2025-06-16
KCC一放 lunch就周圍都超多人,呢間 little prince喺地舖位置易搵,方便唔同大廈嘅打工仔搵食,lunch set $60起包飲品,堂食坐得舒服免加一 ,好過買外賣拎返去食攤凍晒我哋叫咗兩個意粉,份量多得來仲要全部都有汁炒過唔會一大Pat白意粉俾你,連餸嘅份量都好多,良心價好抵食魷魚明太子意粉 $72 係六月份期間限定新口味!明太子醬辣辣地,配上爽彈鮮甜嘅魷魚、蟹柳同飛魚子口感好豐富煙三文魚煙肉忌廉白汁意粉 $65 忌廉汁好濃厚,煙三文魚除咗面頭嘅花花,入面都炒咗好多三文魚碎,加上洋蔥蒜片好香口是日餐湯係雜菜湯,加$7就有得飲,滿足纖維同營養需要,熱辣辣不出嚟酸酸甜甜好開胃餐飲upgrade 熱咖啡$9凍咖啡$14 ,揀咗一杯Rose Latte一杯Caramel Latte,熱飲簡單心形拉花再灑上玫瑰花瓣已經好有儀式感,凍咖啡個奶泡都好香滑