2023-06-28
呢間餐廳成日見到有人推介今次終於到我試到!呢間餐廳好特色裝修非常有風格₍ᐢ ›̥̥̥ ༝ ‹̥̥̥ ᐢ₎好鬼馬🤣同埋佢係超級多選擇我好難決定食啲乜嘢!所以決定下次返去再試其他新菜式✨點解個個都嗌𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖?個名都勁特別!佢係軟殼蟹、菠蘿、芝士𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖 🍕我覺得呢個配搭好創新同埋係滿滿嘅芝士食緊每一啖都有芝士超滿足🫶🏻有蟹𝙂𝙊又有蟹肉嘅蟹蟹蟹意大利扁麵🍝大家睇圖都睇得出係超級足料(๑•∨︎•๑)基本上你每一啖都會有餸~而且意粉口感彈牙唔會好軟淋🙆🏻♀️總結嚟講呢間餐廳食一次係唔會夠🫶🏻#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先
今次終於到我試到!
呢間餐廳好特色
裝修非常有風格₍ᐢ ›̥̥̥ ༝ ‹̥̥̥ ᐢ₎
好鬼馬🤣
同埋佢係超級多選擇
我好難決定食啲乜嘢!
所以決定下次返去再試其他新菜式✨
點解個個都嗌𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖?
個名都勁特別!
佢係軟殼蟹、菠蘿、芝士𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖 🍕
我覺得呢個配搭好創新
同埋係滿滿嘅芝士
食緊每一啖都有芝士
超滿足🫶🏻
有蟹𝙂𝙊又有蟹肉嘅蟹蟹蟹意大利扁麵🍝
大家睇圖都睇得出係超級足料(๑•∨︎•๑)
基本上你每一啖都會有餸~
而且意粉口感彈牙唔會好軟淋🙆🏻♀️
總結嚟講呢間餐廳食一次係唔會夠🫶🏻