𝖲𝗎𝗇𝖽𝖺𝗒 𝖼𝖺𝖿𝖾 𝗁𝗈𝗉𝗉𝗂𝗇𝗀 ♡︎ 店內分樓下普通座位同樓上𝗍𝖺𝗍𝖺𝗆𝗂座位~好好彩,星期日都有tatami 位~環境舒服,係一個放鬆嘅好地方!♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎✧黃金鳳梨芝士吉列大蝦盒子吐司$98✧份量超大,炸蝦好香脆,加埋蛋,半溶芝士同酸酸甜甜嘅汁好夾;蕃薯條都炸得好香脆。♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎✧和風烤雞扒定食$68✧雞扒醃得好入味,上面加左海苔粉同果仁碎增加口感,配菜有蛋絲同泡菜,好食~雖然唔知點解和風會有泡菜🤣♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎✧開心果特調$56✧呢杯好有驚喜,開心果味同豆腐味好香,唔會太甜,杯邊仲有粒粒開心果增加口感。♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎✧招牌奶蓋咖啡$45✧感覺似飲緊tiramisu, 好香濃。♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎吐司盒子果然係名不虛傳~有好多味道揀,仲會定期轉限定口味,定食都一樣高質素,會再黎!
𝖲𝗎𝗇𝖽𝖺𝗒 𝖼𝖺𝖿𝖾 𝗁𝗈𝗉𝗉𝗂𝗇𝗀 ♡︎

✧黃金鳳梨芝士吉列大蝦盒子吐司$98✧

✧和風烤雞扒定食$68✧

✧開心果特調$56✧

✧招牌奶蓋咖啡$45✧

感覺似飲緊tiramisu, 好香濃。

2023-06-18
  • 開心果特調
  • 招牌奶蓋咖啡
2023-06-17 62 浏览
今次我地經過大圍呢間cafe,之前都網上都睇過呢間cafe。所以我地就決定入去朝聖🙈。食物方面,佢地混合左日式、韓式既料理,野食款式都係迎合到唔同人既口味🤭,值得一試。💸$374 💁🏼‍♀️人均$100-200整體食物評價:★ ★ ★ ★ ☆Cafe主打係吐司,佢地既吐司都好特別。食物份量都幾大份🤤。服務態度:★ ★ ★ ☆ ☆服務員態度都ok😊。環境氣氛:★ ★ ★ ☆ ☆環境黎講就同普通cafe差唔到,以純白風格設計為主。佢地仲有第二層,記得要預先預約啦。🥯食物方面招牌奶蓋窩夫$88窩夫既外表已經好得意🤩,外面既係濃濃奶蓋,但窩夫夾住既係雲利拿雪糕。食落去味道會有層次感由咸到甜,唔會覺得太甜膩🤭。金沙軟殻蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司$108軟殻蟹都好脆卜卜配埋三文魚籽,比較有咬口🤤。而吐司麵包外面都會偏脆身,裡面比較軟熟,配埋甜甜地既醬汁同滑溜溜既炒蛋好開胃,忍唔住係咁食🙈。雙重三文魚芝士滑蛋吐司$88依個吐司同金沙軟殻蟹三文籽海鮮沙律盒子吐司味道差唔多,配料就唔同變成咸咸既煙三文魚。☕️飲品方面百香果桔子氣泡水$42味道甜甜酸酸,好適合炎炎夏日消暑飲😎。招牌奶蓋咖啡啡$48奶蓋好重既咸

💸$374 💁🏼‍♀️人均$100-200
整體食物評價:★ ★ ★ ★ ☆

服務態度:★ ★ ★ ☆ ☆
服務員態度都ok😊。

環境氣氛:★ ★ ★ ☆ ☆

🥯食物方面
招牌奶蓋窩夫$88

金沙軟殻蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司$108

雙重三文魚芝士滑蛋吐司$88

☕️飲品方面
百香果桔子氣泡水$42
味道甜甜酸酸,好適合炎炎夏日消暑飲😎。

招牌奶蓋咖啡啡$48
奶蓋好重既咸香味,配埋咖啡會突出番咖啡香味出黎🤤
2023-06-15 347 浏览
呢間cafe我由佢仲係細舖既時候已經bookmark左 佢搬左去呢度咁耐 終於有機會試😆🍴金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司 ($108)吐司既賣相好吸睛 打卡一流📸軟殼蟹炸得唔會好油膩 都幾juicy 略嫌金沙醬唔係好夠咸蛋味吐司外脆內軟 入面有滿滿既滑蛋 仲有三文魚籽海鮮沙律 同蜜糖芥末醬一齊食幾好味☺️ 不過海鮮沙律入面既魷魚就少左d🥹 配菜有沙律同蕃薯條😆🍴雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司 ($88)煙三文魚同三文魚籽既份量都ok既 盒子吐司基本上同軟殼蟹果款差唔多 都係充滿住滑蛋同蜜糖芥末醬🤭 不過就唔係好覺呢款有加芝士😂🍴抹茶柚子茶凍盒子蛋糕 ($48)抹茶戚風蛋糕配上柚子味鮮忌廉同柚子茶凍 成件事好清新❤️ 抹茶蛋糕中間仲有唔少抹茶鮮忌廉 雖然抹茶味唔算好濃 但係都幾好味🫶🍴招牌奶蓋咖啡 ($48)奶蓋整成煎蛋既形狀 好可愛😆❤️ 咖啡既味道比較似mocha 同埋雖然menu寫住話有酒精 不過就唔係好飲得出🤣整體黎講 我覺得味道係唔錯既 不過就無我想像中咁好食 無好食到“哇”一聲咁 可能係我本身期望太高🤣

🍴金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司 ($108)
吐司既賣相好吸睛 打卡一流📸
配菜有沙律同蕃薯條😆
金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司

🍴雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司 ($88)
雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司

🍴抹茶柚子茶凍盒子蛋糕 ($48)
抹蛋柚子茶凍盒子蛋糕

抹茶柚子茶凍盒子蛋糕

🍴招牌奶蓋咖啡 ($48)
奶蓋整成煎蛋既形狀 好可愛😆❤️
招牌奶蓋咖啡

抹蛋柚子茶凍盒子蛋糕
抹茶柚子茶凍盒子蛋糕
🇭🇰|E FOR EGG📍大圍城河道19-25號城河樓地舖——————————————舊址係海福嘅時候 食過一次外賣 搬左新址之後 一直好想試好耐 因為餐牌更新左唔同野 好吸引但每次去親都見到勁多人排隊 呢次終於食到佢新址原來都幾大 有兩層 樓下係普通坐位 樓上係榻榻米 好彩地 咁啱被安排坐左樓上 好開心因為樓上一黎靜啲 二黎環境比較有feel.🔖金沙軟殼蟹三文魚子海鮮沙律盒子吐司 HKD108🌕🌕🌕🌕🌕好大個軟殼蟹啊~~~ 表示大到無從下刀薄薄嘅炸粉 炸得超香脆 軟殼蟹炸完仲好有肉添盒子吐司烤到金黃色之外 亦外脆內軟 啱晒我呢D麵包控嘅人類上菜個擺盤已經超吸引 D芝士同蛋流晒出黎咁 睇落都令人食慾up up up!仲有佢用左蕃薯條 炸得好脆 而且蕃薯好甜🔖煙三文魚黃桃沙律(黑醋) HKD88🌕🌕🌕🌕🌕好大一碗沙律 佢可以揀沙律醬/黑醋入面個雞肉好出色 食落似照燒雞扒咁 甜甜地煙三文魚整到成朵花咁好靚😙 而且好厚肉!沙嘴就係成件事好Fresh!🔖招牌奶蓋咖啡 HKD48🌕🌕🌕🌕🌕超可愛嘅蛋蛋咖啡 簡直為打卡而設啊😍佢含有些少酒精 因為加入咗baileys🤎咖啡的香醇配上酒的香甜 呢個配
🇭🇰|E FOR EGG

薄薄嘅炸粉 炸得超香脆 軟殼蟹炸完仲好有肉添
盒子吐司烤到金黃色之外 亦外脆內軟
啱晒我呢D麵包控嘅人類
上菜個擺盤已經超吸引 D芝士同蛋流晒出黎咁
睇落都令人食慾up up up!
仲有佢用左蕃薯條 炸得好脆 而且蕃薯好甜

🔖煙三文魚黃桃沙律(黑醋) HKD88
好大一碗沙律 佢可以揀沙律醬/黑醋
入面個雞肉好出色 食落似照燒雞扒咁 甜甜地
煙三文魚整到成朵花咁好靚😙 而且好厚肉!
沙嘴就係成件事好Fresh!

🔖招牌奶蓋咖啡 HKD48
超可愛嘅蛋蛋咖啡 簡直為打卡而設啊😍
佢含有些少酒精 因為加入咗baileys🤎
咖啡的香醇配上酒的香甜 呢個配搭簡直100分
面頭仲有一層厚厚嘅奶蓋係帶芝士鹹香
令咖啡個味道又夾又多一種層次😋
成杯除咗好得意 味道都值得一飲!!

🔖美式咖啡 HKD35
🌕🌕🌕🌕🌗
美式好濃香 即使冰溶左 都唔會淡晒味

因為呢餐係同媽咪撐抬腳 平時媽咪胃口唔算大 怕食得太溜之下 我地決定嗌左以上食物 結果份量啱啱好!好滿足!
2023-06-11
午餐
2023-06-15 37 浏览
終於有機會試下呢間位於大圍嘅人氣 cafe,聽個名就知主打 egg 🥚🍳知道呢間舖頭長期要排隊,所以同老公特登揀咗 weekday 過嚟食下午茶,餐廳裝修比較簡潔,好舒服嘅感覺。店員亦都親切、有禮貌。我哋兩個人叫咗一個雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司🍞一上枱,食物賣相好靚,麵包好脆、好香牛油味😋芝士🧀️見到都好邪惡,但係越邪惡嘅嘢食就勁好食😝總括而言,作為一間網紅打卡餐廳,食物嘅賣相、味道算係唔錯。可以接受到最多排隊等15分鐘嘅程度

我哋兩個人叫咗一個雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司🍞

2023-03-15
  • 雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司
數一數二book mark咗好耐(以年計🤣)由佢舊址嘅時候已經想去 但真係有啲遠 一路未去直至佢搬到新店舖都已經好一段時間終於有機會去🤪嗰日好好彩 被安排到樓上嘅榻榻米座位 同下年截然不同 係有種和風嘅感覺🎏坐得超級舒適~雖然去到嘅時候都多人 但排隊大概等左20到30分鐘就入座😚-🍞金沙軟殼蟹三文魚子海鮮沙律盒子吐司($108)呢個基本上係必叫嘅菜式😚樣子超吸引 餡料非常十足 大大隻金沙軟殼蟹 薄薄嘅炸粉 唔會油膩 而且比我想像中多肉😆內裏仲有滿滿滑蛋 好喜歡佢搭配類似千島醬嘅沙律醬 酸酸甜甜好匹配😋盒子吐司烤到金黃色 外脆內軟 鍾意食麵包嘅人表示完全抗拒唔到 每一啖都好滿足❤️附上嘅番薯條都好夠香甜🍠唯一美中不足就係唔夠脆身 如果再取啲嘅話會更加滿足!-🍞雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司 ($88)既然盒子吐司係主打 一於叫多一款試吓🤭佢哋嘅盒子吐司認真每一款都好吸引 仲有啲係期間限定!呢個煙三文魚份量多 內裏同樣係滿滿嘅滑蛋🍳味道都好唔錯 但特色來講嘅話就一定係軟殼蟹更特別 同埋口感更豐富🫶🏻-🍘日式芝士年糕酥炸雞軟骨小食拼盤($58)食開咁多熱氣嘢就熱氣埋落去🤣發覺佢哋嘅炸物真係做得幾出
🍞金沙軟殼蟹三文魚子海鮮沙律盒子吐司($108)

🍞雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司 ($88)

🍘日式芝士年糕酥炸雞軟骨小食拼盤($58)

食開咁多熱氣嘢就熱氣埋落去🤣發覺佢哋嘅炸物真係做得幾出色 個年糕同埋雞軟骨嘅炸粉都好薄 不油膩😋
💚開心果特調 ($56)

咁多樣嘢 最驚喜嘅我冇諗過係呢杯嘢飲!!開心果濃度簡直係好似落咗10噸開心果濃郁😍係我食過或者飲過開心果味嘅嘢最濃!

質感好濃稠 帶點張口 內裏仲有滑捋捋豆腐~成杯嘢飲飽腹感好重好似甜品咁😆每一啖都感受到強烈開心果嘅存在 喜歡開心果嘅朋友一定要試吓!!!!🫶🏻💚
🍳招牌奶蓋咖啡 ($48)

超可愛嘅蛋蛋咖啡又係打卡必點😍含有些少酒精因為加入咗baileys🤎呢個配搭簡直畫龍點睛 咖啡酒嘅香甜同埋咖啡嘅平衡拿捏得剛剛好🫶🏻面頭厚厚一層嘅奶蓋係帶芝士鹹香 同個咖啡好夾令味道又多一種層次😋成杯除咗樣子好可愛之外味道亦值得一試!!
  • 金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司
  • 招牌奶蓋咖啡
  • 開心果特調
2023-06-03 230 浏览
E FOR EGG 在  IG 爆紅了兩、三年,聽說假日最低消費需排兩小時,因此一直未有勇氣挑戰。今次特意選了平日非繁忙時段前來,G/F 尚餘幾張空桌,店員亦隨我自行挑選位置坐下。桌上有 QR Code 可自行落單,亦有客人直接向店員下單,店員亦冇「托手踭」。稍早前看見其他評論提及店員的服務態度,就今次體驗所見,部分店員的確不是那種面帶「專業微笑」的,但基本禮貌和服務還是有做足。點了一份「雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司」,在 App 點餐時可選擇走醬、走芝士和加芝士(若追求健康,建議少醬不走醬,否則試不了最完整的味道)。不少評論說這邊咖啡的質素平平,因此決定不點打卡必叫的「招牌奶蓋咖啡」,改配一杯清爽涼快的「凍綠茶」。等了 5 分鐘左右,食物全數上桌。吐司真人比想像的骰,反而蕃薯條比看照片份量更多,旁邊亦放了一小撮拌以黑醋的沙律,嗯,新鮮的,吃邪惡吐司前先打個底,不錯。砌成花朵的煙三文魚配上酸甜惹味的蜜糖芥末醬,放在表面均煎至金黃色的吐司上頭,真的很打卡able。將吐司切開一半,發現更多的炒蛋隱身在吐司中央,確是足料冇呃秤!第一啖,香脆的吐司在口中爆發濃烈煎牛油香,滑蛋雖未到很滑,但口感尚
雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司
點了一份「雙重三文魚芝士滑蛋盒子吐司」,在 App 點餐時可選擇走醬、走芝士和加芝士(若追求健康,建議少醬不走醬,否則試不了最完整的味道)。不少評論說這邊咖啡的質素平平,因此決定不點打卡必叫的「招牌奶蓋咖啡」,改配一杯清爽涼快的「凍綠茶」。等了 5 分鐘左右,食物全數上桌。吐司真人比想像的骰,反而蕃薯條比看照片份量更多,旁邊亦放了一小撮拌以黑醋的沙律,嗯,新鮮的,吃邪惡吐司前先打個底,不錯。砌成花朵的煙三文魚配上酸甜惹味的蜜糖芥末醬,放在表面均煎至金黃色的吐司上頭,真的很打卡able。將吐司切開一半,發現更多的炒蛋隱身在吐司中央,確是足料冇呃秤!第一啖,香脆的吐司在口中爆發濃烈煎牛油香,滑蛋雖未到很滑,但口感尚算不錯,略帶奶香,煙三文魚就是煙三文魚的味道。吃到後半段,浸過醬的吐司開始呈現「頹」態開始變淋,建議少醬盡量保留吐司鬆脆口感。凍綠茶是用茶包沖的(真的就是在家喝的那種),加了冰後茶味有點太淡,可幸吐司較重口味,兩者取個平衡。

未知是否期望太高,這份吐司未有帶來太大驚喜,好吃是好吃的,絕對是會想再光顧的,但可能是那種最多願意花 15 分鐘排隊的好吃程度?建議大家避開長龍時間前來一戰。另,隔壁點的「香蒜雜菌黑松露拉絲芝士盒子吐司」性價比好像不錯,黑松露與蒜味四溢,聞得我心動,可惜只有一個肚子,留待下次有緣再試吧。
2023-06-02
2023-05-30 98 浏览
作為蛋控,此店一直在wish list。是日公眾假期當然要排隊,幸好天氣很好,蔚藍天空下,涼風陣陣。終於等到樓上榻榻米位,比樓下寬敞多了。金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮盒子吐司饀料豐富,味道有層次,滿足。可惜忙着拍照,食物很快變冷。焦糖燉蛋布甸盒子吐司,蛋滑溜而不甜👍🏻,反而吐司太甜了。抹茶拿鐵略嫌抹茶不夠香濃,加上電子下單不設走甜,略略失色。店員服務態度有禮,木系裝修感覺溫暖,角落擺設令我剎那像回到日本溫泉旅館的時光,好懷念。
作為蛋控,此店一直在wish list。

下午茶
2023-05-28 165 浏览
第二次食 感覺無以前好食 吐司變得特別油膩又細左好多 而且已經係走醬 蕃薯條比隔離台細佬嘅細份⋯好sad 對上一次係上年過年 當時覺得好驚艷 經過一年時間 宜家感覺一般般 應該無第三次了
一般般 應該無第三次了
2023-05-28 53 浏览
今日試咗個軟殼蟹沙律盒子吐司,嚟到見到軟殼蟹係個包上面真係覺得好誇張,估唔到咁足料,而味道方面亦都唔錯,醬汁軟殼蟹同吐司嘅配合相輔相成,配菜仲有蕃薯薯條,係一個好好嘅晚餐😝
2023-05-22 139 浏览
大圍這間人氣店E for egg,星期六的下午六點九左右,比想像中少人,唔洗等位就入得,叫咗黑椒十勝牛肉定食配溫泉蛋(辣)$78、雙重三文魚芝士滑蛋吐司$88、金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司$108及甜品招牌奶蓋窩夫$88,定食價錢合理,而且份量都足,味道也不錯,牛肉不韌,泡菜個味做得幾好,唔覺辣,我自己唔係好食辣,送飯幾好,至於吐司🍞兩款賣相一流,好適合打卡,餡料豐富,蛋滑多汁,不過食得比較‘呢hea’,伴碟係我至愛的炸番薯條,甜品又係打卡一流,窩夫上放了隻造型可愛的’太陽蛋‘,非常之igable,奶蓋鹹鹹地,配埋窩夫食幾特別,其實整體來講食物係幾好,不過張枱比較細,唔係好放得好多野,另外本身其實話限時一小時,但因為唔係好多人,所以可以繼續坐,至於服務態度方面,真心覺得一般,職員都無咩表情,又唔夠細心,好多野都係要人問先做,整體來講,除咗服務態度方面,其他都ok.#eforegg#大圍#dinner#晚飯#打卡#igable
2023-05-21 58 浏览
E FOR EGG一間食蛋吐司🍞叫左個金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙津盒子咬口鬆化 淡淡軟殼蟹肉🤤🤤認真 係香港好耐冇食過一間高質的Cafe~👍🏻有機會再試甜品~再叫左有cream抹茶latte同美式咖啡正常品質~E FOR EGG (大圍)📍大圍城河道19-25號城河樓地舖
E FOR EGG

認真 係香港好耐冇食過一間高質的Cafe~👍🏻
有機會再試甜品
再叫左有cream抹茶latte同美式咖啡

正常品質~

E FOR EGG (大圍)
2023-05-21
金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙津盒子
  • 金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司
2023-05-14 201 浏览
呢日約左朋友係大圍個體育館打波,打波前就約左食晚餐,朋友揀左呢間食。我點左芝士吉列大蝦定食,裡面有2隻大蝦,配菜有泡菜,沙律菜,白飯有好多飯素。擺盤幾靚,好打卡able。吉列大蝦炸得好脆,同芝士好夾。飯素令個白飯加左D味,但我覺得女仔可以叫少飯正常飯量食哂真係都幾飽下。我地仲叫左小食拼盤,有芝士年糕同炸雞軟骨,呢個味道正常嘅,但我覺得唔抵食,芝士年糕係一開二,擺到四舊出黎,但實際上得兩舊最後食完,朋友仲想試下佢個手工蛋糕甜品,咁個日我地就要左芋泥肉鬆mochi盒子蛋糕。呢個其實幾好食,但係個價錢真係唔抵,好細份,食兩啖就無,但要$50,所以我認為呢個唔食都無所謂。飲品方面,我點左竹炭黑芝麻鮮奶(熱),個拉花好靚,然後個味道好重黑芝麻味,我覺得幾好飲。Overall我覺得佢個定食係抵食嘅,我個人會recommend食佢個定食。

芝士吉列大蝦定食
小食拼盤
竹炭黑芝麻鮮奶
芋泥肉鬆麻糬盒子蛋糕
2023-05-06
芝士吉列大蝦定食
竹炭黑芝麻鮮奶
唔好睇小佢,以為淨係麵包咁簡單!😏🦀金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司 ($108)特色在於巧妙地選用了鮮美的海鮮,提供了豐富的口感和海洋風味🍤盒子吐司的外皮酥脆,內裡柔軟,使每一口都帶來令人愉悅的食物口感🍮焦糖雞蛋布甸盒子吐司 ($60):必食‼️布甸的質地細膩順滑,焦糖的香甜口味融合其中,帶來一種令人上癮的美味。💚開心果特調 ($56) 香濃順滑的鮮奶和豆腐🥛杯邊塗滿開心果碎,除造型優美,味道也很獨特4.芋泥肉鬆蛋糕雖然食杯豐富,但味道一般。沒有很多的芋頭味,也沒有甜味🥺少許失望😢~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•價錢:💰💰💰味道:👅👅👅環境:🌇🌇🌇服務:👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳賣相:📸📸📸整體推薦:👍🏻👍🏻👍🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•E FOR EGG (大圍)⏰ 11:00-21:00📍大圍城河道19-25號城河樓地舖
唔好睇小佢,以為淨係麵包咁簡單!😏

🦀金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司 ($108)

🍮焦糖雞蛋布甸盒子吐司 ($60):

💚開心果特調 ($56)
[開心果+鮮奶+豆腐]

環境:🌇🌇🌇
服務:👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳
賣相:📸📸📸
整體推薦:👍🏻👍🏻👍🏻

E FOR EGG (大圍)
⏰ 11:00-21:00
2023-05-12 79 浏览
Bookmark已久的E For Egg🥚位於大圍的木系cafe🪵黎食dinner 好好彩唔洗等位不過就冇哂榻榻米位啦~>_<๑ 招牌奶蓋窩夫🧇 ‧ $88๑ 焦糖雞蛋布丁盒子吐司🍮 ‧ $60兩款cafe嘅招牌甜品賣相果然係好打卡 kawaii(✿︎´ ꒳ ` )♡︎窩夫上有濃厚的奶蓋😈๑香蒜黑松露雜菌拉絲芝士盒子吐司🍞 ‧ $65๑炭烤雞粒溫泉蛋茶漬丼🫖 ‧ $68盒子吐司夠香脆上面嘅黑松露雜菌配拉絲芝士好麻吉🤪茶漬丼都唔錯 雞粒有淡淡嘅炭烤香氣中間仲有隻溫泉蛋🥚
Bookmark已久的E For Egg🥚

位於大圍的木系cafe🪵