2023-08-04
.買一送一 Poke at @k11musea Feat. @lobsterbosshk (尖沙咀).由於呢個優惠只到6/8可能係OR呢個platform出咗嘅時候已經無咗 但係照舊review先🤣.嗰時12-2pm @lobsterbosshk 推出限量100份嘅「夏威夷吞拿魚蓋飯」$118 有兩份 🫰✅✅✅🆗🆗.配料方面吞拿魚有100g 枝豆份量都唔少 半個牛油果同埋青瓜 & 胡蘿蔔 & 紫洋蔥本身以為佢無醬(望上去係)但佢入邊係有落醬嘅light light哋嘅soy sauce味配合埋吞拿魚嘅鮮味 融合 牛油果嘅creamy 再加 其他食材嘅口感同鮮甜絕對係健人外食嘅其中一個好選擇.呢個價錢我就真係覺得值得試試尤其我自己外加一份即食雞胸真心覺得營養素即可飆升🤣.買一送一嘅價錢就真係好抵啦但正價就cp低dd.@LobsterBossHK@SteakKingFoods#LobsterBoss #LarryTheLobster #龍蝦波士 #PokeBowls #買一送一 #calorieswithmic西餐 #calorieswithmic尖沙咀
買一送一 Poke
at @k11musea
Feat. @lobsterbosshk (尖沙咀)
由於呢個優惠只到6/8
可能係OR呢個platform出咗嘅時候已經無咗
但係照舊review先🤣
嗰時12-2pm @lobsterbosshk
推出限量100份嘅
「夏威夷吞拿魚蓋飯」
$118 有兩份 🫰
✅✅✅🆗🆗
配料方面
吞拿魚有100g
枝豆份量都唔少 半個牛油果
同埋青瓜 & 胡蘿蔔 & 紫洋蔥
本身以為佢無醬(望上去係)
但佢入邊係有落醬嘅
light light哋嘅soy sauce味