2021-04-04
裝修擺設所以都好靚,枱凳同餐具都係雲石紋,超級靚,另外位置都坐得比較舒服,位置都比較寬鬆,適合情侶同埋朋友食飯閒聊。坑口終於有間悠閑又多選擇嘅coffee shop啦🥰-🧏🏻♀️溫馨提示:有時中午時段可能要等等,或者會出現搭枱情況,不過等候時間吾算耐-▪️溫泉蛋卡邦尼意粉 $62▪️波茶忌廉煙三文魚意粉 $68▪️黑松露班尼狄蛋配巴馬火腿 $58▪️雞蛋沙律卷 $58-#溫泉蛋卡邦尼意粉一擺上枱個溫泉蛋大大隻非常亮眼🤩雖然睇落去好細份,不過對女仔嚟講都好飽肚。意粉非常夠味,不會出現出面會煮到好硬身嘅情況。#波茶忌廉煙三文魚意粉意粉裡面加左好多餸,三文魚、磨菇、青淑等等,不過就味道無禁濃,忌廉味道偏淡。#黑松露班尼狄蛋配巴馬火腿啲個真係我至愛😍少少黑松露嘅味道,雞蛋微微流心,放落口黑松露同巴馬火腿少少咸味非常之夾,有機會過嚟嘅一定要試下。#雞蛋沙律卷我個人認為沙津卷個皮偏乾身,側邊少少沙律薯同埋配菜,個薯仔係明顯食到一舊舊,吾係平時果啲薯仔蓉,反而禁樣更好味。另外我好欣賞卷內吾太多蛋黃係裡面,而係蛋白比例偏多,食落去都無禁油膩。————————————————————-—————-📍Locati
▪️溫泉蛋卡邦尼意粉 $62
#黑松露班尼狄蛋配巴馬火腿
#雞蛋沙律卷
————————————————————-—————-
📍Location
將軍澳常寧路2號TKO Gateway東翼1樓E169-E170號舖
🕙Business hours
9:00am-10:00pm
𝖂𝖊𝖑𝖈𝖔𝖒𝖊 𝖘𝖍𝖆𝖗𝖊 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖋𝖊𝖊𝖑𝖎𝖓𝖌𝖘 ✍🏻