2022-02-14
第一次見漢堡包店有all day breakfast ,望落好似好好食咁,又唔貴大約$80就已經有,不過我哋今次冇叫,主要都係食burger,佢係一間漢堡包外賣店,出嘢食速度都幾快,啱啱拎上手係熱辣辣,超香,可惜佢只係得外賣😕煙肉芝士漢堡 $73佢啲burger全部都係跟餐,有埋汽水同薯條,當然薯條可以轉其他唔同嘅食物,我呢一個餐就冇轉,都係一樣揀返薯條,佢嘅薯條比較粗,但係其實適中,食落有口感,味道同份量都啱啱好,最欣賞係佢漢堡包裏面嗰醬,唔係好知係乜嘢,淨係知道好好食,塊肉如果可以Juice啲就好同埋我慣咗食burger會有菠蘿,不過佢呢一間冇,如果有菠蘿我會更開心😜黃金女俠 $63佢係一個炸雞漢堡,有驚喜喎,冇諗過佢個雞咁滑,外脆內軟,唔會乾身,好好食,都係一樣好鍾意佢個醬汁,平時唔食雞漢堡嘅我都覺得佢好食呢一個餐加咗錢變番薯條,都好好食呀,其實呢個價錢真係好抵,唔係淨係漢堡包,佢係包埋嘢飲同薯條,我會再食!😚
煙肉芝士漢堡 $73
黃金女俠 $63