2020-09-20 221 浏览
行街行到熱,好想食雪糕!咁係v city見到有haagen dazs,又無乜人等,仲要有位坐係到食,就決定買黎食下。咁耐無食過,當然要食啦。今次叫左個雙球加cone,雪糕要左哈蜜瓜同士多啤梨,topping要左朱古力醬,士多啤梨,同埋果仁碎。咁haagen dazs就永遠唔會令人失望。都係咁好食。最正係佢既雪糕係有果肉係入面,仲要個味唔會好假,所以真係好正。夏天食真係透心涼。今次個雪糕球都好大個,真心好正!

2020-09-11
2020-06-26 237 浏览
夏日炎炎就最好係食雪糕,呢杯雪糕可以揀兩種味,我哋揀咗冧酒提子同綠茶味,加埋啲忌廉,仲有朱古力條,食落去都唔錯。不過我自己比較怕甜,所以覺得綠茶嘅味道比較清新易入口,冧酒提子食起嚟就好似甜得滯,杯雪糕好大杯,我哋一家3口一齊食,感覺冇咁邪惡!
2020-05-17 216 浏览
因為想試多啲唔同味道,所以揀咗可以任選五款雪糕球嘅心花怒放我哋分別揀咗冧酒提子、焦糖脆脆、士多啤梨芝士凍餅 、夏威夷果仁同埋雲呢拿焦糖波波冧酒提子係咁多雪糕中,味道排第一☝️要讚一讚嘅係佢嘅冧酒味好重之餘,味道又好清新,配埋粒粒提子真係幾有咬口😋士多啤梨芝士凍餅味道排第二佢嘅士多啤梨味同芝士味好平衡,兩者都唔會搶咗對方嘅味道夏威夷果仁雪糕內有好多果仁粒,幾乎每一啖都食到下次再食一於試埋其他味道先😆
心花怒放
因為想試多啲唔同味道,所以揀咗可以任選五款雪糕球嘅心花怒放
冧酒提子係咁多雪糕中,味道排第一☝️
士多啤梨芝士凍餅味道排第二
佢嘅士多啤梨味同芝士味好平衡,兩者都唔會搶咗對方嘅味道
夏威夷果仁雪糕內有好多果仁粒,幾乎每一啖都食到
下次再食一於試埋其他味道先😆
下午茶
2020-01-20 300 浏览
香港的冬天再不是冬天了🤣🤣所以冬天也要食雪糕🍦Häagen-Dazs又推出新款可愛造型仲,要買一送一,仔仔即刻要去食雖然個肚同整出嚟撐得好遠,買一送一OK啦😂😂算雪糕的味道可以自己揀兩款,雪糕筒好味😋
香港的冬天再不是冬天了🤣🤣所以冬天也要食雪糕🍦

雖然個肚同整出嚟撐得好遠,買一送一OK啦😂😂

算雪糕的味道可以自己揀兩款,雪糕筒好味😋