2025-05-09
今次終於都嚟到呢間米芝蓮廚師主理嘅啟德西餐廳。店內有以一千個網球佈置的牆身,打卡一流。我同朋友叫咗:番茄牛肉醬大利飯番茄牛肉醬味道鮮美,牛肉嫩滑。廚師問我要軟飯定係要有咬口。我揀咗軟🫠我覺得廚師🧑🍳想法非常貼心 祕製沙嗲醬雞串窩夫三文冶雞串的沙嗲醬香味濃郁,搭配脆口窩夫,形成了獨特口感,三文冶清新則平衡了整體的味道。黑芝麻窩夫配香草雪糕窩夫的酥脆感今次令到我喜出望外,我覺得一定要試吓佢窩夫。廚師嘅廚藝煮得非常之酥脆,而不會過硬。強烈推薦。能量蛋白牛油果醬沙律加煙三文魚君度咖啡通寧水讓人耳目一新,君度果香與咖啡濃郁相結合,清爽又不失風味,適合夏天享用。 經典提拉米蘇花生咖啡拿鐵花生latte係好創新嘅味道,一飲落去就好濃烈嘅花生味,唔會太過搶走咖啡嘅味道。而且惠顧任何一款羅馬白比薩,可另加$40升級火山熔岩芝士🧀惠顧任何熱食,即可以優惠價 $38追加一份「紫薯麻糬窩夫配香草雪糕」喺呢度生日有甜品畫碟 而且啟德園區員工證有優惠 9折。最緊要係餐廳位於停車場旁,泊車非常方便。
我同朋友叫咗:
番茄牛肉醬大利飯
祕製沙嗲醬雞串窩夫三文冶
黑芝麻窩夫配香草雪糕
能量蛋白牛油果醬沙律加煙三文魚
君度咖啡通寧水
經典提拉米蘇
花生咖啡拿鐵
而且惠顧任何一款羅馬白比薩,可另加$40升級火山熔岩芝士🧀惠顧任何熱食,即可以優惠價 $38追加一份「紫薯麻糬窩夫配香草雪糕」喺呢度生日有甜品畫碟 [Happy birthday]而且啟德園區員工證有優惠 9折。
最緊要係餐廳位於停車場旁,泊車非常方便。