2022-05-31 277 浏览
拍拖行過見到poster個富士山珍珠堡幾靚幾得意, 咁就一時興起試下,實際上冇想像中咁好食😂特級和牛漢堡 $31最正常嘅和牛漢堡,漢堡尺寸正常,咬落去有肉汁,算係對得起呢個價錢。番茄同生菜夠爽夠甜夠新鮮,加埋個包啲少少醬汁同牛肉汁就好好食😍富士山珍珠堡 $32出咗個特色包梗係要試下啦,但係除咗宣傳單張見到個富士山之外,實物係完全聯想唔到佢同富士山有關🤡應該用飯當包皮既漢堡真係少試為妙,就算唔係呢間連鎖店,真係冇試過好食嘅。成個包最好食嘅係啲牛肉,味道夠濃,隻蛋就最正常味,個飯皮就算數,每次食都覺得個口感好怪。厚切薯條 $23雖然分量就少啲,但係條條薯條都外脆內軟,而且係熱辣辣,好似啱啱出爐咁,質量真係唔錯。而且調味合適,咸度適中。

特級和牛漢堡 $31

富士山珍珠堡 $32

厚切薯條 $23
2022-04-17
2022-05-13 368 浏览
本人因上班關係加上mos burger 有一段時間無開夜晚堂食所以有一段時間無食mos burger 堂食了,但我在5月12日晚上睇戲前趕時間諗住食個快餐就諗起mos burger了, 點知今次體驗真係打低我對mos burger 既印象,一食就知薯條明顯炸左一段時間,坐熱既,和牛漢堡,該熱既唔熱,個包皮外層硬硬地果隻,俾人感覺係你為左做外賣一次過整定,但外賣我好明白,但堂食就不能接受了,另外菜同蕃茄都可以既。但我堂食就係想食d 新鮮少少,點知佢俾d 外賣質數俾堂食客食。好失望

和牛漢堡
2022-05-12
2022-01-04 632 浏览
屯門mos burger外賣午餐食,今次嗌咗3號餐,特級和牛漢堡,配麥樂雞同可樂,用優惠券攞埋個薯條。返到公司啲薯條同麥樂雞雖然已經淋咗少少,不過都好香口。麥樂雞雞肉冇話好硬,都夠軟易入口。薯條採用咗粗身少少嘅,冇話係好幼成條柴嗰啲,落嘅鹽份量啱啱好。漢堡嘅話見到有少少燶邊,漢堡焦香味十足,厚度亦都足夠唔會話太細,表面仲會見到啲肉汁同油光 唔會煎到太乾。生菜同蕃茄片就正常。包皮偏軟,個人認為個包既外皮可以再靚少少。成個包食落口主要都係食和牛漢堡嘅味道,咬落去啖啖和牛肉汁,十分滋味。成個餐50蚊左右,一般既價錢。想食和牛漢堡嘅都可以試下。
成個餐50蚊左右,一般既價錢。想食和牛漢堡嘅都可以試下。
2022-01-04
5 分钟 (外卖自取)
2021-11-02 650 浏览
食漢堡包🍔除左麥XX外,仲有。。。MOS Burger在港咁多年,算係性價比高既漢堡包店!🍔佢地既和牛漢堡,係有厚度,再配上唔係溶到一pat既芝士,同新鮮既蕃茄和生菜,完全食到漢堡包既鮮味,絕對唔係粗製濫做😋🐔今次試下佢既雞件,同麥XX都係用攪碎雞肉整,但MOS burger既咬落去就薄好多,又有少少柴皮,就真係差啲啲,下次未必會再食。🍟另外,我就最鍾意食哩到既粗薯條,唔會炸到乾晒,又唔會太咸,又有咬口。
食漢堡包🍔除左麥XX外,仲有。。。

MOS Burger在港咁多年,算係性價比高既漢堡包店!

MOS
2021-09-08 597 浏览
呢邊又開分店阽,今次試佢最新出既漢堡包加錢升級特飲同套餐 新裝修後環境舒服日頭過黎仲有少少風景睇添一個係飯堡一個係照燒汁漢堡 烤牛肉飯堡中間既餡包住生菜同炒過既牛肉同洋蔥入口甜甜地,飯堡口感中間幾棉外層煎過好香口燒汁漢堡上面仲放埋生菜令食起上黎無咁油膩,醬汁亦唔會太甜,漢堡肉夠厚身,麵包有烘過好鬆加錢升級飲梳打特飲 酸酸甜甜好清爽Shop No.206-208, Level 2, K-Point, 1 Tuen Lung Street, Tuen Mun評分7/10平均消費$60
呢邊又開分店阽,今次試佢最新出既漢堡包
加錢升級特飲同套餐 新裝修後環境舒服
日頭過黎仲有少少風景睇添
一個係飯堡一個係照燒汁漢堡
加錢升級飲梳打特飲 酸酸甜甜好清爽

評分7/10
平均消費$60
2021-07-14 591 浏览
經過MOS Burger見好耐無食就去食下「下午茶」感覺上最好食就係起司牛肉Burger配炸薯條+雪碧。之前有試吃過包括魚柳包,米飯 Burger、熱狗🌭、牛肉Burger🍔。黑椒牛肉米飯漢堡,但是吃多幾次是更鍾意吃包多d
經過MOS Burger見好耐無食
就去食下「下午茶」
2021-04-16 843 浏览
印象中屯門呢間mos burger都開左好多年其實我好少食呢種快餐 今次食左特級和牛burger+細薯條個人認為burger要好食唔需要太多料 食材夠新鮮就ok佢呢個burger個包好軟熟 生菜同番茄都好甜好爽口塊和牛漢堡扒都整得幾嫩 再加上少少醬汁 好食不過塊芝士就好似唔存在咁 俾其他野搶走左個味然後薯條係粗薯條 炸得好脆口而且食完包先食個薯條依然keep到係暖暖地
印象中屯門呢間mos burger都開左好多年
其實我好少食呢種快餐 今次食左特級和牛burger+細薯條

個人認為burger要好食唔需要太多料 食材夠新鮮就ok

佢呢個burger個包好軟熟 生菜同番茄都好甜好爽口
塊和牛漢堡扒都整得幾嫩 再加上少少醬汁 好食
不過塊芝士就好似唔存在咁 俾其他野搶走左個味

2021-02-25 808 浏览
I tried the burger with beef and another with shrimps. I don’t like the onions there as they tasted too strong for me. The shrimps one is better as I enjoy seafood more. To be honest, I don’t think I will try them out again as they are quite expensive given their qualities and tastes.
2020-12-22 1066 浏览
好慶幸喺屯門嘅呢間分店還在,尤其係最近因為疫情關係叫多咗外賣,今晚餓餓地諗唔到食乜,於是就叫咗佢哋嘅外賣一試。一個人叫左一個蝦漢堡餐,包括蝦漢堡、田園沙律、凍檸茶,另加一個摩斯脆雞。外賣等得唔算耐,唔使半個鐘就送到,個包嚟到仲要係暖暖嘅!食落成個包嘅品質好好,麵包夠鬆軟,件蝦亦炸得好脆,再加埋佢新鮮嘅生菜絲,外賣品質黎講,真係好好,同堂食冇乜分別。加咗$30要一個田園沙律,雖然價錢有d貴,但係個沙律嚟到完全係一個靚嘅沙律,蔬菜好新鮮,仲要唔係cheap嘅菜頭菜尾,不過如果佢嘅份量可以加多啲就更好喇。凍檸茶都好出色,係日式凍檸茶,不會太甜,茶膽亦不會太濃,感覺清新。而個摩斯脆雞亦好好味,嚟到仲係暖嘅,而且唔會炸得太油,食落都仲好脆。總體而言,呢個外賣餐嘅質素非常高,同堂食一樣,而且外賣包裝亦包裝得好好,唔會有嚟到成個包已經散咗,或者杯檸茶倒左一半嘅情況出現,成件事好乾淨企理,作為一個輕晚餐,係一個唔錯嘅選擇,會繼續幫襯啊!😊

2020-12-22
25 分钟 (外卖送餐)
  • 蝦漢堡
  • 田園沙律
  • 摩斯脆雞
2020-10-08 1085 浏览
宜家愈黎愈難搵mos burger😭😭好彩都算係屋企附近有番間,平時諗唔到食咩好,就會同男朋友一齊食mos burger~趕時間?又係食mos burger🤣🤣實在是一間算是高汁的快餐店~我每次必叫既就係魚柳漢堡加雞塊加汽水🤣雖然聽落都好有罪惡感不過真係好好食!佢個魚柳漢堡唔會壓到扁晒咁 個包相當鬆軟,再加沙律醬同入面有啲洋蔥 好香 同埋個魚柳唔會放到凍晒硬晒,仲非常之脆,另外個雞塊都一樣咁有質素,似岩岩炸起,都唔似翻炸,所以食落無話又老又韌~
2020-09-26 893 浏览
Lately Mos Burger released a New Bun Takokatsu Burger is octopus buns and salad veggetables, the taste is quite nicee haa, i like the combination and the mixtureAdditionally, we ordered fried chicken set which including fried chicken fillet, and a drink, honestly I rather one more bun rather this chicken fillet lolll, the flavor is bit strangemenu:The environment have no fancy decoration, not comfortable compared with even mcdonald, the food isn't bad, but id rather take-away next time
fried chicken
Chicken Set
menu:
2019-10-02 1541 浏览
以前拍拖成日都會去朗豪坊4/F 食 🍔mos Burger, 但而家朗豪坊店都無埋, 本身佢地分店真係唔多,而家仲要買少見少了, 屯門呢度仲有一間, 但位置好偏僻, 唔算好多人黎食, 我有時都會專登過去食。我最愛食佢地Rice 🍔Burger, 海鮮珍珠堡呀, juicy 多汁好好味, 配埋個粗薯條🍟, 邊有得輸呀。我Darling 就鐘意食佢個至尊牛堡, 好專一, 食左咁多年都係同一款burger 呀🍔🍔又係至愛粗薯條🍟

又係至愛粗薯條🍟
自從由元朗過左黎屯門返工之後,我先至發現屯門真係美食沙漠黎架大佬,又劣又貴食物真係超級多,特別係屯市中心一帶ga 地方,搞到我依家食來食去都係果幾間,而我其中一間最常食ga 就係MOS Burger。以前我未生酮基本上都係食黑醋雞漢堡,依家改左都只係食摩斯雙層芝士漢堡,可以比我走包之外都叫做有d野食下。今日去食時發現左有個新包出現左摩斯芝辣漢堡!!我初頭以為係個醬辣,其實係加左有煮過ga 青辣椒夾響入面,咬到青椒先會覺得辣,咬唔到果啖就其實同食普通芝士漢堡一樣,叫做多一種口味可以選擇。因為我生酮,所以我食包要飛包,呢個係我呢最常叫法,我就會跟沙律同咖啡,我老闆就鐘意食佢呢隻薯條, 最後想講下,唔知餈時開始佢呢隻沙律醬之前我好鐘意食,依家佢轉左新包裝,一返轉睇,簡體黎ga。。。。之後我就連醬都冇食,淨係食沙律菜。
自從由元朗過左黎屯門返工之後,

我先至發現屯門真係美食沙漠黎架大佬,

又劣又貴食物真係超級多,

特別係屯市中心一帶ga 地方,

搞到我依家食來食去都係果幾間,

而我其中一間最常食ga 就係MOS Burger。

以前我未生酮基本上都係食黑醋雞漢堡,

依家改左都只係食摩斯雙層芝士漢堡,

可以比我走包之外都叫做有d野食下。

今日去食時發現左有個新包出現左

摩斯芝辣漢堡!!

我初頭以為係個醬辣,

其實係加左有煮過ga 青辣椒夾響入面,

咬到青椒先會覺得辣,

咬唔到果啖就其實同食普通芝士漢堡一樣,

叫做多一種口味可以選擇。

因為我生酮,所以我食包要飛包,

呢個係我呢最常叫法,

我就會跟沙律同咖啡,

我老闆就鐘意食佢呢隻薯條,

最後想講下,

唔知餈時開始佢呢隻沙律醬之前我好鐘意食,

依家佢轉左新包裝,

一返轉睇,簡體黎ga。。。。

之後我就連醬都冇食,淨係食沙律菜。
2019-06-16
  • 雙層摩斯漢堡
2019-07-17 981 浏览
好耐都無食過mos burger啦,今次行行下屯門,無啦啦想食burger,就黎左呢到食啦,今次見到有和牛漢堡,因為好耐無黎食,見到新餐牌試有多幾款漢堡,都唔知係新出定出左好耐。但見未食過幾得意,就買黎試下先✨我覺得個牛都係一般般,個法式醬就有啲咸,個人覺得平時個牛堡或宿蝦堡比較好食,而個抹茶奶呢,由以前到而家我都覺得係高質既!不過要另加$6,但我覺得真係值得一試既!而個雞塊就真係無以前咁好食,唔知係呢間唔好食定全線都變得唔好食呢,呢個問題就要下次再食先知啦,哈哈
2019-07-10 683 浏览
Mos火腿蛋漢堡set$27,對了這是我第一次吃mos作早餐。昨晚看見別人在街吃,我就想說明天要來吃了哈哈,想不到料真的挺多呀,蛋炒得好滑Mos burger一向都好有水準,不過吃完真是一手油,好油的包,真是滴出來的油😂 另外就真的好小一個。間中吃吃好了~
2019-06-24