2024-10-16
🍂今個秋天,涼爽的天氣令人感到格外舒適,今晚我黎左尖沙咀呢間充滿復古歐陸風情既餐廳。坐在室外,面對著清真寺的迷人夜景,燈光閃爍,浪漫氣氛十足,讓人心情大好!✨ 必試美食:🍖 烤豬鞍扒($268)呢道招牌菜烤得香氣四溢,肉質經過慢煮處理,超級軟嫩,搭配水薄脆薯片和火箭菜,啖啖都好滿足!🦪 白酒忌廉煮青口($168)濃郁的蒜蓉忌廉包裹著鮮味十足既青口,粒粒都開曬口架,配上鬆軟的麵包,沾埋醬汁,無得彈!🍝 芝士肉醬闊條麵($168)巴馬臣芝士與濃郁既蕃茄肉醬完美結合,闊條麵煙韌入味,每一口都令人陶醉。🍹 嬋娟($150)呢款桂花Cocktail口感清新,酒味飄散,為晚餐增添左唔少情調!係咁迷人既夜景中,伴隨著徐徐秋風,真係好享受!無論係與朋友聚會還是慶祝特別時刻,呢度都好適合!✨
🍂
✨ 必試美食:
🍖 烤豬鞍扒($268)
🦪 白酒忌廉煮青口($168)
🍝 芝士肉醬闊條麵($168)
🍹 嬋娟($150)