2002-08-26 17 浏览
午餐及晚餐都經濟實惠,一佰蚊唔駛就有法國菜食,鴨胸肉及燒牛仔柳都好食,唔會太乾,肉汁十足,但份量就比較細,女仔食就剛剛好。環境佈置唔錯,好有氣氛,兩口子共進晚餐,真係GOOD FIT。
2002-04-16 18 浏览
好好食, 以呢個價錢都算抵食. ?廳氣氛好好, service都好. 我同個friend去, 一人一個main course share食, 加$20變set, 有前菜或湯及甜品and餐飲. 我o地前菜要田螺及沙律, main course要鴨胸菠菜闊麵及spare ribs. 我o地一致認為製作十分認真, 連伴ribs的薯仔都好好味. 最鍾意係個甜品: 芒果西米露加西柚strawberry碎, 味道似楊枝金露, 但正好多. 如果間餐廳大o的就好o剌!
2001-12-17 8 浏览
The sitting environment is not bad. The quality of food is considered to be good given the inexpensive price.
2001-12-12 48 浏览
悠閒地吃法國<br><br>前幾期飲食男女曾經介紹過此餐廳, 說此裡有酒店水準。此處的Set Dinner 都算抵食, $78 有六隻薯茸田螺頭盤(O.K啦!, 散叫要$40 多元) , <br>白汁三文魚意粉(意粉都幾滑) , <br>芝麻朱古力蛋榚(值得推介, 芝麻香滑, 有酒店水準)加飲品。<br><br>廳的環境也不俗, 乾乾淨淨加上有英文情歌聽下, 都幾舒服。<br><br>
悠閒地吃法國
<br>
<br>白汁三文魚意粉(意粉都幾滑) ,