2025-05-22 562 浏览
🍽️今次嚟到呢間充滿創意嘅西餐廳「GoodDay BadDay MamaDay」🥰從餐牌睇到就知,呢度主打新派fusion菜,完美結合東西方元素,令人充滿期待😳✨🍗期望愈大,失望愈大…雞翼$69外皮炸到香脆,加埋微甜微辣嘅蜜糖芥末醬,啖啖惹味,係小食界嘅MVP🤣✨🍕黑墨汁三文魚Pizza $138薄脆pizza底配上黑墨汁醬,仲有嫩滑嘅三文魚,味道出奇地match,又幾驚喜😳✨🥗蒲燒三文魚腩日式沙律將日式蒲燒三文魚腩結合清爽沙律,魚腩入口即化,正❗️呢個日式沙律糭配料豐富,連日本嘅海葡萄都有埋🤩✨🍟 薯薯薯薯薯條$69熱辣辣薯條加上滿滿嘅明太子醬😍味道鹹香惹味!✨🍝有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $145每條意粉都掛滿濃郁蟹膏同蟹肉,入口滿滿海洋鮮味,蟹迷一定要試❗️✨🍹你今日飲咗益力多柚子沙冰未呀? $56酸酸甜甜,入口清爽解渴😆✨白桃啫喱烏龍水果茶🍹 $58水果香氣加埋烏龍茶嘅茶韻,仲有滑溜溜嘅白桃啫喱點綴,味道唔會太甜,茶味較出🥰

✨🍗期望愈大,失望愈大…雞翼$69

✨🍕黑墨汁三文魚Pizza $138

✨🥗蒲燒三文魚腩日式沙律

✨🍟 薯薯薯薯薯條$69
熱辣辣薯條加上滿滿嘅明太子醬😍味道鹹香惹味!

✨🍝有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $145

✨🍹你今日飲咗益力多柚子沙冰未呀? $56
酸酸甜甜,入口清爽解渴😆

✨白桃啫喱烏龍水果茶🍹 $58
2025-05-21 435 浏览
尖沙咀一間玩味元素無處不在既餐廳 🎉俾佢既招牌吸引左,係倒轉 🔄仲有搞笑愛因斯坦主題 🤪 有趣菜式名稱🍽️餐廳分為兩層,頂層不時會有現場樂隊演出 🎶打卡效果一流 📸而家喺社交平台 打卡仲可以享買一送一飲品優惠 🍹🍹🍓 肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨 🍖 肋骨鮮嫩多汁,搭配肉桂香甜同士多啤梨果酸,味道層次豐富🍕海龍王比薩🦞 比薩底脆而不硬,搭配新鮮海鮮,鮮美同香濃芝士🍣蒲燒三文魚腩日式沙律 🥗 三文魚腩烤至外焦內嫩,搭配清爽沙律蔬菜同日式醬汁,味道清新🦀南瓜蟹肉濃湯🥣🎃 濃稠滑順,南瓜甜味同蟹肉鮮味交融🍦自家製心太軟雪糕新地 ✨ 雪糕口感綿滑,甜而不膩,淡淡奶香同香草味@gooddaybaydaymamadayGoodDay BadDay MamaDay📍加連威老道27-27A號嘉榮大廈地舖及1樓

🍓 肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨 🍖
肋骨鮮嫩多汁,搭配肉桂香甜同士多啤梨果酸,味道層次豐富

🍕海龍王比薩🦞
比薩底脆而不硬,搭配新鮮海鮮,鮮美同香濃芝士

🍣蒲燒三文魚腩日式沙律 🥗
三文魚腩烤至外焦內嫩,搭配清爽沙律蔬菜同日式醬汁,味道清新

🦀南瓜蟹肉濃湯🥣🎃
濃稠滑順,南瓜甜味同蟹肉鮮味交融

🍦自家製心太軟雪糕新地 ✨
雪糕口感綿滑,甜而不膩,淡淡奶香同香草味

@gooddaybaydaymamaday

GoodDay BadDay MamaDay
📍加連威老道27-27A號嘉榮大廈地舖及1樓
用餐优惠
試食活動
2025-05-19 579 浏览
記住期望愈大失望愈大雞翼(蜜糖)$69肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨$188黑過墨汁三文魚比薩$138唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯$128原條+$28白桃啫喱烏龍水果茶$58你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?$56好味指數:😋😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️以前來過好幾次,有一段時間沒來,知道有數款期間限定食物,就再來用餐。雞翼是單骨,方便食用。好香脆,又不油膩。雞翼有點辣,好惹味。甜甜的蜜糖🍯醬有助中和辣味。肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨就是其中一款期間限定食物。過往吃過的豬肋骨都是蜜汁味或燒烤🍖味。首次嚐試配上帶著甜甜香氣的肉桂士多啤梨🍓醬,原來是出奇地夾!豬肋骨醃得夠入味,肉質夠軟腍。豬肋骨旁放了帶不同色彩的沙律🥗,令整碟變得更好看。黑過墨汁三文魚比薩🍕餅底超薄,好鬆脆。薄餅上加了綿密的薯蓉,再加了可以帶出點點拉絲效果的芝士🧀、墨汁及燒香過但又不太乾身的三文魚。唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯可以按個人喜好選配半條或原條鰻魚。原條鰻魚大塊肥尾厚身,沒有骨。肉質不鬆散,帶點彈性。蛋好滑。飯🍚粒粒分明,又帶點麻油香味。白桃啫喱烏
原條
+$28
白桃啫喱烏龍水果茶
你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?
好味指數:😋😋😋😋😋
抵食指數:💲💲💲💲💲
環境舒適:😌😌😌😌
環境衛生:🧹🧹🧹🧹
服務質素:💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️

唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯

白桃啫喱烏龍水果茶是期間限定飲品。真材實料,加了不少水果,包括藍莓🫐、士多啤梨🍓、橙等。有清香茶味,好解渴。
你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?好消暑,帶有柚子的甘味,又有益力多的甜酸味。
2025-05-19 387 浏览
另一半好有心自己訂咗呢間餐廳幫我慶生,嚟之前我偷偷睇過啲評價好似麻麻哋,又話食物唔掂,又話員工態度好差,但係既然一番心意訂咗,就抱住伏嘅心情照去啦。 點知竟然有驚喜首先職員態度值得一讚,有禮貌,又肯幫忙,餐飯食得好舒服,我比like餐廳個環境舒適,每一幅牆都有唔同嘅特色設計,無論咩角度影相打卡都靚,唯一可惜嘅就係餐廳喺鬧市中,玻璃窗出邊係藥房景😂想打卡都係影返餐廳內嘅環境啦!食物方面亦有質素,嚟到見到擺盤靚,賣相精緻,本身以為係打卡食物,睇得唔食得,食落發覺唔係喎味道堅得!豬頸肉泰式肉碎蛋包飯賣相好似座山咁,豬頸肉炒得好惹味蛋皮夠晒滑,雖然好多醬汁撈埋啲飯一齊食,但又唔會過鹹喎!諗起都流口水,想再去食多次!原隻波士頓龍蝦意大利扁麵🦞真真真係成隻龍蝦上,有埋工具俾你開隻龍蝦食,啖啖肉仲有埋蝦膏,個扁面好入味,掛晒汁,唔鍾意食麵嘅我都可以食兩碗自己幻想吓有幾好味!法式香橙雞肉意大利飯我個人好鍾意水果入饌嘅菜式,香橙酸酸甜甜,中和返成餐飯嘅油膩感,雞肉真係略嫌過熟嚡咗少少,但係都唔影響濃郁香滑嘅意大利飯。最後甜品叫咗 心太軟雪糕新地🍨 雲呢拿雪糕穩陣冇得輸,心太軟做到外脆內軟,朱古力流心夾埋
點知竟然有驚喜

味道堅得!

豬頸肉泰式肉碎蛋包飯
賣相好似座山咁,豬頸肉炒得好惹味

原隻波士頓龍蝦意大利扁麵🦞
自己幻想吓有幾好味!

法式香橙雞肉意大利飯

最後甜品叫咗
心太軟雪糕新地🍨
雲呢拿雪糕穩陣冇得輸,心太軟做到外脆內軟,朱古力流心夾埋伴碟嘅莓果一齊食,簡直係絕配!

總括嚟講,呢餐生日飯好滿意!

多謝

生日
  • 辣架傻豬豬豬頸肉泰式肉碎蛋包飯
2025-05-17 314 浏览
從未食過西班牙菜嘅我,今次去咗尖沙咀試下呢間西班牙菜, 而且佢間舖個名仲好得意, 又Good Day又Bad Day仲有Mama Day 😂門面裝修好特別, 店內仲有大量特色打卡位, 好多裝飾都好特別, 大家一定要留意 😂⭐ 一Set生蠔餐10隻+白酒兩杯 $238🦪 10隻生蠔內包括有意大利、日本、美國, 全部絕對新鮮, 加上有啖啖海水味, 而且仲有兩杯白酒🥂, 簡直係絕配⭐ 肉桂士多啤梨黑毛猪肋骨 $188黑毛豬肋骨好入味, 士多啤梨醬酸酸甜甜, 沙津加左芝麻醬, 另外仲有埋橙同藍莓, 感覺都幾fresh 😃⭐ 好邪惡慨鹹蛋牛油果蟹肉比薩 $145淨係聽個名已經夠邪惡, Pizza料好豐富, 滿滿嘅芝士仲有蟹鉗、牛油果係pizza上面, 用了薄餅底加上濃鬱嘅鹹蛋黃味令到成件事好邪惡呀 😈⭐ 美利堅合國草飼牛扒 🥩 $168呢個真係超好食, 我叫咗5成熟, 塊扒都算好大塊, 好有牛味, 入口即溶嘅感覺, 絕對係好推介 👍🏼
從未食過西班牙菜嘅我,

⭐ 一Set生蠔餐10隻+白酒兩杯 $238

⭐ 肉桂士多啤梨黑毛猪肋骨 $188

⭐ 好邪惡慨鹹蛋牛油果蟹肉比薩 $145

⭐ 美利堅合國草飼牛扒 🥩 $168

2025-05-07
用餐优惠
試食活動
2025-05-16 280 浏览
Book 左位食lunch, 上菜既時候個男waiter 倒瀉左半碟飯,都未食就無左一半,之後我地要求換個一碟但係一直無人理,最後都唔肯換碟新既俾我地,下次唔會再黎. 總體來講,食物質素ok,服務態度有待改善。
2025-05-15 245 浏览
今日去開尖沙咀 俾我搵到間好嘢食 絕對有驚喜😆餐廳裝修 格局 菜式都好有特色,牆上既裝飾好特別 鐘意打卡既朋友一定要黎❤️我哋12點左右到,選擇咗坐窗邊 光線充足,一黎我哋叫咗Set生蠔 再點左lunch set 全部清哂😋🍴生蠔10隻+紅/白酒2杯 $238一set有幾個品種,生蠔加上啖啖海水味,好新鮮 😽仲配兩杯紅酒🍷 真係不得了😍🍴烤海膽黑醋雜果沙律$98烤海膽味道濃郁 食落creamy 令無驚喜既係沙律菜 非常新鮮🥗 配有蕃茄仔 香甜橙 藍莓 加上果醋 口感Fresh真係食唔停口🍴加拿大自然牛安格斯西冷牛扒配薯菜 $158鍾意食牛嘅我有福啦🤗西冷7成熟,牛肉juicy唔乾身👍👍 🍴西班牙海鮮飯 $138Paella上面有2隻大蝦,新鮮彈牙仲有青口、微辣開胃,好好食!#期間限定美食 🍴心太軟雪糕新地($68)心太軟外脆內軟,配搭雪糕層次感十足同老公簡簡單單食個午餐 享受一個特別的下午❤️ 間餐廳性價比極高,一班朋友聚會 節日慶祝都好岩 下次一定會encore 🤗🤗

🍴烤海膽黑醋雜果沙律$98
烤海膽味道濃郁 食落creamy

🍴加拿大自然牛安格斯西冷牛扒配薯菜 $158
鍾意食牛嘅我有福啦🤗
西冷7成熟,牛肉juicy唔乾身👍👍

🍴西班牙海鮮飯 $138
Paella上面有2隻大蝦,新鮮彈牙
仲有青口、微辣開胃,好好食!

#期間限定美食 🍴心太軟雪糕新地($68)
心太軟外脆內軟,配搭雪糕層次感十足

2025-05-13 135 浏览
今日同fd 去尖沙咀買嘢, 經過GoodDay BadDay Mamaday就上左去食啦! 美國西冷牛扒碗烏冬沙律配大蝦餅的西冷牛扒肉味濃郁、油花分布適中,入口多汁有嚼勁! 碗烏冬沙律通常配搭清新蔬菜,能中和牛扒的油膩感,令整體口感更有層次。大蝦餅外脆內彈牙,蝦味突出,配合牛扒和沙律一齊食,味道豐富不單調,是一道打卡又實食的主菜!🥩🍤🥗蟹GOGO甲羅燒龍蝦汁燉飯味道鮮甜,口感creamy,適合鍾意重海鮮味嘅朋友。🦀🦞🍚海鮮味道濃料理,燉飯吸收咗龍蝦汁精華,米飯粒粒分明,鮮味濃郁,配搭蟹肉或甲羅燒一齊食層次豐富!期間限定自家制心太軟雪糕新地的朱古力心流心香濃,配雪糕一齊食口感層次豐富。甜度適中,流心效果理想,蛋糕軟滑! 朱古力味濃郁又唔太甜🍫🍦

2025-05-11 82 浏览
作為一個港女,食飯嘅時候除咗要睇吓啲嘢好唔好食,仲要有得打卡🍽️✨今次呢就嚟咗位於尖沙咀嘅 **GoodDay BadDay MamaDay** (尖沙咀),間餐廳個位置係非常之方便,約朋友聚會最啱就係搵啲地理位置方便嘅地方,地鐵站一出去行大概5分鐘就到啦 🚇💨餐廳位於一樓,要行一層樓梯上去,喺個樓梯已經有好多啱打卡嘅裝置,有啲好搞笑嘅作品 😂📸。上到去餐廳入邊坐,入面超級闊落,現場見到有唔少一大班人聚會嘅群組 🥳👯‍♀️。我哋打開個餐牌,有好多唔同嘅食物選擇。我同你講唔止個餐廳名夠特別,有啲菜式嘅名都一樣咁特別 🤔🌟。前菜我哋嗌咗三文魚牛油果莎莎,酸酸甜甜嘅醬汁配上三文魚同牛油果,令人忍唔住食完一啖又一啖 😋🍣🥑。今期嘅期間限定,我要咗個肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨。大大嚿豬肋骨配上沙律,肉桂士多啤梨配上酸酸甜甜嘅醬汁,超級開胃 😍🍖🍓。另外亦都嗌咗真心冇乜驚喜大啡菇黑松露意大利扁麵。純粹因為個名好特別所以我嗌咗,但食落口一啲都唔失望。每一條麵條都沾滿咗醬汁,而且超級入味 🍝🍄。打開沙律嗰頁,見到有美利堅合眾國草飼牛扒。沙律同埋牛扒嘅量各佔一半,牛扒我揀咗五成熟,每塊牛都好有牛味,配上佢嘅芥末

打開沙律嗰頁,見到有美利堅合眾國草飼牛扒。沙律同埋牛扒嘅量各佔一半,牛扒我揀咗五成熟,每塊牛都好有牛味,配上佢嘅芥末醬汁,感覺好match 😍🥗🥩。大量嘅沙律菜,亦都令我減低咗對呢一餐飯嘅罪惡感 😂😂😂。

甜品我嗌咗唔甜的紫薯蛋糕。佢個名果然冇呃我,個紫薯一啲都唔甜,啱唒我呢個唔鍾意食甜嘢嘅人。個芝士蛋糕亦都唔膩,好正 🥰🍰。

嘢飲方面,我嗌咗放心無咩杏仁味好香的杏仁焦糖薰綠茶。😂真係好放心,係冇杏仁味。茶味嘅甘香,亦都令個人覺得好fresh,同時可以消消滯 🍵✨。

總而言之呢一間嘅餐廳性價比超高,有美食,亦都有得打卡,下次約埋班老友再黎先 🥳👍。

**GoodDay BadDay MamaDay (尖沙咀)**
📍尖沙咀加連威老道27-27A號嘉榮大廈地舖及1樓
@omg_mamaday
2025-05-09 73 浏览
我同朋友叫三樣餸一個沙律 豬頸肉沙律 有菜有蝦有豬頸肉既感覺幾好😌味道都幾新鮮咁 第二係菠菜燉飯既 係綠色既飯 中間仲有原棵菠菜 感覺幾清新的幾有質感既 有誠意既 最後係三文魚莎莎 幾好呀 三文魚同埋牛油果醬幾好幾清新嘅 配埋脆脆既莎莎都幾好味🤤
我同朋友叫三樣餸
一個沙律 豬頸肉沙律 有菜有蝦有豬頸肉既
感覺幾好😌味道都幾新鮮咁

就嚟 #母親節 Lisba搵到間好搞鬼嘅西餐廳慶祝,聽講呢間餐廳疫症期間經常full Booking 😍🌟多謝Lisba!🍽️ 原隻波士頓龍蝦意大利扁麵食肉獸呢排食咗好多肉都想食返啲清清地嘅海鮮,一見到原隻龍蝦意粉🍝即刻order咗,特別係連龍蝦頭都擺碟咁上,啲肉好新鮮一搣就開,而且醬汁mix啱啱好, Yummy Yummy!🍽️ 肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨見到佢哋有個期間限定嘅Menu好吸引,全部都用水果Fusion菜🤤一見到呢個士多啤梨🍓 yes黑毛豬肋骨啱晒Lisboy😍估唔到燒到啱啱好酸酸甜甜好開胃🐷🍽️ 港式香橙雞肉意大利飯我哋叫咗另一個香橙雞肉Risotto🤤都好滋味!好大量嘅洋蔥爆香味,粒粒飯晒啲湯汁好creamy😍用香橙帶出食物嘅酸甜味真係胃口大開!🍽️ 自家製心太軟雪糕新地慶祝又點可以冇甜品呢,呢一度嘅甜品仲有畫碟服務,每次甜品畫咗靚靚嘅慶祝字句Lisboy都會唱生日歌😂而且呢個自家製心太軟熱辣辣啱啱焗好外脆內蓉醬,加埋冰凍嘅雪糕球,真係冰火兩重天🤤啱晒慶祝周年紀念日生日同埋任何節日😍🌟🍽️ 白桃啫喱烏龍水果茶飲品方面我哋就叫咗新出白桃啫喱烏龍水果茶🍹好多生果嘅烏龍茶,新鮮嘅士多啤

🍽️ 原隻波士頓龍蝦意大利扁麵

🍽️ 肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨

🍽️ 港式香橙雞肉意大利飯

🍽️ 自家製心太軟雪糕新地

🍽️ 白桃啫喱烏龍水果茶
飲品方面我哋就叫咗新出白桃啫喱烏龍水果茶🍹好多生果嘅烏龍茶,新鮮嘅士多啤梨🍓、桃🍑、橙同蘋果🍏😍水果味超濃,烏龍茶清新加埋啫喱有咬口超正!

不得不提呢間餐廳嘅裝飾好特別,好鬼馬,香港人嘅集體回憶🤪
  • 好日梗係芝士龍蝦意大利扁麵
1K
2025-04-25 76 浏览
環境寬敞開揚,裝潢設計風趣,營造出輕鬆愉悅的氛圍。不時推出期限菜式,讓客人再訪時也保持新鮮感。肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨 ($188)上桌時香氣四溢,令人食指大動!用上西班牙黑毛豬,肉味香濃,且帶有少少油脂,配上肉桂士多啤梨醬,香甜醒胃。法式香橙雞肉意大利飯 ($138)雞肉外皮香脆,意大利飯滲出陣陣幽香,且混入大量菇菌和洋蔥粒增添口感,配上日本豆苗,更為清新,是很好的配搭。自家製心太軟雪糕新地 ($68)心太軟外脆內軟,配搭雪糕一齊食,一熱一凍,食落層次感十足。豆腐豆腐豆腐咖啡 ($56)可以說是最廣為人知的招牌飲品,當然是必點!香濃咖啡加上一球綿滑豆腐雪糕,令風味更具層次。
環境寬敞開揚,裝潢設計風趣,營造出輕鬆愉悅的氛圍。
不時推出期限菜式,讓客人再訪時也保持新鮮感。
肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨 ($188)
上桌時香氣四溢,令人食指大動!
法式香橙雞肉意大利飯 ($138)
自家製心太軟雪糕新地 ($68)
心太軟外脆內軟,配搭雪糕一齊食,一熱一凍,食落層次感十足。
豆腐豆腐豆腐咖啡 ($56)
可以說是最廣為人知的招牌飲品,當然是必點!
香濃咖啡加上一球綿滑豆腐雪糕,令風味更具層次。
💫 黑蒜菠蘿鴨胸蕃茄意粉 $148鴨胸算厚切~上面仲有啲菠蘿碎🍍酸酸地咁配搭🥸佢嘅茄醬係類似蕃茄加蒜味(有蒜粒🧄),幾惹味💫 肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨 $188黑毛豬肋骨幾入味👌🏻士多啤梨醬酸酸甜甜咁🍓沙津加左芝麻醬,另外有埋橙同藍莓🫐都幾fresh🥗出邊嗰舊原來唔係麵包嚟😂😂係吞拿魚碎口感嘅碎碎💫 自家製心太軟雪糕新地 $68唔算幾流心但暖立立嘅心太軟🍫💫 Strawberry milkshake $58💫 ohhh ahhhh $108有baileys嘅加持係唔同啲~細細杯咁☕️仲有兩粒咖啡豆喺上面☕️📍 GoodDay BadDay MamaDay (尖沙咀)尖沙咀加連威老道27-27A號嘉榮大廈地舖及1樓
💫 黑蒜菠蘿鴨胸蕃茄意粉 $148

💫 肉桂士多啤梨黑毛豬肋骨 $188

💫 自家製心太軟雪糕新地 $68
唔算幾流心但暖立立嘅心太軟🍫

💫 Strawberry milkshake $58

💫 ohhh ahhhh $108

尖沙咀加連威老道27-27A號嘉榮大廈地舖及1樓
2025-02-15 1763 浏览
因為見佢情人節餐唔太貴,所以就叫男朋友book呢間情人節餐嘅餐湯係蟹肉海鮮濃湯,我自己真係幾鍾意呢個湯~呢碗湯啲蟹肉都算多,湯底濃郁但唔會過鹹,不錯不錯至於三款小小嘅前菜就稍微差啲啲。黑醋鮑魚個味道唔錯,配合黑醋嘅酸甜味,整體感覺相當不錯。但係芥末籽海螺呢個前菜就有啲過鹹,掩蓋咗海螺本身嘅鮮味,呢點稍嫌可惜。越式帶子反而幾好,帶子嘅鮮甜味配合越式調味,清新又唔會過於濃烈。仲有另一個前菜係芝士安格斯牛肉卷,呢個又係今餐晚餐幾鍾意嘅一個東西~卷入面嘅芝士溶得剛剛好,配上多汁嘅牛肉,味道啱啱好。牛肉嘅肉汁豐富,配合芝士嘅香濃,令人食完已經感覺飽咗一半😂去到主菜西班牙海鮮飯,其實唔係好識評論,因為平時冇乜點食西班牙嘢🤣呢碟西班牙海鮮飯辣辣地。海鮮方面我諗都算多嘅,有青口、蝦同扇貝,扇貝感覺都幾新鮮,口感幾好。不過,食食吓就感覺有少少膩,如果味道上能夠有多啲層次,就更加好了~呢款棉花糖配糯米糍甜品,感覺有啲普通。棉花糖的確係好食嘅,士多啤梨味🤣但係整體感覺唔係好似一個完整的甜品。好似係將冇乜關係嘅嘢擺埋一齊嘅感覺?不過,以情人節呢個價錢嚟講,成餐都不過不失啦但有得揀嘅話會比較想散嗌🤣印象中以前食
因為見佢情人節餐唔太貴,所以就叫男朋友book呢間

不過,以情人節呢個價錢嚟講,成餐都不過不失啦
但有得揀嘅話會比較想散嗌🤣印象中以前食過一次散叫嘅好似更加好食~~
蟹肉海鮮濃湯
芝士牛肉卷
黑醋鮑魚、芥末籽海螺、越式帶子
西班牙海鮮飯
2025-02-14
情人节
2025-02-06 1568 浏览
倒數前食個飯驚無位事先open rice book定位去到唔洗等好耐就入座👍🏻地4個人 無全部影哂😂 太肚餓🙊去到坐底 職員都好好即刻拎水比我地 態度都幾好💖我地2位朋友到先另外2位遲小小職員都無吹我地叫野食先👍🏻飲品名好得意😂 我地睇員都要問下職員係咩黎🙊其中蟹肉意粉好好飯😋😋牛排就差小小 太熟😮‍💨炸野就正常發揮😋Pizza就無乜特別😂可以唔洗叫🙊都唔算貴正常價錢💖但坐得都舒服💖💖
倒數前食個飯
驚無位事先open rice book定位