啱啱過左聖誕假期,終於有時間打返食評啦!!其實前兩星期都成食過好幾間餐廳,但真係無時間打,而家就打返近近地嘅isabelle先啦!!之前見到呢間門口排哂隊,原來一睇係有團購,真係可惜一早唔知有得團購,如果我知一定會買!好耐之前仲未知佢有專門店嘅時間,喺千色店見過有佢嘅禮盒賣,雖然個包裝真係好靚而且好grand~~但價錢有啲貴...仲要當時唔知佢係咩來頭,所以無買到!!到後來見到有專門店,知道係Taiwan牌子,有細包裝曲奇餅,就即刻買黎試下~~上次食咩口味就唔記得啦,不過記得好鬆化~good~到今年新年嘅時候,姑姐買左盒新年禮盒黎拜年,好快俾我食哂嚕~正前幾日聖誕要去搜購禮物之時,又見到專門店,咁就諗不如買曲奇都唔錯,入到店內有好多唔同口味曲奇同和果子,花多眼亂~店員都好好,有問必答,同我介紹不同口味!Nice~最後買左個christmas party set~~$248有五盒曲奇~每盒入面有13件曲奇加2粒朱古力我自己都要左一盒,其餘4盒就當禮物送俾朋友!入面有幾個味道~黑芝麻雲尼拿~阿薩姆茶~焦糖杏仁船~乳酪朱古力~...仲有其他味就唔記得左嚕~其中我最愛嘅係焦糖杏仁船~件餅好脆,杏仁同焦糖味都好濃,但唔太甜而且唔會黏牙!抵讚~而乳酪朱古力~我本人其實鐘意食乳酪亦都鐘意食朱古力,但係加埋一齊的話就麻麻地!只可以話朱古力好滑~~其他曲奇食落都好鬆化,好好食~希望黎緊新年會有人攞佢‘吋嘅曲奇黎拜年啦!!
…查看更多
赞好
2011-12-21
外卖自取
$50 (其他)
庆祝纪念
圣诞节