2024-05-15
前排見到佢哋嚟緊7月結業,一定要提前嚟朝聖一下🤤一入到去已經見到塗鴉風裝潢、各種語錄、仲有種去咗收藏博物館嘅感覺😂最入我眼係「愚蠢的人類」,前面仲有隻豬🐷🐖而喺最後嘅時光,餐廳更以芫茜系列為告別🤔一打開個Menu見到全部都係芫茜🤮OMG 88🤗包括「芫茜沙律、芫茜意粉、芫茜蛋糕、芫茜窩夫、芫茜梳打、芫茜沙冰」🤢😵💫😵💫😵💫我暈了今次揀過哂Lunch時間先至上去,所以人流唔多,叫左兩個lunch set🔽牛扒蕃茄意粉🍝配「燒過的玉桂好鬼香」咖啡☕️份量for女孩子啱啱好,男仔可能吾夠飽🫢牛扒🥩偏煙韌,薄薄地都難切,好彩佢本身分咗4塊仔‼️蕃茄意粉正常味🤔肉桂咖啡好香,飲落香滑,肉桂香味重☕️推薦🥰比目魚配薯菜🐟配「溶唔哂的棉花糖」咖啡條魚幾嫩😍有啲驚喜係薯菜配搭👉🏻薯餅配沙律菜🤤依個好食啲🫢溶唔哂嘅棉花糖☕️好搞笑,首先面頭有大size棉花糖,跟住一攪!成杯都係細細粒棉花糖😂溶晒應該會超級甜🫢啱晒鍾意甜味咖啡嘅大家❤️🤗另外叫咗「明太子薯條」除咗本身薯條上面已經擺咗明太子之外,會另外俾多一兜你😍大愛‼️‼️是日午餐消費440個大洋💰滿足❤️值得一提嘅係我嘅廁所體驗,入到去地下超污糟好濕🤮🤮建議大家
牛扒蕃茄意粉🍝配「燒過的玉桂好鬼香」咖啡☕️
份量for女孩子啱啱好,男仔可能吾夠飽🫢
肉桂咖啡好香,飲落香滑,肉桂香味重☕️推薦🥰
比目魚配薯菜🐟配「溶唔哂的棉花糖」咖啡
條魚幾嫩😍有啲驚喜係薯菜配搭👉🏻薯餅配沙律菜🤤依個好食啲🫢
另外叫咗「明太子薯條」
是日午餐消費440個大洋💰滿足❤️
值得一提嘅係我嘅廁所體驗,入到去地下超污糟好濕🤮🤮建議大家去附近商場先至去廁所😵💫😵💫