2025-01-01
喺一個寵物平台搵到呢間餐廳,室外位置可以望到清真寺,就book左同幾個🐶朋友仔黎食。事後先有朋友講返原來呢間係網紅餐廳🤣.因為我地帶埋狗狗,就一定坐室外,但原來大部分人無論有無帶寵物,都係揀室外坐🤣當日有太陽曬正都幾熱,好彩都有部風機吹住唔會熱親d狗狗.星期日去都有lunch set,但就無包飲品,因為當日真係好熱,就想叫杯凍飲🥵點知原來drink menu上既所有茶都係熱飲黎…得一款cold brew tea係凍飲🥲對於唔飲咖啡既人黎講,凍飲選擇太少.雖然set價錢喺尖沙咀黎講唔算太貴,野食味道好好,但份量實在太少🥲男士唔會夠飽.✨Fish Linguine✨味道清爽,意粉掛住少少魚湯,配合酸豆食落唔單調,上面既魚煎得好香脆,但得一口size🥲✨King Prawn Spaghetti ✨本身以為會有一隻蝦擺面頭,點知得蝦碎🥲但其實味道好好,食到用蝦殼爆出黎既香氣,意粉質地都係岩岩好,夠彈牙
✨Fish Linguine
✨King Prawn Spaghetti