2017-02-15
其實本來都無期待pokka連鎖嘅味道會有驚喜,不過原來係驚嚇,不過去係因爲其他地方等太耐無得揀坐低就俾個爛嘅杯俾我情人節餐單居然係單人份有d搞笑,叫咗個試啦,另外係一個home-made (green) pesto speghetti set兩個套餐,個湯居然係一個飲完都未上到,white asparagus soup(?) 個渣磨得唔夠細,無乜味道,都算,個croissant 唔配個湯passion fruit crab cake因爲唔食青瓜所以唔知咩味 green pesto spaghetti嘅spaghetti算幾好味,唔似意大利嘅texture,有d似拉麪不過pesto完全無調味,淨係磨碎嘅草同油,大佬,我要自己加鹽調味有無搞錯?一間食牛扒嘅餐廳居然無鮮磨black pepper, 得茶餐廳白胡椒粉...叫咗牛柳配龍蝦,牛柳叫3成俾咗5成,龍蝦係熟到韌甜品話賣嗮就求其實d野過嚟,唔係我問都唔俾我揀埋單600蚊嘅茶餐廳真係食都一肚氣,食到尾仲要噴清潔劑抹臺咖啡?凍啡都幾好飲,節日咖啡難飲得濟味道:一星係因爲牛同龍蝦overcooked, pesto無調味,咖啡太熱過燶環境:ok
坐低就俾個爛嘅杯俾我
叫咗牛柳配龍蝦,牛柳叫3成俾咗5成,龍蝦係熟到韌
甜品話賣嗮就求其實d野過嚟,唔係我問都唔俾我揀
埋單600蚊嘅茶餐廳真係食都一肚氣,食到尾仲要噴清潔劑抹臺
咖啡?凍啡都幾好飲,節日咖啡難飲得濟
環境:ok嘅,唔食野幾好坐
服務:餐湯分開15分鐘上,賣嗮甜品唔問人就隨便俾
衛生:味食完就噴清潔劑,我仲食唔食?
抵食:300蚊一個唔好食嘅茶餐廳,你話呢?