2022-07-24
《LUNGO》有Bagel控在嗎??🥯😈主打Bagel嘅cafe 以木系風格嘅裝修 環境舒服🤎近呢幾個月👧🏻最愛嘅bagel店💖(幾乎三日食一次🤦🏻♂️)---🥯Smoked salmon & honey mustard ($58)(👧🏻最愛 每次嚟到或者外賣都要叫)Bagel好有光澤,好香外脆 口感鬆軟煙韌🙈但未去貝果嘅拉絲感,而且好厚好足料 生菜新鮮 三文魚肥美份量都多!!!個包搽上cream cheese +honey mustard😍酸酸甜甜 吾漏!!!好好好好食🥹💖 🥯Chicken & honey mustard ($52)佢同三文魚嗰個其實係一樣味🤣只不過配料換咗雞肉火雞片份量都足 軟腍 厚道適中🤪 ☕️咖啡方面,我地平時系飮long black,佢地咖啡豆偏酸。但可以要求轉nutty🤣💖我平時都有轉---(5🧸為滿分)賣相:🧸🧸🧸味道:🧸🧸🧸🧸環境:🧸🧸🧸🧸價錢:🧸🧸🧸服務:🧸🧸🧸---LUNGO地址: 長沙灣福華街571號曉悅地下2號舖電話: 26978028 地址: 九龍灣宏冠道6號鴻力工業中心B座地下B3B號舖電話: 25813118
---
(👧🏻最愛 每次嚟到或者外賣都要叫)
佢同三文魚嗰個其實係一樣味🤣只不過配料換咗雞肉
火雞片份量都足 軟腍 厚道適中🤪