2022-03-12 332 浏览
朋友推介呢間pizza好食過傳統pizza,有機會要外賣自取試下啦。叫咗個四至五人套餐,有兩個普通批,一客雞翼,兩客意粉,每個人都食到好飽。 芝士四重奏pizza~有四款唔同芝士,味道香濃,帶有多層次嘅鹹香, 仲有茄醬,鹹鹹甜甜酸酸的,好開胃。 卡邦尼pizza~有巴馬臣芝士,蒜蓉,尤其突出係流心雞蛋,好特別嘅配搭。pizza餅底又薄又脆,就算外賣,都仲keep到温度同脆口,唔錯。 黑松露鮮雜菌車厘茄白汁意大利麵, 鮮雜菌份量十足,但黑松露味比較淡,未夠香,有點失望。 煙三文魚香草醬白汁意大利麵, 呢個味道反而夠香, 意大利麵質感適中,唔錯。加咗個蒜蓉包, 同平時食開嘅有啲唔同。 真係軟熟麵包底配香濃蒜蓉醬,焗起上嚟香脆可口,值得推介。

外卖自取
2022-03-08 224 浏览
3缺1 沒辦法好好吃飯所以今天選更近的一家店薄餅店但在下不吃薄餅因為想要吃意大利麵於是挑了這個 西班牙黑毛豬菠菜白汁螺絲粉 $62等餐的時間不長可以利用這段時間給自己拿餐具和拿點水再回到位置上很快便有得吃臭覺和視覺享受都很好超濃的調味料味一塊塊的豬肉和菠菜都清晰可見本來以為很細一碟只不過吃著吃著會感覺吃不完很大的一盤啊也不知道是不是之前不久吃了點小食物感覺好飽啊又或許加上味道太濃郁某程度上是不容易才能把它吃完楊枝甘露 $34這也可算是在下喜歡的東西之一只是芒果不能吃太多所以只能間中回味芒果味不突出反而西柚和奶香更出眾和那隨機被吸入皂西米喜歡..

3缺1 沒辦法好好吃飯

反而西柚和奶香更出眾
和那隨機被吸入皂西米
喜歡..
2022-01-25 415 浏览
家陣無得堂食,一班人,可以揀下食pizza. 容易handle, 又唔會怕難攞,一陣攞到返屋企都散哂,又倒轉。見到有新野,就要試下啦。無得出街食,叫pizza,份量足夠,一定食得飽。有驚喜,都算好食,試過比較就知。cheese pizza 係最高質,炸物個炸蝦同雞翼係唔錯,可以再食,都真係會覺得飽到第2日。價值正常啦,唔叫貴,可以叫埋野飲,不過我就無試到。可能過完年都未胡得堂食,又要再食過pizza la. 最好快點堂食。

見到有新野,就要試下啦。

無得出街食,叫pizza,份量足夠,一定食得飽。

價值正常啦,唔叫貴,可以叫埋野飲,不過我就無試到。

2022-01-21
15 分钟 (外卖自取)
  • Cheese  Pizza
2022-01-14 888 浏览
當日係公眾假期,本身想淺嚐一塊塊咁買,但去到冇晒單賣,所以就叫左一個芝士四重奏既pizza。佢話會即刻整所以要等20-30分鐘,咁我地就行左一陣先到返黎拎。Menu上每個批有咩料都有介紹,芝士四重奏有Feta cheese, cheddar cheese, parmesan cheese, mozzarella cheese, honey, tomato sauce。其實pizza我一向鍾意食厚批,所以呢間好岩我,咬落好感鬆脆但又有厚度,芝士超香濃但又唔算好漏,外面同皮邊芝士焗到較脆但內面又香軟。四重芝士好rich 我大概分到3種,但開心既係個種comfort food 既治癒同埋邪惡既感覺,哈哈。熱辣辣食果然係唔同D,雖然呢款係素冇肉,但我覺得味道非常唔錯。

外卖自取
2021-12-10 548 浏览
三款食物中,最好味是墨西哥芝士波,裏面是薯蓉,芝士的煙肉。不過唔夾茄汁。黑毛豬菠菜意粉 勁多汁,太甜。肉好咸Pizza 多蕃茄,正,汁也鮮蕃茄。不過我不喜歡美式。Pizza, 皮薄,有點冧

黑毛豬菠菜意粉 勁多汁,太甜。肉好咸

墨西哥芝士波
菠菜黑毛豬意粉
2021-12-10
墨西哥芝士波
2021-11-09 724 浏览
食物:四重芝士pizza (應該係,除非唔係)Cp 值: 都算高嘅試業期間:$40 (原價$45,平$5) 味道: 口感軟綿,不過唔係拉絲,最主要係滿足想大啖食pizza 嘅人,雖然唔係好食得出四重芝士,但滿足左我想想芝士嘅心情,另外佢有蕃茄醬,所以唔會好漏夠飽:yes 翻啅: 經過會買Remarks:佢個地點喺酒店sav 嗰個位, 地理位置算方便,因為我係事業期間食所以冇得堂食只可以拎走,但佢又問你翻唔翻熱,係幾貼心嘅👍🏽
食物:四重芝士pizza (應該係,除非唔係)

Cp 值: 都算高嘅

試業期間:$40 (原價$45,平$5)

夠飽:yes

翻啅: 經過會買

5 分钟 (外卖自取)
下午茶
  • 四重芝士pizza