2024-12-17 261 浏览
Central is always very busy during peak lunch time and always hard to find somewhere to eat. But they are there. Just harder to find.I discovered one called Mojo Bistro.  I had overheard some people who worked in the area talking about a place doing a decent value semi buffet lunch. And we followed them. It was located in the H-Code building. A building that we always go there for drinks in the evening. But apparently during the day, these restaurants do value lunch sets. And as it's a bit hidde
I discovered one called Mojo Bistro.  I had overheard some people who worked in the area talking about a place doing a decent value semi buffet lunch. And we followed them. It was located in the H-Code building. A building that we always go there for drinks in the evening. But apparently during the day, these restaurants do value lunch sets. And as it's a bit hidden, they are always quiet.

The restaurant is spacious. They even have outdoor seating.

The buffet area is located in the middle. There is a selection of fried items, salad and dessert.

Menu is in English and Chinese. For just the daily soup, buffet area and drink, it costs $108. Mains are an additional price. I liked that the choice of drinks includes juice. Not many offer that.

The soup of the day was cream of mushroom. It was very creamy with a hint of truffle oil.

The buffet salad selection of items but I loved especially the roasted capsicums.

For mains, I had the Crispy Duck Leg Confit ($88). There was a watercress salad with dark cherry sauce and a pumpkin puree. The duck smelled wonderful as it arrived. The meat fell off the bone very effortlessly. The puree was smooth and sweet.

Boyfriend had the Roasted Australian Grain Fed Hanging Tender ($138). It was dressed with a black pepper sauce.The beef was extremely tender and well seasoned. There was some mashed potato and roasted vegetables on the side.

We ended with dessert from the buffet table. There was creamy cheesecake and a moist chocolate cake. Both were very good and the highlight of the lunch. We went back for seconds.
Food was well presented and tasted nice. Buffet area was constantly checked by staff and refilled in a timely manner. There were a few diners but it wasn't noisy and crowded. A nice quiet lunch is what I always look for.
2024-12-10
2024-12-16 216 浏览
中環性價比西餐 👍🏻見到餐廳出咗lunch半自助入到餐廳見到餐廳幾乎坐滿三個人叫咗三份108沙律吧 有多款沙律前菜 小食 仲有湯 甜品自助 包一杯嘢飲 蘑菇湯好濃好飲 淨係食咗前菜同湯都已經七成飽了 另外加左主菜 試咗南瓜意大利飯👍🏻👍🏻👍🏻好Creamy好香口 法式油封鴨腿 好入味 加埋個櫻桃醬口感好夾好Fresh 仲有封門柳配薯蓉 可能一次三份main course 一齊上 令牛柳上枱時略為不太熱 但感覺幾好 留意到其他枱都係 main course一齊上菜,一齊食 唔使分開上 個別食先有點尷尬 這點都幾細心 Service幾好 雖然坐滿座 但清理枱面落單都好快 最後甜品有兩款朱古力蛋糕同芝士蛋糕都讚 👍🏻👍🏻👍🏻款式唔算超級多 旦其實都足夠 好飽好滿足這個價錢係中環絕對係性價比👍🏻👍🏻👍🏻

三個人叫咗三份

款式唔算超級多 旦其實都足夠 好飽好滿足
這個價錢係中環絕對係性價比👍🏻👍🏻👍🏻
  • 野菌南瓜意大利飯
2024-12-15 238 浏览
最近去大館影完相去咗附近搵嘢食Mojo Bistro 嘅復古風裝潢 加上聖誕佈置 仲有outdoor 環境好浪漫💕每日5:30-10:00 指定菜式都有半價星期日✨法式鴨肝二重奏✨半價✨香煎鴨肝配蘋果醬鵝肝味道好濃郁 充滿油香 配埋香脆多士口感豐富鴨肝焦糖燉蛋口感細滑 味道濃郁🦀芒果醬檸檬蒜泥蛋黃醬蟹餅外皮金黃色 入面啖啖蟹肉加上味道酸酸甜甜 好香口🦐牛油果大蝦厚多士配雞尾酒醬大蝦好彈牙 配埋牛油果同雞尾酒醬好惹味加上香脆嘅厚多士有多重口感🖤黑松露野菌意大利粉配帕瑪森芝士脆片意粉非常掛汁 黑松露味好香表面有好多野菌 Parmesan 芝士脆片味道好濃郁好食 下次再黎飲嘢先🥂
最近去大館影完相

🖤黑松露野菌意大利粉配帕瑪森芝士脆片
意粉非常掛汁 黑松露味好香
表面有好多野菌 Parmesan 芝士脆片味道好濃郁

好食 下次再黎飲嘢先🥂
[✨中環Mojo Bistro·有格調復古風西式扒房🥂 ]#Mojo_Bistro #中環🔸黑松露野菌意大利粉配帕瑪森芝士脆片 $158意粉超級掛汁🤤每一啖都食到好香濃嘅黑松露,搭配新鮮野菌,口感好清新;芝士脆片更加為整道菜增添左豐富嘅層次&風味,值得推薦👍💯🔸美式香辣烤春雞 (半隻) 周六半價 $134熱辣辣上枱,外皮酥脆,肉質亦好鮮嫩,啖啖肉勁好食,搭配香辣香料令人欲罷不能食唔停口呀🤩💗🔸火焰雪山 $168餐廳嘅招牌甜品📸雪糕帶點點酒焦香,軟滑好soft好creamy,無論係視覺定味覺都令人好滿足嘅一道甜品🥳————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳位於中環鬧市,復古風裝潢加上昏黃嘅燈光,令成個氣氛都好有情調🥰💗主打經典西式菜餚水準亦好高,再加上做緊優惠二選一,每日指定菜式半價優惠 或 係生日當月慶生訂座送招牌火焰雪山一份,真係好適合情侶約會、慶祝生日及周年紀念!📍Mojo Bistro🏠中環砵甸乍街45號The Steps ‧ H Code 2樓@mojobistrohk #jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hk
[✨中環Mojo Bistro·有格調復古風西式扒房🥂 ]

#Mojo_Bistro #中環

🔸黑松露野菌意大利粉配帕瑪森芝士脆片 $158

🔸美式香辣烤春雞 (半隻) 周六半價 $134

🔸火焰雪山 $168

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍Mojo Bistro

@mojobistrohk #jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #中環 #中環美食 #中環好去處 #中環食好西 #中環餐廳 #Mojo_Bistro #扒房 #西式 #mojobistrohk #西餐 #restaurantandbar #慶祝必去 #復古裝潢
你有去過中環這家充滿復古風的西餐廳嗎?為了慶祝聖誕節的來臨,每個星期都會約好朋友吃好的🎄位於中環的Mojo Bistro,復古風情的裝潢和獨特的菜單, 朋友常常放工來幫襯。今次到佢帶我嚟啦 🥰法式鴨肝二重奏🇫🇷先點最受歡迎的法式鴨肝二重奏做前菜💛香煎鴨肝搭配蘋果醬,鴨肝的濃郁滑順與蘋果醬的清新酸甜形成完美對比。而焦糖法式鴨肝配黑魚子,更是讓味蕾驚喜,焦糖的香氣與黑魚子的小顆粒口感相互交融,每一啖都充滿層次感。加拿大豬鞍扒🇨🇦咁啱係星期二的半價菜式😍加拿大豬鞍扒配蘋果醬+炒野菌喺絕配!豬鞍扒肉質鮮嫩多汁,外層烤至金黃,搭配的蘋果醬增添了甜味,與豬肉的咸香相得益彰。炒野菌的香氣更是提升了味道之餘又唔會感覺油膩。招牌火焰雪山🏔️上菜時侍應會即場點起紅紅的烈火,火焰雪山,其實係用輕盈嘅蛋白霜做,口感輕盈,食完都冇罪惡感。✨依家餐廳仲做超級優惠✨優惠二選一:每日指定菜式半價優惠 *或* 生日當月慶生訂座可獲贈招牌火焰雪山一份🍽️Mojo Bistro (中環)📍中環砵甸乍街45號The Steps ‧ H Code 2樓
你有去過中環這家充滿復古風的西餐廳嗎?

為了慶祝聖誕節的來臨,每個星期都會約好朋友吃好的🎄

法式鴨肝二重奏🇫🇷

先點最受歡迎的法式鴨肝二重奏做前菜💛

加拿大豬鞍扒🇨🇦

咁啱係星期二的半價菜式😍
加拿大豬鞍扒配蘋果醬+炒野菌喺絕配!

招牌火焰雪山🏔️

✨依家餐廳仲做超級優惠✨
優惠二選一:

🍽️Mojo Bistro (中環)
2024-12-11 200 浏览
$108半自助午餐+主菜都係百幾蚊 仲可以坐低90分鐘慢慢食 係中環可以同朋友一路傾計一邊食下野 唔洗食完野就即刻走 地方同環境都好舒服 食物質素都幾好 性價比高嘅西餐廳 下次會再去
Mojo Bistro位於中環石板街,無論是環境還是食物的質量都讓人印象深刻,而且星期一至日都有半價餐點,值得一試~餐廳設計時尚而溫馨,搭配柔和的燈光,牆上的藝術裝飾,加上舒適的座位,輕鬆愉悅的用餐氛圍,以及店員友好的服務態度,非常適合朋友聚餐或浪漫約會白酒忌廉汁藍青口配薯條 $104 (原價:$208)是日餐廳的半價優惠,這道開胃菜份量十足,藍青口鮮嫩多汁,搭配的白酒忌廉汁香濃可口,味道濃郁,搭配薯條的脆口感一流法式鴨肝二重奏 $188二重奏包括原塊鴨肝及鴨肝焦糖燉蛋,鴨肝的質地滑順,味道濃郁不膩不腥,口感豐富,搭配果醬和麵包更有層次感,值得推薦!加拿大豬鞍扒配蘋果醬 $288豬鞍扒外表金黃酥脆,內裡鮮嫩多汁,質地軟淋,加上醬汁的比例恰到好處,搭配的蘋果醬增添了清新的口感,減低油膩感,層次分明提拉米蘇 $128自家製的提拉米蘇賣相精緻,口感輕盈,質地柔滑,咖啡及奶油味香濃,搭配外表的糖食用非常好吃總體評分環境:8.5/10食物:8/10服務:8.5/10抵食:8/10

白酒忌廉汁藍青口配薯條 $104 (原價:$208)

法式鴨肝二重奏 $188

食物:8/10
服務:8.5/10
抵食:8/10
2024-12-06 277 浏览
餐廳位於中環石板街,近蘭桂坊。裝修古典復古風,幾好氣氛。餐單有不少西式經典菜式。前菜我們點了法式鴨肝二重奏,煎鴨肝肥美,入口即化,質感柔滑。另外,鴨肝焦糖燉蛋配多士亦具特色,濃濃鴨肝味燉蛋塗滿多士,美味。主菜我哋share咗美國西冷,份量十足,肉質鮮嫩。配菜焗蒜頭及芝士焗薯餅亦出色。我哋另外一個黑松露炸薯條,新鮮炸起,熱辣好味!餐廳做緊一星期唔同日子有指定菜式半價,我星期三到訪,指定菜式係白酒忌廉藍青口,咁啱朋友唔食青口,所以冇用到這個優惠。
餐廳位於中環石板街,近蘭桂坊。裝修古典復古風,幾好氣氛。

2024-12-04
2024-12-06 296 浏览
今天經朋友介紹來到了一家超有情調的餐廳—Mojo Bistro!這裡的復古風裝潢讓我一進門就感受到濃厚的氛圍,無論是約會還是聚會,這裡都非常合適!所以想介紹給大家。✨首先我們點了自家製的白酒忌廉汁藍青口,搭配薯條和蛋黃醬。洋蔥的甜味和白酒的香氣交織在一起,每一口都讓我忍不住想再來一口,味道一流!唯一美中不足的是份量有一點少。不過逢星期三有半價優惠,價錢相對合宜。接著,我們試了法式鴨肝的二重奏,香煎鴨肝搭配焦糖燉蛋,口感超級棒!蘋果醬的清新感讓這道菜的油膩感得到了完美的平衡,讓我不得不”wow”在心裏!然後,我們還點了美國頂級肉眼扒,份量十足,特別適合聚餐!但是,兩個人來說,吃到這個時候已經飽了😅最後,我們試了他們的招牌火焰雪山。這道甜品不僅視覺上超吸引,味道也是讓人驚艷,完美地結束了這頓美好的晚餐!感覺良好。🎉 *優惠資訊*:他們還有每日指定菜式半價的優惠,或者如果你在生日當月來慶祝,還可以免費獲得一份招牌火焰雪山!

Mojo House Mussels with Fries & Mayo
Duck Foie Gras Two-Ways
USDA Prime Ribeye Steak (12OZ)
Mojo Bake Alaska
Duck Foie Gras Two-Ways
Mojo Bake Alaska
  • 自家製白酒忌廉汁藍青口
  • 火焰雪山
裝修美式之餘又帶啲復古,好有格調🥰餐廳每日仲有指定既菜式有50%off 優惠咁啱今日係香辣烤春雞🐔即刻order 份黎食😋一黎到,好香呀, 烤春雞廚師控制得好好👍🏼 好嫩滑,一啲都唔乾,仲好juicy👍🏼有我最愛嘅法式鴨肝二重奏🤍香煎嘅鴨肝配上蘋果醬好香,口感同即時增添左層次感😋鴨肝焦糖燉蛋配多士好有驚喜, 每一啖都外脆內軟, 味道濃郁又幼滑😙食完好想再食牛肉他他🐮 配酸種麵包好好食呀😋, 新鮮高質嘅牛肉, 撈埋新鮮生雞蛋, 牛肉嘅口感變得更加嫩滑, 配埋酸種麵包食真係一流🤍甜品tiramisu🍮嘩😍一嚟到,估唔到咁靚,唔捨得食, 半透明嘅水晶球外殼,好吸晴😍 仲有微微好香嘅酒味 ,好軟滑👍🏼真係真心大推🤍啱哂生日,約會同週年紀念都好值得黎
裝修美式之餘又帶啲復古,好有格調🥰
餐廳每日仲有指定既菜式有50%off 優惠
咁啱今日係
香辣烤春雞🐔
即刻order 份黎食😋

有我最愛嘅
法式鴨肝二重奏🤍
香煎嘅鴨肝配上蘋果醬
好香,口感同即時增添左層次感😋
鴨肝焦糖燉蛋配多士

牛肉他他🐮 配酸種麵包

甜品tiramisu🍮

真係真心大推🤍啱哂生日,約會同週年紀念都好值得黎

2024-11-23
  • 自家製提拉米蘇
2024-12-05 257 浏览
中環近石板街嘅H Code開咗好多餐廳,今次試吓其中一間西餐Mojo Bistro!用上墨綠色牆身,加上木系同紅色霓虹燈成主要裝修,仲有個型格bar area,vintage而且情調唔錯呢段時間仲做緊每日指定菜式半價優惠或生日當月慶生訂座可獲贈招牌火焰雪山一份,性價比都高法式鴨肝二重奏係星期日半價嘅菜式,唔使$100就食到擺盤好靚,有香煎鴨肝、鴨肝焦糖燉蛋同蘋果蓉。鴨肝焦糖燉蛋幾特別,鴨肝同燉蛋mix埋一齊味道幾夾而且好滑溜,加埋脆脆嘅外層一齊食好惹味。至於鴨肝煎得香口,加埋蘋果蓉同脆多士片味道啱啱好芒果醬檸檬蒜泥蛋黃醬蟹餅,蟹餅裏面有絲絲蟹肉,配埋芒果粒、檸檬蒜泥同蛋黃醬一齊食,個醬汁唔算好濃郁,但一齊食可以增加蟹肉餅嘅鮮味而且幾refreshing U.S Angus Ribeye Steak 12OZ 溫度拿捏得唔錯,medium 肉質帶少許粉嫩,牛扒牛味香,相對油脂感比較重,有啲白色脂肪喺牛扒嘅中間,旁邊有啲配菜例如西蘭花、紅蘿蔔、車厘茄、燒蒜蓉去中和個油膩感火焰雪山,staff會係你面前倒上火酒打卡影相一流,甜品火焰完之後會散咗陣陣嘅酒香,因為火焰雪山外面層cream比較甜,

法式鴨肝二重奏係星期日半價嘅菜式,唔使$100就食到
火焰雪山,staff會係你面前倒上火酒
打卡影相一流,甜品火焰完之後會散咗陣陣嘅酒香,因為火焰雪山外面層cream比較甜,建議大大啖連埋裏面嘅雪糕同海綿蛋糕一齊食,個甜味就會啱啱好,外暖內冷,有層次感。

值得一提係佢哋嘅Cocktail Mocktail都調製得幾好飲,嚟到不妨試吓佢哋d signature drinks
2024-12-04 165 浏览
▫️充滿聖誕節日氣氛嘅餐廳!位於中環砵甸乍街,未到12月已經佈置得好靚😍 環境舒適有氣氛,仲有超吸睛打卡甜品🥰 黎呢到慶祝節日就岩晒🥳🦆 法式鵝肝二重奏 $94 (50% off!)▫️每日都會有不同半價食品提供‼️ 當日係香煎鵝肝 & 鵝肝焦糖燉蛋🫶🏻 煎鵝肝外脆內軟好香~ 焦糖燉蛋好特別,內層係好滑嘅鵝肝醬,同焦糖味意外地夾😋🐚 自家特調白酒忌廉汁藍青口配薯條及蛋黃醬 $208▫️青口幾大粒飽滿~仲有火暖住保溫🔥 伴碟有熱辣辣嘅薯條好開心😍🦞 龍蝦忌廉汁虎蝦扁意粉 $208▫️虎蝦都幾大隻😳 食落幾彈牙~ 扁意粉掛晒龍蝦汁好入味🍝🍰 自家製tiramisu $128▫️呢個甜品超靚又夢幻😍 敲開網狀嘅糖絲就食到個蛋糕🤣 tiramisu質感比較似雪糕,幾香咖啡味,用呢個蛋糕黎慶祝一流呀🥰

🦆 法式鵝肝二重奏 $94 (50% off!)

🐚 自家特調白酒忌廉汁藍青口配薯條及蛋黃醬 $208

🦞 龍蝦忌廉汁虎蝦扁意粉 $208
▫️虎蝦都幾大隻😳 食落幾彈牙~ 扁意粉掛晒龍蝦汁好入味🍝

🍰 自家製tiramisu $128

🐾Mojo Bistro今次同好朋友到中環chill,特登揀咗間裝潢滿佈復古風情,而且有多款經典西式菜餚超級吸引!而且最驚喜嘅係最近做緊二選一優惠: 每日指定菜式半價優惠 *或* 生日當月慶生訂座可獲贈招牌火焰雪山一份🙌🏻真係要mark定做慶祝場合必去餐廳先!✨法式鴨肝二重奏香煎鴨肝配蘋果醬及鴨肝焦糖燉蛋配多士鴨肝鹹香味濃厚配上微酸蘋果醬鹹酸滋味令人着迷~ 焦糖燉蛋烤得外脆內嫩,鴨肝增加奢華口感,配上多士令人食不停口✨黑松露野菌意大利粉配柏瑪森芝士脆片醬汁濃稠足料,野菌切得方正夠咬口,芝士脆片更增加整體口感,好食夠飽肚之餘令人非常滿足✨加拿大豬鞍扒配蘋果醬厚身大大塊豬鞍扒份量慷慨,肉質Juicy夠嫩滑,必點之選! 各款蔬果煮得恰到好處,帶出蔬菜的鮮甜口感✨Corona啤酒/ Moscow Mule (Vodka, Fresh Lime, Ginger Beer)餐廳備有多款飲料適合不同人士~Corona支裝啤酒夠凍,麥味濃厚容易入口! Moscow Mule 入口先嚐到微鹹刺激口感,之後嚐到檸檬新鮮味,整體味道很refreshing
🐾Mojo Bistro
✨法式鴨肝二重奏
香煎鴨肝配蘋果醬及鴨肝焦糖燉蛋配多士

✨黑松露野菌意大利粉配柏瑪森芝士脆片
✨加拿大豬鞍扒配蘋果醬
《📍中環西餐Mojo Bistro—每日半價主菜🫶🏻🍝》餐廳位於砵典乍街💯裝修有美式復古風格🇺🇸 燈光柔和偏暗 環境寬敞 有Bar枱 🩵 出面仲有露天位置 別具情調🥰星期一到日5:30到10點仲有主菜半價🫶🏻每一日有特定一款主菜可以50%off🥰 好抵食!餐牌選擇都幾多 有小食甜品🍨同埋主菜🍝🥘甜品種類相對其他餐廳🍴多 有火焰雪山🏔️焦糖燉蛋等1️⃣ 🪿 💕 法式鵝肝二重奏 $188(9/10)Foie Gars Two-Ways平時就食過鵝肝😎😋但係冇試過鵝肝嘅焦糖燉蛋!呢個鵝肝二重奏又有煎鵝肝 又有焦糖燉蛋 好特別!煎鵝肝外脆內軟 充滿油脂 配上側邊嘅蘋果醬中和咗油膩感🥰而隔離嘅黑魚子鵝肝焦糖燉蛋😋有驚喜!估唔到鵝肝同焦糖燉蛋可以夾埋一齊食!😌 creamy得黎上面仲有核桃增加口感!加埋脆脆多士 雙重滋味🥰2️⃣👐🏻🐔 美式香辣烤春雞 $268–> $134 (10/10)Cajun Roasted Spring Chicken (Half)當日有主菜半價😏燒春雞雖然得半隻 但係都好大份🙌🏻😍外層嘅皮烤到微脆 Cajun味幾濃郁 香氣強烈但濃郁唔辛辣😏底下面鋪滿咗好多新鮮蔬菜🥕🥔薯仔
《📍中環西餐Mojo Bistro—每日半價主菜🫶🏻🍝》

1️⃣ 🪿 💕 法式鵝肝二重奏 $188(9/10)
Foie Gars Two-Ways

當日有主菜半價😏燒春雞雖然得半隻 但係都好大份🙌🏻😍外層嘅皮烤到微脆 Cajun味幾濃郁 香氣強烈但濃郁唔辛辣😏底下面鋪滿咗好多新鮮蔬菜🥕🥔薯仔紅蘿蔔🥕蕃茄仔🍅烤春雞嫩滑多汁!💕💯

3️⃣🖤🍝 黑松露野菌意大利粉配帕瑪森芝士脆片及火箭菜 $158 (10/10)
Wild Mushroom and Black Truffle Spaghetti

一上枱黑松露味已經飄入個鼻🥺🥰意粉煙韌有咬口😀好多菇😋😋😋彈牙多汁 煮得好入味!充滿黑松露香 配上新鮮嘅帕瑪森芝士脆片🧀脆卜卜 增加口感 🥰另外黑椒味都幾重
————————————————————————
📍 Mojo Bistro (中環)

𝓛𝓸𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷
#eateateat_central

🔆整體味道:8/10
🔆服務態度:9/10
🔆性價比:8/10
🔆會唔會encore: maybe

#hkfoodie #hkfoods #hkfoodlover #foodporn #food #foodie #foodblogger #hkfoodblogger
#eating #foodiesinternationalchat #hkig #hkfoodlovers #hongkong #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkongfoodblogger #香港 #香港美食 #美食 #吃貨 #hkdessert #香港旅行
#香港探店 #香港美食 #中環 #中環美食
2024-12-02 188 浏览
位於中環砵甸乍街嘅西餐,以深紅色皮革座椅配墨綠色外牆,散發復古風情,提供多款經典西式菜餚,超ig-able 甜品,例如火焰雪山同招牌tiramisu ,慶祝生日/紀念日一流!💯✨經典法式焗洋蔥湯 $88洋蔥先炒到焦糖化,再加入牛骨高湯,鋪上麵包,焗至溶化的芝士,為冬日添上暖意。✨芒果醬檸檬蒜泥蛋黃醬蟹餅$168切開滿滿都是蟹肉,蟹肉加上油炸的香味平衡得宜,沒有半分油膩,配上芒果醬,更加開胃!✨法式鵝肝二重奏 $168香煎鴨肝配蘋果醬及鴨肝焦糖燉蛋配多士香煎讓表皮炙熱脆酥,內裏半生熟,香氣十足,配以蘋果醬可解除油膩。鴨肝焦糖燉蛋,口感順滑,外層係焦糖脆脆!✨龍蝦忌廉汁虎蝦扁意粉$104(50%off)約半個手掌長嘅大虎蝦,配上香濃嘅龍蝦醬汁 ,意粉口感煙韌。❤️限定優惠❤️✨每日指定菜式半價優惠✨生日當月慶生訂座可獲贈招牌火焰雪山一份

✨經典法式焗洋蔥湯 $88

✨芒果醬檸檬蒜泥蛋黃醬蟹餅$168

✨法式鵝肝二重奏 $168
香煎鴨肝配蘋果醬及鴨肝焦糖燉蛋配多士

✨龍蝦忌廉汁虎蝦扁意粉$104(50%off)
約半個手掌長嘅大虎蝦,配上香濃嘅龍蝦醬汁 ,意粉口感煙韌。

❤️限定優惠❤️
✨每日指定菜式半價優惠