫咗個party package A2
價錢都有小小貴 每位188加一
頭盤叫咗個火雞胸沙律 味道唔錯 不過不失 頗為開胃
小食就係一堆炸嘢
越食越覺得熱氣 純粹用嚟飽肚過下癮 冇乜特別口味 好普通

首先份量好足,啲餸都ok,例如蝦都叫做每人分到一隻
味道上係偏淡味,唔會感覺好快食到膩
但黑松露味就真係唔係好覺

甜品方面,芝士蛋糕都係正常發揮,都ok好味

呢個套餐包咗特飲任飲
但事實上再淡飲得多都係會甜得濟
味道嚟講其實都係普通
係蜂蜜綠茶比較好 其他都真係好普通

小食拼盤
海鮮飯
芝士蛋糕
芝士蛋糕
今日約左閨蜜👭出黎旺角食飯🍴❤️環境坐得舒適 氣氛好 好岩同朋友傾計呢度仲有boardgame可以玩⛳️真心好正店員有禮貌又主動 老闆娘好熱情好客👍黑松露海蝦帶子意大利飯賣相好精緻😍黑松露香氣撲鼻 好吸引海蝦 帶子 口感爽彈又新鮮😋回味無窮😚味道濃淡適中 感覺一啲都唔膩 好味!芝士忌廉雞肉闊條麵🐥芝士味道好濃郁😍闊條麵唔會過淋☺️👍雞肉食落幾嫩😋個芝士忌廉汁💕好creamy鮮雜菜沙律配日式蛋醬份量好多又足料😍沙律菜好新鮮入面有青瓜 蕃茄🍅粟米粒🌽好開胃😚忌廉蘑菇湯蘑菇湯味道好濃😚入面有好多蘑菇粒👍❤️聞落勁香 幾creamy😆真心好飲!😍❤️蒜香雞翼、蜜糖雞翼兩款雞翼肉質嫩滑😚食落勁Juicy😋💦蒜香雞翼既蒜味好突出😍好滋味😍😍😍蜜糖雞翼甜甜地😋好惹味 好好食!😋戴安娜 花茶🌹花茶成份有紫玫瑰花、紅玫瑰、洋甘菊💐花茶味道清香 飲完覺得疲勞瞬間消除藍莓果茶🍇🌿入面有藍莓、葡萄、芙蓉花、黑加侖💕有維他命C、E✨味道清新帶點微酸藍莓芝士蛋糕🍰芝士味道好濃郁 好creamy😋一啲都唔膩藍莓既味道酸甜開胃😚好味💕要encore❤️
今日約左閨蜜👭出黎旺角食飯🍴❤️

環境坐得舒適 氣氛好 好岩同朋友傾計

呢度仲有boardgame可以玩⛳️真心好正
店員有禮貌又主動 老闆娘好熱情好客👍

賣相好精緻😍黑松露香氣撲鼻 好吸引

海蝦 帶子 口感爽彈又新鮮😋回味無窮😚
味道濃淡適中 感覺一啲都唔膩 好味!

芝士忌廉雞肉闊條麵🐥

兩款雞翼肉質嫩滑😚食落勁Juicy😋💦

蒜香雞翼既蒜味好突出😍好滋味😍😍😍
蜜糖雞翼甜甜地😋好惹味 好好食!😋

戴安娜 花茶🌹

花茶成份有紫玫瑰花、紅玫瑰、洋甘菊💐
花茶味道清香 飲完覺得疲勞瞬間消除

藍莓果茶🍇🌿

入面有藍莓、葡萄、芙蓉花、黑加侖💕
有維他命C、E✨味道清新帶點微酸

藍莓芝士蛋糕🍰

芝士味道好濃郁 好creamy😋一啲都唔膩
藍莓既味道酸甜開胃😚好味💕要encore❤️
2020-09-28
2020-09-14 306 浏览
限聚令放寬到4人後終於可以3人同檯食飯唔使分檯啦!我地因為太肚餓冇影到相我地叫左dinner set既卡邦尼意粉、忌廉雞肉闊條麵、黑松露帶子蝦意大利飯,飲品叫左花茶食物方面都唔錯,我比較鍾意食卡邦尼意粉環境方面靜靜地坐得好舒服,傾計一流又唔會催人走,特別要表揚樓面有位員工姨姨既服務態度好貼心,食飯除左野食要好味服務態度都好緊要

食物方面都唔錯,我比較鍾意食卡邦尼意粉

2020-09-13 333 浏览
Cafe位於旺角同油麻地中間,方便行旺角行到攰嘅人可以上去食返餐。一上到去就見到門口嘅裝飾好靚,忍唔住影返張靚相,入面嘅裝修極具文青少女風。我地有預約,所以唔需要等。基於2人限聚令,老闆娘允許我哋坐大枱。我諗之後冇咩機會可以咁霸道哈哈!我哋點左個二人餐,$298咋,真係好飽!首先嚟咗兩份沙律,比我想像中大份。我諗全日最邪惡就係呢個,芝士薯條真係令人食上癮,我食到停唔到口,蜜糖雞翼煎得啱啱好!呢個焗海鮮意粉係二人份量,我同朋友一男一女,男仔朋友都覺得飽。材料十足,有好多海鮮,啖啖鮮味。順帶一提,啲枱嘅設計令到我影相可以有文青風格,我好鍾意!叫咗兩杯特飲,覺得Menu入邊嘅配搭好新穎,好想試吓。朋友表示Queen味道一般。我飲Princess,有乳酸成份,真係令我一試就鍾意,橙汁加士多啤梨係意想不到嘅好飲。最後一人一件蛋糕,為呢餐有個完美嘅總結,二人套餐真係好抵食!老闆娘態度好殷勤,佢同我哋傾偈,佢話因為疫情同限聚令關係,令到大家少咗堂食,真係生意難做。作為黃店之一,我見到真係好少做宣傳,希望大家可以大大力懲罰佢!

我地有預約,所以唔需要等。
基於2人限聚令,老闆娘允許我哋坐大枱。
我諗之後冇咩機會可以咁霸道哈哈!

我哋點左個二人餐,$298咋,真係好飽!

鮮雜菜沙律配日式蛋醬

首先嚟咗兩份沙律,比我想像中大份。

蜜糖雞翼拼芝士薯條

西班牙芝士焗海鮮意粉

順帶一提,啲枱嘅設計令到我影相可以有文青風格,我好鍾意!

Queen

Princess