2023-06-18
𝖲𝗎𝗇𝖽𝖺𝗒 𝖼𝖺𝖿𝖾 𝗁𝗈𝗉𝗉𝗂𝗇𝗀 ♡︎ 店內分樓下普通座位同樓上𝗍𝖺𝗍𝖺𝗆𝗂座位~好好彩,星期日都有tatami 位~環境舒服,係一個放鬆嘅好地方!♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎✧黃金鳳梨芝士吉列大蝦盒子吐司$98✧份量超大,炸蝦好香脆,加埋蛋,半溶芝士同酸酸甜甜嘅汁好夾;蕃薯條都炸得好香脆。♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎✧和風烤雞扒定食$68✧雞扒醃得好入味,上面加左海苔粉同果仁碎增加口感,配菜有蛋絲同泡菜,好食~雖然唔知點解和風會有泡菜🤣♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎✧開心果特調$56✧呢杯好有驚喜,開心果味同豆腐味好香,唔會太甜,杯邊仲有粒粒開心果增加口感。♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎✧招牌奶蓋咖啡$45✧感覺似飲緊tiramisu, 好香濃。♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎吐司盒子果然係名不虛傳~有好多味道揀,仲會定期轉限定口味,定食都一樣高質素,會再黎!
✧黃金鳳梨芝士吉列大蝦盒子吐司$98✧
✧和風烤雞扒定食$68✧
✧開心果特調$56✧
✧招牌奶蓋咖啡$45✧
感覺似飲緊tiramisu, 好香濃。