2024-10-04
今日國慶假期,Mina爸要OT🥹我就單拖同Mina到屋企附近的裕民坊商場~INN,食返個午餐先🥰呢度裝修好有歐洲宮廷氣息嘅INNInn,佢哋連食物嘅餐具同埋擺盤同裝修品,都恍如置身歐洲宮廷之中,啱晒大家嚟影相同埋打卡,有室內同室外嘅位置可以選擇,所有餐點嘅擺盤同裝飾都好精緻 🫖☕️🌟原隻虎蝦焗西班牙飯虎蝦大大隻,咬感爽口又彈牙,西班牙飯混合咗好多唔同嘅海鮮,吸收晒海鮮濃湯嘅味道,整個飯都口感層次豐富🌟 All Day Breakfast非常豐富的day Breakfast,配料包括:有沙律菜、烤番茄、香腸、煙肉、炒滑蛋、牛油果、雜菌同埋多士,炒滑蛋口感嫩滑,烤蕃茄酸甜開胃,牛油果香滑,令人非常滿足🌟南瓜忌廉湯濃稠嘅南瓜湯,口感幼滑,南瓜味重。🌟開心果疏乎厘即叫即整,需預時間30分鐘,所以大家要耐心等候!一上台熱辣辣,好香蛋味,口感細滑鬆軟,手打的開心果醬果仁味濃郁,Mina食完都同我講話好好味😋
🌟原隻虎蝦焗西班牙飯
🌟 All Day Breakfast
🌟南瓜忌廉湯
濃稠嘅南瓜湯,口感幼滑,南瓜味重。
🌟開心果疏乎厘