2020-04-10
本身成日都會泥食green common 漢堡,疫情期間佢地推出左半價優惠,Beyond Meat 系列單點有半價優惠,搞到我食得密過平時好多平時最鐘意食既一定係Beyond Burger Plus 未來漢堡,單點一個漢堡已經非常飽,今次想試下其他口味,就嗌左Beyond Sausage系列既Beyond All-day,餐廳人流都唔少,尤其多人嗌外賣,不過等餐都唔算耐。如果唔知呢個係素腸,其實食落去會以為係真既腸仔,個口感同味道好似。薯餅新鮮整熱,幾脆好香口。至於蘑菇炒蛋,由於呢間係全素既餐廳,所以採用Just Egg植物蛋,作為蛋控,食落真係一啲都唔似蛋,覺得水左啲,而all day breakfast泥講,蛋既比例真係幾多,但其實幾好食。食完係超級飽,而且一啲都唔油膩,係健康素食之選!