2007-10-11 7 浏览
間餐廳細細以為唔係好掂,點知D野幾好食,尤其係個甜品心太軟我一向都唔太食甜野,其他食物都幾。k我D朋友話牛扒煮得幾好擺得幾靚,可以下次再試試啦,退朝
2007-09-27 14 浏览
好鍾意吃那裏的墨魚汁意大利飯,十分入味;仲有,就是那兩個甜點:焦糖布甸及心太軟,吃的時候覺得自己很幸福;不過地方就小得很,如果一大班人(八人以上)就很難坐得舒服,適合二至四人撐檯腳。
好鍾意吃那裏的墨魚汁意大利飯,十分入味;
2007-02-06 7 浏览
一篇舊食評。家人離開了幾天,呢幾日想回很多舊事,當中包括食的。回想到以前在北角上班時,間中也會來吃個午餐。在角落的一間小店,地方雖小,不過算係北角附近難得的悠閒食肆。這裡的沙律和餐湯都唔錯,沙律幾足料,幾清新;餐湯好香好濃也夠熱的。主菜方面,我試過佢既豬扒,係比較好。起碼是有味道,亦夠"淋"。跟餐仲會有飲品,有d係荔枝茶等較有特色的,幾好。
一篇舊食評。

2007-02-05 5 浏览
面積太細,放了太多枱,令人坐得不太舒服。叫了兩個Lunch set,鴨胸天使麵和ribs,意粉還可以,但個ribs就唔得,似難食的煎豬扒,反而沙律和湯就幾好。