2021-01-28
疫情下,禁6pm後堂食,放工想飯,只好外賣😜睇foodpanda 見到呢間cafe Fabulous,1 人外賣餐好抵食,而且選擇都幾多,總有一款岩你!先用foodpanda order定,到時外賣自取!快、靚、正🌠日式咖哩吉列蝦飯cafe都有啲咁高汁外賣~咖哩味濃又不失甜味,微辣唔食得辣嘅朋友都岩,味道富層次,而且汁夠多,拌飯一流!吉列蝦有4 大隻,而且隻隻都手掌咁長,炸到金黃色,蝦肉爽彈有咬口!即使係外賣,返到屋食,都仲好脆!🌠煙三文魚配白汁芝士意粉一打開見到上面鋪滿煙三文魚, 片片煙三文魚都又厚又大塊,而煙燻味就更令我更開胃!白汁芝士真係好邪惡!芝士味濃而且好多汁,每條意粉都沾上~意粉軟硬適中,而且份量較多!每份1人餐仲一杯嘢飲, 今次點咗蜂蜜綠茶,依家嘅天氣真係好岩飲!蜂蜜好濃,飲完喉嚨感到舒服,而且帶出絲絲甜味😜
🌠日式咖哩吉列蝦飯
🌠煙三文魚配白汁芝士意粉