2004-07-10 19 浏览
今日同老婆食tea,叫左個煙肉蛋三文治同埋朱古力奶。個煙肉蛋三文治完全可以講得上唔要得,舊煙肉鬼死咁"un",咬都咬唔開,又冇味道,完全好似一件雪藏了很久的唔知咩肉一樣;塊麵包仲衰,都唔知係咪隔夜,焊底後已經不能再用力咬開,差唔多冇食過。杯朱古力奶都唔知似乜,唔識形容呀!冇下次!
(非会员)
2004-07-08 22 浏览
前兩日經過見到好多人圍住間cafe,所以好奇排隊入去食野。我同兩個friend叫左一杯什莓味既、一杯芒果同一杯有rum酒既smoothies同埋個pizza、白汁意粉,仲有個蒜蓉包。杯莓味既smoothies少少酸,都幾好味。rum果杯好得,裡面有d提子乾,歛落去個質感都幾好得意,另一杯芒果就無試到喇。個pizza好正,但係細左d d lor,都唔係好夠喉。個意粉都ok,好濃芝士味。個蒜蓉包都唔錯,真係有好多蒜蓉同香草。服務都幾好,個個都好年青,好有活力咁。不過對我呢d學生黎都幾貴,但係係尖咀都差唔多o既。
前兩日經過見到好多人圍住間cafe,
所以好奇排隊入去食野。
杯莓味既smoothies少少酸,都幾好味。
服務都幾好,個個都好年青,好有活力咁。
不過對我呢d學生黎都幾貴,但係係尖咀都差唔多o既。