2022-02-14 16 浏览
第一次見漢堡包店有all day breakfast ,望落好似好好食咁,又唔貴大約$80就已經有,不過我哋今次冇叫,主要都係食burger,佢係一間漢堡包外賣店,出嘢食速度都幾快,啱啱拎上手係熱辣辣,超香,可惜佢只係得外賣😕煙肉芝士漢堡 $73佢啲burger全部都係跟餐,有埋汽水同薯條,當然薯條可以轉其他唔同嘅食物,我呢一個餐就冇轉,都係一樣揀返薯條,佢嘅薯條比較粗,但係其實適中,食落有口感,味道同份量都啱啱好,最欣賞係佢漢堡包裏面嗰醬,唔係好知係乜嘢,淨係知道好好食,塊肉如果可以Juice啲就好同埋我慣咗食burger會有菠蘿,不過佢呢一間冇,如果有菠蘿我會更開心😜黃金女俠 $63佢係一個炸雞漢堡,有驚喜喎,冇諗過佢個雞咁滑,外脆內軟,唔會乾身,好好食,都係一樣好鍾意佢個醬汁,平時唔食雞漢堡嘅我都覺得佢好食呢一個餐加咗錢變番薯條,都好好食呀,其實呢個價錢真係好抵,唔係淨係漢堡包,佢係包埋嘢飲同薯條,我會再食!😚

煙肉芝士漢堡 $73

黃金女俠 $63
2022-02-10
5 分钟 (外卖自取)
  • 黃金女俠
2022-02-14 23 浏览
唔知有無人同我一樣,食漢堡包🍔都係為左嗰包香脆好味的薯條🍟?? 呢排食外賣飯盒食到厭~~好掛住漢堡包薯條,成日見到朋友介紹Hero's Friday~吸引我嘅係因為店中牛肉漢堡係選用100%美國頂級純牛肉製作,搞到我成日都好想試下! 前排咁岩卡佬經過深水埗,嘻…各位,我終於試到喇~~🥰卡佬買左三款唔同款的漢堡同小食~~每個餐係跟汽水同薯條~唔鍾意食薯條,可以加錢轉要其他小食~好flexiable~卡佬話想試下其他小食~所以加左錢轉炸雞粒同洋葸圈~正~真合我意~👨經典漢堡$60 + 薯條🧒豬柳炒蛋(班堡) $48 +$10轉炸雞粒👩鳳凰漢堡 $48 +$ 8轉洋葸圈卡卡食後感:最鍾意當然係 #即叫即製 ! 夠哂新鮮~~👨卡佬都大鑽啖啖肉的 #經典漢堡 夠哂juice,而且份量十足~睇張相就知~~軟綿麵包夾住厚厚漢堡扒加埋溶化左的芝士,真係滿足哂男人食肉獸要求! 🧒大仔鍾意 #豬柳炒蛋班堡 ,卡卡都係第一次見用PANCAKE取代麵包o既Burger,又估唔到豬柳炒蛋同pancake 可以咁夾~(對唔住,我偷食左幾啖) 哥哥話下次要再食~~因為比我食左好多…唔夠喉…HAHAHA~~👩我就揀左

👨經典漢堡$60 + 薯條
🧒豬柳炒蛋(班堡) $48 +$10轉炸雞
👩鳳凰漢堡 $48 +$ 8轉洋葸圈

卡卡食後感:
最鍾意當然係 #即叫即製 ! 夠哂新鮮~~

👩我就揀左 #鳳凰漢堡,雞扒夾住新鮮o既生菜+蕃茄,就算食幾多薯條炸雞粒都無咁罪惡感~hahaha~~

至於小食,大家一致認為夠哂香脆!!雖然外表細細包,但份量十足~粗薯條更是我最愛呀!
真心好味~~朋友真係無介紹錯~ 如果Hero's Friday可以黎大西北開店就好喇!!!

📍Hero's Friday (深水埗)
地址: 深水埗福華街157號地下D號舖

2022-02-12 14 浏览
小店位於深水埗黃金商場對面,地鐵口一出轉左便是,十分方便。漢堡價錢全部跟餐,汽水自取。英雄漢堡 | $98好耐冇食過burger,興奮地選了英雄漢堡,可以有兩塊厚厚的牛肉。牛肉有口感,另外有番茄、芝士、煙肉,夠多醬,一口咬落去充滿了滿足感。豬柳蛋班堡 | $52在網上見到用班㦸做漢堡包,覺得很特別。班戟厚身軟綿綿,帶些甜味及香濃的牛油味。滑蛋不會過老,加上豬柳蛋鹹味適中。薯條 | 跟餐、炸雞粒| 跟餐+$10外賣自取時已經感覺袋中的份量比平常的burger店較重,回到家中發現薯條及炸雞粒的份量超多,好抵食!最後三個人分享,都食到飽飽。粗身薯條充滿了薯仔蓉,炸雞粒香脆,調味幾惹味。下次再行黃金回家時又可以再食burger,性價比好高。

英雄漢堡 | $98

豬柳蛋班堡 | $52
滑蛋不會過老,加上豬柳蛋鹹味適中。

薯條 | 跟餐、炸雞粒| 跟餐+$10
最後三個人分享,都食到飽飽。
粗身薯條充滿了薯仔蓉,炸雞粒香脆,調味幾惹味。

下次再行黃金回家時又可以再食burger,性價比好高。
2022-02-04
15 分钟 (外卖自取)
  • 英雄漢堡
  • 豬柳蛋班堡
  • 炸薯條
2022-02-11 23 浏览
而家疫情好嚴重🥲日日煮真係煮到攰,jo前幾日經過深水埗試左呢間外賣漢堡店幾高質老公同工人姐姐都大讚好好食👍🏻推介俾大家.🍔隊長漢堡 $72🍔磁力漢堡 $72🍔黑椒牛堡 $63🍗炸雞粒 +$10🍟甜薯條 +$10🧅洋蔥圈 +$8.呢間burger非常出色,牛漢堡厚肉juicy,店員話最受歡迎係隊長漢堡緊係要試下,好多餡料呢有蕃茄、蛋、生菜、煙肉、漢堡,每一啖層次都豐富滿滿嘅餡料好正😋 黑椒牛堡相當惹味,磁力漢堡jo係最鐘意,入面有洋蔥圈,超喜歡甜甜地的bbq醬汁!.見加少少錢有好多款小食就叫來試下,最喜歡甜薯條幼幼甜甜的好好食,炸雞粒份量超多呢$10太抵食了吧!.整體滿高質價錢親民,店舖裝修和外賣紙袋也是英雄設計幾得意,如果經過附近可以買番屋企試下!
🍔隊長漢堡 $72
🍔磁力漢堡 $72
🍔黑椒牛堡 $63
🍗炸雞粒 +$10
🍟甜薯條 +$10
🧅洋蔥圈 +$8

2022-02-10 14 浏览
-🔸隊長漢堡 $76🔸豬柳蛋咖啡班堡 $52🔸轉蕃薯條 +$10🔸轉炸雞粒 +$10-食外賣通常都係食粉麵飯,食到悶悶哋,今晚就食漢堡包啦~依間有多間分店嘅Hero’s Friday,獨家推出咗「班堡」,啫係pancake代替平時嘅麵包,仲有咖啡味𠻹!食落真係好濃嘅咖啡味喎,非常值得一試啊!隊長漢堡係店內推介之一,夾住100%純牛肉漢堡扒、煙肉、煎蛋、車打芝士、新鮮生菜同番茄,再配埋蜂蜜芥末醬,餡料豐富到一啖咬唔晒!套餐可以加錢轉我最鍾意嘅蕃薯條同炸雞粒,份量十足,好抵食。
🔸隊長漢堡 $76
🔸豬柳蛋咖啡班堡 $52
🔸轉蕃薯條 +$10
🔸轉炸雞粒 +$10

食外賣通常都係食粉麵飯,食到悶悶哋,今晚就食漢堡包啦~

套餐可以加錢轉我最鍾意嘅蕃薯條同炸雞粒,份量十足,好抵食。
2022-02-10 9 浏览
🦸🏻‍♀️ 。 🦸🏻 。 🦸🏻‍♂️ 。 🦸🏻‍♀️ 。 🦸🏻 。 🦸🏻‍♂️主打無添加手打牛肉漢堡🍔, 另外仲有*全港首創*嘅班戟漢堡 “PANGER”, 新奇又吸引, 所以試咗🤩!所有漢堡包都係即叫即做, 製作需時, 漢堡包嘅名好特別, 有「隊長漢堡」、「磁力漢堡」、「英雄漢堡」等等。套餐包咗小食 (可配薯條🍟/ 薯餅/ 牛油粟米) ➕ 罐裝汽水🥤, 幾抵食! 🥞豬柳蛋班堡Pancake好厚身, 食落口感鬆軟濕潤, 有牛油香, 夾住半溶芝士, 香氣十足! 炒蛋炒得好滑嫩, 冇諗過呢個組合好夾! 🍔英雄漢堡呢款漢堡包有兩層手打牛肉, 再配搭芝士🧀、蕃茄🍅、生菜🥬、煙肉🥓, 蛋, 相當足料! 牛肉富肉汁, 肉質嫩, 加上特製醬汁, 味道層次豐富!

🥞豬柳蛋班堡

🍔英雄漢堡
2022-02-10
2022-02-10 24 浏览
Happy Friday~🥳呢間burger性價比幾高!😚😚份量好多又好食😋😋原來我地叫左兩個差吾多款的burger🤣haha Captain burger $72呢個隊長漢堡好juicy!!!一打開d 芝士流晒出嚟😍😍正!厚切牛肉好飽飽😚😚啖啖肉見到仲有一個係雙層牛肉漢堡選擇哇 好邪惡😏😎😎~入面有煙肉 芝士 生菜 蕃茄 荷包蛋😎我地都最鐘意呢個!🥰Bacon cheese burger $69另外呢個同上面好相似~只係冇左荷包蛋 其他配料是一樣的啦價錢已經包埋係套餐!可以揀薯條或者薯餅或者粟米架~厚切薯條份量比我哋想像中多!滿滿的另外加咗$10就可以有炸雞粒!超級超級多!性價比👍Hero‘s Friday 深水埗福華街157號地下D號舖#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#黃店#香港#景點#打卡熱點#瑜伽#行山#影相#jessicafoodhunt#jess
Happy Friday~🥳

呢間burger性價比幾高!😚😚
份量好多又好食😋😋
原來我地叫左兩個差吾多款的burger🤣haha

Captain burger $72
呢個隊長漢堡好juicy!!!
一打開d 芝士流晒出嚟😍😍正!
厚切牛肉好飽飽😚😚啖啖肉
見到仲有一個係雙層牛肉漢堡選擇
哇 好邪惡😏😎😎~
入面有煙肉 芝士 生菜 蕃茄 荷包蛋😎
我地都最鐘意呢個!🥰

Bacon cheese burger $69
另外呢個同上面好相似~
只係冇左荷包蛋 其他配料是一樣的啦

價錢已經包埋係套餐!
可以揀薯條或者薯餅或者粟米架~
厚切薯條份量比我哋想像中多!滿滿的
另外加咗$10就可以有炸雞粒!
超級超級多!性價比👍

Hero‘s Friday
深水埗福華街157號地下D號舖

#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#黃店#香港#景點#打卡熱點#瑜伽#行山#影相#jessicafoodhunt#jessicafoodie
2022-02-09 12 浏览
今日去深水埗做嘢,見到有依一間舖,之前想試好耐一直都冇機會。見今日咁有緣,就即刻買個試吓。今次叫咗煙肉蛋班堡,就冇要跟餐嘅薯條,加$10轉咗做炸雞粒。等咗大約10分鐘就可以拎餐。先講吓個煙肉蛋班堡。我本人本身唔係太喜歡食麵包,個班戟正正可以滿足我的呢一類人。個班戟唔算好鬆軟,可能因為要做返些少麵包嘅口感,所以會做得實淨少少。但係食落口感都唔錯唔會話太甜或者冇味。煙肉煎得幾香,炒蛋份量唔少,目測應該有兩隻蛋。成份嘢食落感覺唔錯。食得出唔係麥當勞嗰隻大量製造。而且芝士味都幾香仲有一整塊。成個包會有甜同咸嘅衝擊。係一個幾好食嘅配搭。個雞粒,份量就好多,下面張圖係我食咗五六粒,之後先影嘅,就咁睇可能有20粒左右。咁嘅份量先係$10 ,非常之抵食。個皮好脆。口感幾好,但係調味就偏淡咗少少。如果可以加返少少鹹香,或者辣味就非常好了。我見佢可以加錢換其他醬 如芝士,bbq等等。不過就冇試啦。可能點左會更加好食。總括而言,漢堡質素以$50左右,相當唔錯好食過其他連鎖店,當然不能夠如果$00嘅漢堡相提並論。但係滿足一下漢堡癮,我覺得十分滿足。下次可以試吓其他唔同嘅漢堡,最後如果有堂食就更好。

下次可以試吓其他唔同嘅漢堡,最後如果有堂食就更好。
2022-02-08
2022-02-08 6 浏览
生活嘛~偶爾還是要跳脫 邪惡一下~😆食番個無敵巨漢堡先😋😋深水埗呢間burger shop 都幾特別~以英雄主題裝潢~幾得意~呢個爆漿層層疊咁高咁高既burger 係 Captain Burger 🍔 有牛肉、煙肉、蛋、芝士、生菜、蕃茄~ 好味到呢!一口真係唔係好咬到外賣番屋企~切開半 慢慢食~再整個黃金女俠先~中間係炸雞~好香脆~一樣係分量足~跟餐薯條可以轉粟米~仲轉咗個炸雞粒~點少得跟樽可樂😉 Original ar plz~
生活嘛~偶爾還是要跳脫 邪惡一下~😆
食番個無敵巨漢堡先😋😋

深水埗呢間burger shop 都幾特別~
以英雄主題裝潢~
幾得意~

有牛肉、煙肉、蛋、芝士、生菜、蕃茄~ 好味到呢!
一口真係唔係好咬到
外賣番屋企~切開半 慢慢食~

再整個黃金女俠先~
中間係炸雞~好香脆~
一樣係分量足~

跟餐薯條可以轉粟米~
仲轉咗個炸雞粒~

點少得跟樽可樂😉
Original ar plz~

2022-02-05
10 分钟 (外卖自取)
午餐
  • Captain Burger
2022-02-07 32 浏览
這間Hero's Friday分店很多,遍佈港九新界。深水埗分店主要做外賣生意,價錢亦相當地道親民。英雄漢堡 - $98九層材料堆疊成超高超厚的巨無霸,不愧是店家最貴的漢堡。特別是兩層超厚的無添加手打牛肉漢堡好肉嫩多汁,裡面有兩片煎香煙肉增添油香,再加一塊煎蛋、車打芝士、蕃茄及生菜等經典配料,以及自家製汁,口感及層次好豐富。英雄炸雞 - $52即叫即炸的炸雞好熱騰騰,炸雞比較薄身,雞皮好酥脆,雞肉肉嫩多汁,還有四款醬汁選擇,選擇了蜜糖芥末和BBQ醬,味道有更多變化。薯條粗薯條薯肉比較多特別有口感,好酥脆。牛油粟米整杯滿滿的粟米好清甜,另上的牛油可自行控制份量,好香滑。汽水跟餐有可樂、無糖可樂、芬達、雪碧、七喜和C. C. Lemon,還有飲管獨立包裝,十分衛生。
英雄漢堡
英雄漢堡

英雄漢堡 - $98
英雄炸雞
英雄炸雞

英雄炸雞 - $52
薯條

薯條
粗薯條薯肉比較多特別有口感,好酥脆。
牛油粟米

牛油粟米
整杯滿滿的粟米好清甜,另上的牛油可自行控制份量,好香滑。

汽水跟餐
2022-02-07
外卖自取
🛡隊長漢堡出擊去野餐 🍔🍔🍔一直bookmark 了以英雄為主題的漢堡店,這次相約朋友去野餐,提議到店外賣美食。深水埗店交通便利,地鐵站D2出口步行1分鐘即達。店中有多款漢堡和小食選擇,外賣作野餐美食,方便又美味。店內每款漢堡都圍繞英雄主題命名,店中牛肉漢堡標榜選用100%美國頂級純牛肉製作,還有豬柳和雞排漢堡可供選購,即點即製的手工漢堡,確保新鮮。隊長漢堡獨餐 $72 (包飲品和小食)Captain burger 🍔 啖啖肉,麵包鬆軟,餡料有牛肉漢堡排、煎蛋、煙肉、蕃茄、芝士、生菜,餡料相當充足。蜜糖芥末醬和漢堡味道十分夾,漢堡扒充滿肉汁,配搭半溶化的芝士和煎得香脆可口的煙肉,口感和味道都超豐富。神盾漢堡獨餐 $72 (包飲品和小食) Shield Burger 🛡 的份量也是重量級兼飽滿,除了牛肉漢堡排、煙肉、蕃茄、芝士、生菜外,還夾了「神盾」薯餅在內,是飽肚之選。燒烤醬汁的漢堡扒吃起來零舍開胃,加上蕃茄和生菜解膩,配搭均衡得宜。🥤 套餐包飲品可選可樂、無糖可樂、雪碧、忌廉等罐裝飲品。🔸而各款套餐小食可選薯條/薯餅/粟米。如想選擇炸薯角/炸洋蔥圈/炸番薯條/炸雞粒則以$10升級加配

🛡隊長漢堡出擊去野餐 🍔🍔🍔

隊長漢堡獨餐 $72 (包飲品和小食)

神盾漢堡獨餐 $72 (包飲品和小食)

🥤 套餐包飲品可選可樂、無糖可樂、雪碧、忌廉等罐裝飲品。

🔸而各款套餐小食可選薯條/薯餅/粟米。如想選擇炸薯角/炸洋蔥圈/炸番薯條/炸雞粒則以$10升級加配。

🍟 番薯條炸得甜脆美味,感覺會較薯條健康,份量亦不少,和朋友分享最適合不過。

🍗 炸雞粒炸得金黃香脆,炸雞粒粒飽滿富肉汁,是惹味的小吃。

🔸小總結:
餐廳牆身運用英雄漫畫作佈置,顯得格外有活力。餐廳是外賣店,沒有提供堂食位置,食物是即點即製,等候時間約15分鐘,建議大家預留充足時間點餐。

👅 味道:4.6/5
💰CP值:4.8/5
🕴🏻服務:4.6/5
🔰餐廳環境:4.6/5
👀回頭率:4.6/5
🍽 餐廳 :Hero's Friday (深水埗)
🌐地址 :深水埗福華街157號地下D號舖
2022-02-04
15 分钟 (外卖自取)
午餐
  • Captain Burger
平時想食Burger我都比較少去大型連鎖餐廳, 因為中意小店唔同既製作手法同款式😊今次都唔例外, 知道有間以英雄為主題🦸🏼‍♂️既Burger店, 應該每個男孩子都難以抵抗得到, 竟然將食物連繫到Super Hero感覺好似特別型😆第一次食, 店員好詳細咁向我哋推介期間限定款式同埋其他特別款式的漢堡包🍔其實有好幾款都好想食, 尤其係佢地香港首創既Panger(班堡), 不過我地得兩個人, 唯有下次再試啦🥺試左以下兩個餐, 跟餐配有薯條同汽水或加$轉手調飲品😄1/ 👨‍✈️Captain Burger $72( + $8薯條轉洋蔥圈) - 內裡的配菜多到爆出黎, 原塊Bacon夾係入邊😱而漢堡扒肉質好Juicy👍🏾而洋蔥圈係切碎整成茸, 食落好飽滿🥰2/ 🛡Shield Burger $72( + $10薯條轉炸雞粒) - 我本身十分喜歡食薯餅, 佢地咁岩有個新出既神盾漢堡就內含薯餅喇😋其實主要同Captain Burger既分別係內裡既煎蛋轉左做薯餅, 金黃色既薯餅大大塊,咬落仲非常酥脆🤤食落真係好滿足😍呢個餐我轉配左雞粒🐓雞肉炸得外脆內嫩😁並不是坊間快餐店食到既合成肉可媲美👍🏾

試左以下兩個餐, 跟餐配有薯條同汽水或加$轉手調飲品😄

而洋蔥圈係切碎整成茸, 食落好飽滿🥰

呢個餐我轉配左雞粒🐓
雞肉炸得外脆內嫩😁並不是坊間快餐店食到既合成肉可媲美👍🏾

• Captain  Burger
2022-02-02 67 浏览
Hero’s Friday開到嚟深水埗,所以我唔使等去荔枝角做嘢先有得食。呢度當然主打食burger,而佢嘅Panger更係佢哋首創,係用pancakes取代麵包做嘅漢堡。另外佢哋仲推出咗All Day Breakfast,大大份一啲都唔貴。套餐小食仲可以自己選擇薯條、薯餅、粟米粒,加$10仲有其他更特色嘅小食。 飲品亦係自由選擇。我就決定揀個Captain Burger,套餐連小食同汽水,我選配咗粟米粒,大大杯又香又好味。 漢堡爆哂餡。牛肉漢堡好juicy,除咗有Burger必備嘅芝士、蕃茄、生菜之外,仲有一隻流心煎蛋,用料豐富。另外仲揀咗個全日豬柳英雄餐,同樣配埋飲品。全日豬柳英雄餐有佢哋最出名嘅pancakes,另外仲有德國腸、炒蛋、蕃茄、茄汁豆同薯餅,我就選配咗豬柳,真係非常豐富。我仲有機會自製Panger,真係好食又好玩。😋
飲品亦係自由選擇。
漢堡爆哂餡。
Captain Burger
另外仲揀咗個全日豬柳英雄餐,同樣配埋飲品。
全日豬柳英雄餐
我仲有機會自製Panger,真係好食又好玩。😋
10 分钟 (外卖自取)
2022-01-28 15 浏览
呢間人氣漢堡店好多人都食過,今次終於輪到我去朝聖!淨係regular漢堡menu已經有超過10款選擇,每個都有跟餐汽水同小食😍 豬柳蛋班堡第一次梗係要試佢地自創既班堡!用上厚身pancake代替漢堡包,咬落去軟綿綿口感,加上豬柳同埋超級厚既炒蛋,鹹中帶pancake甜味,係一個好治癒既配搭,當早餐食都唔怕膩! 隊長漢堡老公就揀咗隊長漢堡,手打漢堡扒以純牛肉打成,肉味夠之餘口感唔怕鞋,厚厚既patty仲鎖得住肉汁係裡面🤤隊長漢堡有煎香煙肉同美國煎蛋,配埋新鮮蕃茄生菜,加上芝士同特製醬汁味道好豐富!值得一提既係加$10可以將小食升級,我哋嗌左甜薯薯條同英雄炸雞粒(圖4),全部剛炸起熱辣辣好香脆,最重要係份量超多,裝滿哂個紙袋仔😍抵食!!

豬柳蛋班堡

隊長漢堡

外卖自取
以英雄做主題嘅外賣漢堡店🦸🏻‍♂️又禁堂食夜晚想食個burger都要外帶🥡佢哋嘅burger每個都係跟set,有埋小食同飲品,即叫即整所以落咗order都要等一陣㗎😉·<𝑪𝒂𝒑𝒕𝒂𝒊𝒏 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓> ʜᴋᴅ 72算係佢哋嘅招牌burger, 5oz 嘅牛肉漢堡扒,煎蛋🍳煙肉🥓芝士🧀生菜🥬番茄🍅秘製醬汁全部有齊🤩漢堡扒牛味幾濃,偏向有咬口厚實嘅口感😁有埋煎蛋同煙肉仲係畫龍點睛之處✨蔬菜同醬汁為burger增添水份,完全唔覺得乾😉·<𝑷𝒉𝒐𝒆𝒏𝒊𝒙 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓> ʜᴋᴅ 60鳳凰堡其實係香煎雞扒為主,雞扒非常嫩滑多汁😎用嘅醬汁、蔬菜同另外一款一樣,覺得麵包可以先烘烤過會更香口😜·<𝑺𝒘𝒆𝒆𝒕 𝑷𝒐𝒕𝒂𝒕𝒐 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒔> +ʜᴋᴅ 10套餐預設配普通薯條,不過我更愛番薯條🍠份量好多,雖然袋仔細細,但都已經塞到滿晒🤩氣炸鍋再翻熱都微脆,仲食到番薯嘅甜味🥰·<𝑯𝒆𝒓𝒐’𝒔 𝑷𝒐𝒑𝒄𝒐𝒓𝒏 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏> +ʜᴋᴅ 10又係比足料嘅小食,外賣就算隔住個袋都feel到佢新鮮熱辣炸好嘅熱氣🔥味道唔錯,不過有啲位炸粉會比較厚😜·以呢個價
<𝑪𝒂𝒑𝒕𝒂𝒊𝒏 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓> ʜᴋᴅ 72
<𝑷𝒉𝒐𝒆𝒏𝒊𝒙 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓> ʜᴋᴅ 60
<𝑺𝒘𝒆𝒆𝒕 𝑷𝒐𝒕𝒂𝒕𝒐 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒔> +ʜᴋᴅ 10
以呢個價位食到一個burger set其實幾抵食,鄰近嘅街坊可以買嚟試吓😎