2015-08-28 338 浏览
order 咗個牛扒餐/先嚟個餐湯,一個字"正"!必飲!開頭未嚟份牛扒,仲以為好細塊,吾飽肚,仲想食完order 佢D甜品。但份牛扒嚟到,size有意外驚喜/仲要好好味/食完牛扒都冇再有甜品念頭!可能我细食掛!哈哈!跟住問D服務員,飲品除了咖啡外,有咩推介?佢就介紹咗杯菠蘿特飲!outlook冇得輸,可借甜了少少/下次再飲會叫佢小甜!!下次再去黃金買嘢,一定再"覆桌"!!!
下次再去黃金買嘢,一定再"覆桌"!!!
牛扒
2015-08-21
牛扒
2015-08-20 384 浏览
<p style="margin: 0px; font-size: 12px; line-height: normal; font-family: Helvetica;">一定無下次! 燒春雞定燒雞骨 後面成排都係骨 完全砌唔入 鞋過呀媽塊臉 骨多過肉 咁大舊都係食到3-4啖 完全成個set都唔飽 搵笨! 杯野飲不過不失 飲得落口 第一次食飯食到著左 感覺好差 $98 舊雞 竟然係雞骨多過肉 你覺得點?</p>
燒春雞 伴青瓜 + 菇 $98 蚊
2015-08-15
2015-08-16 539 浏览
吃了鮮三文魚柳蕃茄忌廉汁意大利扁通粉,黑松露蟹肉意大利燴飯,美式香燒豬肋骨配薯條及紐西蘭肉眼扒配黑椒汁。每份都份量十足,而且製作認真,味道比一些標榜特式西餐小店更佳,性格比超高。雖然試業初期有小小混亂,但待應態度良好,服務都十分貼心,最有驚喜的係特式飲品,無論賣相同味道都達五星級酒店水平。深水埗終於有啲比較有水準同乾淨企理嘅餐廳。今次顧住食,都唔記得相機先食,剩係得杯紫薯鮮奶嘅相,下次再post。
2015-08-16
  • 鮮三文魚柳蕃茄忌廉汁意大利扁通粉
  • 黑松露蟹肉意大利燴飯
見新開張便試試,百幾蚊有湯,麵包和主菜,飲品要加$20。今晚叫咗羊架和銀雪魚,首先係暖嘅雜菜湯,再嚟凍嘅麵包,不過都尚算軟嘅,羊架要五成熟,有d血水,無羊味囉,銀雪魚普普通通,唔夠香滑,雖然碟嘅裝飾唔錯,無下次lu 😑
2015-08-14