近期發現觀塘原來收埋左一間好高質,款式多價錢又合理嘅西餐廳,而且呢間啲裝修勁復古又勁大👍🏻岩曬情侶/朋友去慶祝😻值得推俾大家!Char-Grilled US Black Angus Rib Eye (8oz) $268呢個5成熟嘅安格斯肉眼扒煎到外脆內軟,入面嘅肉係粉紅色非常嫩滑,牛肉味都非常濃郁😻。當配埋特製紅酒汁同埋蒜頭一齊食嘅時候,嗰味道更加昇華左👍🏻碟邊嘅薯角相信都係新鮮即炸,好脆口😋另外仲附送左一碗勁足洋蒽絲嘅洋蔥濃湯,好正😆Crab Meat, Sea-Urchin Miso Risotto $138呢個蟹肉海膽味噌意大利飯將日本同西方融合得唔錯👍🏻成個飯充滿濃海膽味,上面放左啲蟹肉絲同埋Parmesan芝士☺️份量充足又好味!Original Soufflé Pancake with Cheese “Lava” $108一個看似簡單嘅疏乎厘,但食落卻會令人驚艷🥰疏乎厘勁鬆軟,cheese cream唔會淡味配埋honey就剛剛好!下次會試埋其他茶味/tiramisu lava!總括而言,環境咁優美嘅餐廳配啲咁高質素嘅食物,其實性價比相當高👍🏻👍🏻性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
建議:必食牛扒同埋疏乎厘🥰
2023-09-21 376 浏览
今日去食左觀塘新開張噶西餐廳Classy Seafood&Steak 在銀八樓噶1樓,環境好正!!好有feel!!給人一種復古懷舊噶感覺。我覺得最好食噶系提拉米蘇梳乎厘班戟而且開店優惠,甜品系列買一送一梳乎厘噶口感棉柔細膩,甜度剛剛好 不甜不膩 超級愛 韓風噶辣泡菜慢煮豬腩肉意粉很驚艷豬腩肉很嫩和酸辣的泡菜交織在一起,令人回味無窮 ,下次還想食食左成張檯,才$500多 真的性價比很高 店員服務也很熱情❤️‍🔥整體感受很不錯
而且開店優惠,甜品系列買一送一
梳乎厘噶口感棉柔細膩,甜度剛剛好 不甜不膩 超級愛
韓風噶辣泡菜慢煮豬腩肉意粉很驚艷
2023-09-20