2021-10-04 69 浏览
今次同朋友嚟到尖沙咀搵食,一於試一試呢間韓國炸雞!睇一睇佢哋嘅餐單價錢都唔算貴喎!首先我哋嗌左佢嘅蜜糖蒜香烤雞(無骨),食落口真係好有驚喜❤️❤️☺️入口鮮嫩多汁,唔似好多炸雞舖會整到乾爭爭調味料夠濃好入味,蒜香又唔會太過霸道搞到口都臭埋無骨版本食落啖啖肉超幸福!另外都試咗佢哋嘅泡菜煎餅,比起炸雞就失色少少,但依然都係夠曬泡菜味!一上枱仲係熱辣辣,都推介比鐘意食泡菜嘅朋友試試最後講返餐廳環境,枱與枱之間嘅空間夠大,坐得都好舒服架~

入口鮮嫩多汁,唔似好多炸雞舖會整到乾爭爭
調味料夠濃好入味,蒜香又唔會太過霸道搞到口都臭埋
無骨版本食落啖啖肉超幸福!

最後講返餐廳環境,枱與枱之間嘅空間夠大,坐得都好舒服架~
我哋嗌咗UFO芝士火鍋($268)(無骨)同埋卡邦尼炒年糕($135)UFO芝士火鍋可以揀2款雞我哋就揀咗甜辣烤雞同埋果味醬料蒜香烤雞首先就講咗甜辣烤雞先啦我覺得佢嘅味道幾正⭐️⭐️食落去唔會太辣,反而好似係甜味比較重而果味醬料蒜香烤雞食落去都係甜甜地嗰個果味聞落去好香食落去唔會令你覺得好Heavy☺️☺️除此之外侍應會幫我哋翻一翻嗰啲芝士💛💛因為佢擔心啲芝士會好快燶重點就係呢個UFO芝士火鍋係無骨嘅💖💖啖啖肉嗰種感覺實在好好另外就講埋嗰個卡邦民炒年糕我自己幾鍾意呢個Sauce因為啲意粉食落去好Creamy不特止配合埋年糕一齊食都好夾而且真係有好多年糕(好似食極都仲有咁😅😅)

UFO芝士火鍋可以揀2款雞
我哋就揀咗甜辣烤雞同埋果味醬料蒜香烤雞
首先就講咗甜辣烤雞先啦
我覺得佢嘅味道幾正⭐️⭐️
食落去唔會太辣,反而好似係甜味比較重
而果味醬料蒜香烤雞食落去都係甜甜地

另外就講埋嗰個卡邦民炒年糕
我自己幾鍾意呢個Sauce
因為啲意粉食落去好Creamy不特止
配合埋年糕一齊食都好夾
而且真係有好多年糕(好似食極都仲有咁😅😅)
  • 果味蒜香烤雞
  • 甜辣烤雞
2021-10-02 44 浏览
尖沙咀❣️韓國烤雞又到左想食韓國菜🇰🇷既日子🤭今次想食炸雞但又驚熱氣………….. 就去食Goobne啦,佢係食烤雞但做到炸雞既效果🤤🔸UFO芝士火鍋三重芝士炸雞•甜辣炸雞好興奮😆芝士怪既人見到咁…大盤既芝士就會有莫名既開心🧀 再加埋烤雞無烤雞咁熱氣,都無咁邪惡!兩款烤雞都好出色,甜辣醬岩岩好唔會太辣!芝士再加芝士,簡直一大享受🤤🔸韓式雞蛋卷熱辣辣,用雞蛋包住青瓜、醃紅蘿蔔、餐用、海苔、芝士🤤再加埋秘醬既沙律醬!即刻好想係屋企自己試下整😌好味指數:9/10Goobne Chicken尖沙咀赫德道4號The Hart 2樓———————#hkig #hkfoodie #hkfood #koreanfood #koreanchicken #goobne #korean #烤雞 #韓國 #啤酒 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去處 #尖沙咀
尖沙咀❣️韓國烤雞

🔸UFO芝士火鍋
三重芝士炸雞•甜辣炸雞

🔸韓式雞蛋卷

好味指數:9/10

Goobne Chicken
尖沙咀赫德道4號The Hart 2樓

———————
📍𝗚𝗼𝗼𝗯𝗻𝗲 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 (尖沙咀) 相信講起𝗚𝗼𝗼𝗯𝗻𝗲 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻大家都唔會陌生,🇰🇷佢地係韓國𝗡𝗼.𝟭嘅烤雞店,喺香港開店左一段時間都依然人氣不減。🍗烤雞相比起炸雞係一個感覺較為健康既選擇,因為佢係經烤焗而唔係經油炸,罪惡感即刻減輕左!😍今次就黎試下我次次黎都好想食但係冇食到既UFO 芝士火鍋!! 𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:▪️UFO 芝士火鍋 (無骨) ($268)UFO芝士火鍋入面係用左3種芝士,分別係Mozzarella、Cheddar、同Grana Padano Cheese,等芝士慢慢溶化後就可以卷住烤雞食,😈超級邪惡呀!呢個火鍋總共會有16隻烤雞,可以自選兩種烤雞口味,我就選擇左蜜糖香滑烤雞同三重芝士烤雞。🍯 第一款既蜜糖味好重,第二款既賣相好靚好金黃,芝士味好香濃,☺️配埋火鍋入面既芝士真係不得了!! 店員會先幫我地攪勻芝士再示範點樣卷住烤雞,超級貼心呀!🧀芝士既味道超香超濃郁,可以好輕易咁做到勁拉絲既效果。將芝士卷住烤雞咁食真係好正,芝士煙煙靭靭咁,而烤雞外皮有少少脆脆地,入面超多汁,雞肉仲好嫩滑,而且唔會覺得好油膩。🥰無骨既雞咬落去啖啖肉,食落好正好方便
📍𝗚𝗼𝗼𝗯𝗻𝗲 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 (尖沙咀)

𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:
▪️UFO 芝士火鍋 (無骨) ($268)
UFO芝士火鍋入面係用左3種芝士,分別係Mozzarella、Cheddar、同Grana Padano Cheese,等芝士慢慢溶化後就可以卷住烤雞食,😈超級邪惡呀!呢個火鍋總共會有16隻烤雞,可以自選兩種烤雞口味,我就選擇左蜜糖香滑烤雞同三重芝士烤雞。🍯 第一款既蜜糖味好重,第二款既賣相好靚好金黃,芝士味好香濃,☺️配埋火鍋入面既芝士真係不得了!! 店員會先幫我地攪勻芝士再示範點樣卷住烤雞,超級貼心呀!🧀芝士既味道超香超濃郁,可以好輕易咁做到勁拉絲既效果。將芝士卷住烤雞咁食真係好正,芝士煙煙靭靭咁,而烤雞外皮有少少脆脆地,入面超多汁,雞肉仲好嫩滑,而且唔會覺得好油膩。🥰無骨既雞咬落去啖啖肉,食落好正好方便!超級推薦呢個比大家,不過2個人未必食得哂,3-4人就差唔多,快啲叫多啲frd一齊黎食!!

▪️芒果特飲 🥭 ($50)
▪️士多啤梨特飲 🍓 ($50)
兩款特飲都好好飲,感覺芒果味更加正,芒果味道超香濃!!

𝑨𝑫𝑫𝑹𝑬𝑺𝑺:
📍尖沙咀赫德道4號The Hart 2樓
2/F, The HART, 4 Hart Avenue, Tsim Sha Tsui
2021-09-29 121 浏览
壽星女話想食芝士食物,我們就去左goobne食拉絲cheese烤雞!UFO 芝士火鍋我地點了果味醬油蒜香和蜜糖烤雞!店員端上食物後,他會溫柔地幫忙炒埋中間mozazarella cheddar 芝士,以防痴底香濃芝士拉絲配埋無骨烤雞好正!!肉質超juicy!魚糕湯清清地但食得出陣陣胡椒味,魚糕彈牙,仲配左各2粒粉紅色和綠色魚蛋,綠色魚蛋食落有d似腸仔! 以前總是覺得tst 分店比較暗,唔知係咪換左燈光,光猛左!個人食雞都食得開心d!

UFO 芝士火鍋
香濃芝士拉絲配埋無骨烤雞好正!!肉質超juicy!
UFO芝士火鍋

2021-09-28
UFO芝士火鍋
2021-09-28 33 浏览
超級無敵極度勁掛住韓國呀!要一解思鄉之情最好嘅方法就係滿足口腹之慾😛😛是夜約咗同樣熱愛大韓民國嘅fd子一齊去解鄉愁!. 💛 蜜糖蒜香烤雞(有骨) $205見到餐牌寫呢款口味係✨NEW✨即刻忍唔住要點!嚟到上枱已經大陣香噴噴香氣撲面而嚟😍仲要份量唔少成座小山丘咁😍真係未食先興奮!香濃醬油食落好入味!配搭香甜蜜糖令脆外皮甜滋滋&美味蒜蓉烤焗而成勁滋味!(仲有脆卜卜蒜片喺面頭❤️)而且肉質非常juicy👍一啲都唔乾嚡!我哋兩條友都食到停唔到!(記住唔好錯過伴隨嘅蘿蔔漬!酸酸哋正好中和口中油膩感!!).💛藍橙沙冰 $58好特別罕見嘅選擇!係少有唔似藥水/怪味嘅藍色飲料🧊望落透心涼且打卡一流之外!飲落味道唔過甜兼好清新!. 💛西柚沙冰 $58😝😝係好勁嘅西柚口味!大啖飲會令人瞇一瞇眼果隻酸!但配住一路飲一路食邪惡烤雞!又十分平衡喎!Be好鍾意呢個配搭!!. 🤭🤭以為淨係叫烤雞同每人一杯飲品會唔夠飽?!唔好講笑!最後兩件雞我哋係搭膊頭每人一件夾硬隊埋🍗🍗一份個量已經超足夠!真係又飽肚又滿足!好開心嘅念韓之晚done!

💛 蜜糖蒜香烤雞(有骨) $205
💛藍橙沙冰 $58
💛西柚沙冰 $58
2021-09-24 51 浏览
好耐冇食韓國野~今日放工黎左尖沙咀同男朋友食Goobne😝回味一下喺韓國食雞的日子👅Goobne特別在於佢係以烤雞形式,不經油炸,食完唔會成口油😋感覺比較健康🤩🐓韓式BBQ醬烤雞+蜜糖香滑烤雞 $238叫左雙拼,一次過試兩種口味✌🏾上枱時熱辣辣,而且份量真係好多😹d雞烤得岩岩好,雞皮呈金黃色,食落仲幾香脆,雞肉嫩滑又夠晒juicy!蜜糖烤雞甜甜蜜蜜幾惹味🍯BBQ醬汁多,味道比較濃,同雞肉好夾😛另外仲配埋酸蘿蔔,酸酸地,一減油膩感!🍳鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯 $128芝士控必叫‼️🤤🤤🤤🧀賣相幾好之餘又勁香口!芝士份量好足,每一啖都輕鬆做到拉絲😂炒飯入面仲有煙肉、蝦仁,撈埋太陽蛋既蛋汁,夠晒滋味😋鐵板仲可以保持d飯既熱度,唔會好快凍晒👍👏🏻
好耐冇食韓國野~
今日放工黎左尖沙咀同男朋友食Goobne😝
回味一下喺韓國食雞的日子👅

🐓韓式BBQ醬烤雞+蜜糖香滑烤雞 $238
叫左雙拼,一次過試兩種口味✌🏾
上枱時熱辣辣,而且份量真係好多😹
另外仲配埋酸蘿蔔,酸酸地,一減油膩感!

🍳鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯 $128
芝士控必叫‼️🤤🤤🤤🧀
賣相幾好之餘又勁香口!
芝士份量好足,每一啖都輕鬆做到拉絲😂
炒飯入面仲有煙肉、蝦仁,撈埋太陽蛋既蛋汁,夠晒滋味😋
鐵板仲可以保持d飯既熱度,唔會好快凍晒👍👏🏻

2021-09-23
2021-09-23 42 浏览
每隔一段時間就會出新口味嘅炸雞,今次又係見到有新品,就過來試下😋.🌸蜜糖蒜香烤雞 有骨 $205烤雞上面鋪滿蒜片,唔係生蒜片,係經過烹飪嘅蒜片,脆脆地。烤雞上有好多蜜糖,但唔會太甜,甜得自然。雞肉一如既往嘅嫩滑。.🌸韓式雞蛋卷 $148呢個蛋卷係我嘅最愛,好多次來都係食呢個。蛋卷上面本身有醬汁,再配埋沙律醬,簡直人間美味。.🌸芒果沙冰 $58顏色好好睇,好full好快融,影完要快d飲。.🌸士多啤梨沙冰 $58酸酸甜甜就是它!顏色有少少亞色,但味道唔遜色。

🌸蜜糖蒜香烤雞 有骨 $205
烤雞上面鋪滿蒜片,唔係生蒜片,係經過烹飪嘅蒜片,脆脆地。

🌸韓式雞蛋卷 $148
呢個蛋卷係我嘅最愛,好多次來都係食呢個。

蛋卷上面本身有醬汁,再配埋沙律醬,簡直人間美味。

🌸芒果沙冰 $58
顏色好好睇,好full好快融,影完要快d飲。
🌸士多啤梨沙冰 $58
酸酸甜甜就是它!顏色有少少亞色,但味道唔遜色。
2021-09-20 60 浏览
睇左某Youtuber既片後見到出左來澄清,遲到好過無到。加上好耐無食過了,真係好掛住呢度既蜜糖烤雞,所以即刻約朋友來食!!🔸蜜糖咖哩烤雞 $215雖然韓國出名既係炸雞,但呢間食既係烤雞,係烤雞,係烤雞!!雖然係烤,但外層一樣做到香脆既感覺,而且食落無咁油膩,仲健康點。今次雖然見到出左新既蜜糖烤雞,但最後都係叫左最愛的蜜糖咖哩烤雞!!外層係香甜的蜜糖脆皮,而內裹的雞肉就係咖喱味,其實兩者味道出奇的夾,果然係佢地既no.1皇牌味道。 而且雞肉已經去骨,食既時候非常方便,啖啖肉之餘仲好juicy!🔸韓式海鮮炒麵 $158海鮮炒麵份量好足,海鮮數量都好多。炒麵味道食落有少少似辛辣麵既味,但麵質較為粗身,感覺似烏冬。炒麵未完全收晒汁,仲有少少湯汁掛麵,所以味道好足同濃郁,個人覺得個麵好食,私心想佢麵既比例>海鮮料😂最後當然要叫罐可樂爽一爽整體呢度既烤雞真係好食,可以食到香脆既感覺,但又無咁油膩,自然罪惡感都比較少。

🔸蜜糖咖哩烤雞 $215

🔸韓式海鮮炒麵 $158

最後當然要叫罐可樂爽一爽

2021-09-19 40 浏览
今次Thursday dinner同朋友一齊gathering嚟食炸雞,除咗原味之外,我哋仲試咗下佢嘅黃金脆皮,諗唔到傳統嘅我,🥰都係覺得原味超好食。兩款口味都非常之有新意。黃金脆皮嘅皮,金炸到金黃色,望落去好誘人。😍原味雞塊就係傳統嘅風味👍原味雞塊嘅味道好正,所以鍾意食炸雞嘅😚一定唔可以錯過!佢哋嘅炸雞賣相👍金黃之餘,仲好Juicy,味道教得啱啱好,雞肉又唔會老,鮮嫩多汁,所以同friend都好鍾意食。
2021-09-18 65 浏览
三五成群,您會揀食咩嘢?打邊爐定放題好?🥘🥘🥘我宜家決定扮下後生順應下個潮流🐔食下韓式雞都唔錯!好多年前喺韓國食過一次炸雞覺得無美式咁熱氣啲皮無炸得咁硬同多汁啲今日再食已經演變到有焗雞分分鐘仲好食過炸而且仲好健康添😍今次叫咗個果醬無骨雞我以後得海南雞係無骨韓式一樣可以🍈🍉🍊🍋🍌🍇都幾貼心,啱曬我呢啲懶人估唔到焗雞個皮可以咁脆入面啲肉汁咁多有啲似咕嚕肉咁嘅質地啲醬汁非常香甜😆估計呢個份量有一隻雞咁多我同舊同事2個人細細粒但真係差唔多食曬成碟真在太好食👏👏👏一定會返轉頭試其他味食得多肉梗係要叫杯嘢飲賣相好得意🦈🦈🦈🦈係條鯊魚喺個小海洋度咁可以揀有酒精同無酒精最鐘意佢質地半沙冰類咁好解渴🍹食雞一定要飲平時食開韓式年糕一係就傳統味,一係就卡邦尼或者芝士🧀呢個特別呀係番茄加cream🍅無傳統嘅咁heavy入面仲有意粉一定夠曬飽肚凱撒沙律都唔錯又係非常大碟最新賞啲煙肉好脆🥓令到成個沙律都香曬🥗由於我係咁影相打卡啲職員都好sweet😍上枱前會問定碟菜放喺邊會唔會阻到我怕我食唔曬又主動問洗唔洗俾個盒我包起佢🐔雖然今日唔見傳說中好靚仔似教主果個職員🤣不過我已經好滿足啦!
三五成群,您會揀食咩嘢?
打邊爐定放題好?🥘🥘🥘
我宜家決定扮下後生
順應下個潮流🐔
食下韓式雞都唔錯!

好多年前喺韓國食過一次炸雞

而且仲好健康添😍

今次叫咗個果醬無骨雞
我以後得海南雞係無骨
韓式一樣可以🍈🍉🍊🍋🍌🍇
都幾貼心,啱曬我呢啲懶人

估唔到焗雞個皮可以咁脆

最鐘意佢質地半沙冰類咁
好解渴🍹
食雞一定要飲

平時食開韓式年糕
一係就傳統味,一係就卡邦尼或者芝士🧀
呢個特別呀

會唔會阻到我
怕我食唔曬又主動問洗唔洗俾個盒我包起佢🐔

雖然今日唔見傳說中好靚仔
似教主果個職員🤣
不過我已經好滿足啦!
2021-09-17 1313 浏览
呢條街咁多酒吧,估唔到原來都有間咁樣嘅烤雞店!🍴 甜辣烤雞 + 果味醬油蒜香烤雞 ($238) ⭐️⭐️⭐️⭐️應該真係即叫即整,差唔多食哂個炒飯先上菜。烤雞熱辣辣上菜,外皮好脆好香,入面嘅肉都好入味,而且都尚算嫩滑。一份咁樣嘅半半烤雞,兩個人食都夠有凸,仲要有齊雞膇、胸同埋翼,啱哂唔同朋友仔食!🍴 鐵板芝士泡菜炒飯 ($128) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫好有韓國風味嘅泡菜炒飯,有好多好多芝士包住,上菜嘅時候仲係熱辣辣,之後加上紫菜同埋撈埋d蛋,令到本身好香嘅泡菜味同蛋香一齊滲出,配埋芝士嘅拉絲效果,完美冇得輸!🍴 芒果沙冰 ($58) ⭐️⭐️⭐️⭐️比想像中大杯好多,而且味道唔會太甜,又好清新配埋烤雞一流!.............................. Goobne Chicken (The Hart)地址📍: 尖沙咀赫德道4號The Hart 2樓總評分: 8.6/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️
呢條街咁多酒吧,估唔到原來都有間咁樣嘅烤雞店!

🍴 鐵板芝士泡菜炒飯 ($128) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫

🍴 芒果沙冰 ($58) ⭐️⭐️⭐️⭐️
比想像中大杯好多,而且味道唔會太甜,又好清新配埋烤雞一流!

Goobne Chicken (The Hart)
地址📍: 尖沙咀赫德道4號The Hart 2樓

總評分: 8.6/10
味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫
服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫
衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️
2021-09-07
#GoobneChicken 今次講嘅係位於尖沙咀The Hart嘅 Goobne Chicken🐔💕店舖主打不經油炸嘅烤雞🤩🤩令大家可以健康咁食烤雞 唔使驚肥同油炸啦🤤🤤❣️店員服務態度好好👍🏻仲安排坐窗邊 可以好舒服咁食烤雞啦😍😍今次去尖沙咀分店食烤雞 男女小編完全冇失望🧡🧡雙拼烤雞 $238💰(8/10)甜辣烤雞+果味醬油蒜香烤雞甜辣烤雞係好香甜又有少少辣咁🤤🤤超級惹味同令男女小編流晒口水😚😚雖然佢係烤雞 但係雞嘅外皮都係好香脆㗎‼️仲有仲有佢一啲都唔油膩😋😋反而雞肉好嫩滑 鎖住肉汁❣️❣️值得一試✨✨果味醬油蒜香烤雞嘅醬汁係好清新🌿食落去係好有蘋果檸檬味😍酸酸甜甜咁🤩🤩配埋蒜香🧄又甘甜又醒胃 會令你好想一啖又一啖咁食啲雞肉🐔雖然佢係烤雞 但係佢都一樣好脆✨✨而且仲要更加健康❣️每一個部位都均勻咁沾滿醬汁 雞肉都幾嫩滑 食落去啖啖肉🤩有肉汁💗鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯 $128💰 (8/10)呢個真係不得了🤩🤩一送上枱係見到海量嘅芝士🧀🧀😍😍然後鐵板係熱辣辣🔥🔥個飯係好整齊咁擺咗喺度 上面仲有隻太陽蛋🍳 最特別嘅係太陽蛋上面有啲蟹籽😋😋有啲菜做裝飾✨成個賣相好靚💗💗之後重頭戲係將佢哋撈埋一齊😚😚

#GoobneChicken

雙拼烤雞 $238💰(8/10)
甜辣烤雞+果味醬油蒜香烤雞

鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯 $128💰 (8/10)
呢個真係不得了🤩🤩一送上枱係見到海量嘅芝士🧀🧀😍😍然後鐵板係熱辣辣🔥🔥個飯係好整齊咁擺咗喺度 上面仲有隻太陽蛋🍳 最特別嘅係太陽蛋上面有啲蟹籽😋😋有啲菜做裝飾✨成個賣相好靚💗💗之後重頭戲係將佢哋撈埋一齊😚😚撈埋一齊真係男女小編嚇親 拉絲拉到好高‼️係超級高🤤🤤放入口 啖啖都係芝士🧀✨芝士溶晒落去真係好好食❣️❣️就算好多芝士都唔會好咸 反而好邪惡😚😚而且本身個炒飯底好均勻 微辣加埋蛋汁撈埋就提升佐個層次感✨配埋煙肉同蝦真係啖啖芝士啖啖肉 配對會Encore😍😍建議大家要趁熱食😚😚❣️
睇到呢度 快啲約埋朋友一齊去‼️‼️

⏱星期一至日 1200-0000

鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯
鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯
2021-09-15 51 浏览
好耐無食炸雞心思思就心動不如行動一半醬油味一半甜辣醬鐘意醬油味多過辣好好食呀!四個人share有d唔夠喉但嗌多碟又一定食唔哂另外嗌左個海鮮辣湯都唔錯 料好多 四人都夠分最後嗌多左個海鮮餅覺得麻麻 粉好多生啤Asahi買二送一
好耐無食炸雞心思思

覺得麻麻 粉好多

生啤Asahi買二送一
2021-09-14
2021-09-13 126 浏览
呢間分店人超多,記得記得早啲去拎位!❤️甜辣烤雞 $205又甜又辣食親炸雞都會叫甜辣味,有得擇有骨同無骨雞,有骨雞比較滑👍🏻一如以往,即叫即烤,熱辣辣,甜甜地辣辣地,真係我食過最好味嘅甜辣雞之一!!必點!❤️Goobne 芝加哥薄餅$188原來有5種芝士,香辣茄醬,鍾意食芝士嘅你唔好錯過!個Pizza好香好口好重芝士又香又脆,MUST TRY!Goobne Chicken (The Hart) (尖沙咀)尖沙咀赫德道4號The Hart 2樓
呢間分店人超多,記得記得早啲去拎位!

❤️甜辣烤雞 $205

❤️Goobne 芝加哥薄餅$188