餐廳:C Dessert地點:灣仔莊士敦道菜式:甜品、糖水餐牌:有熱辣辣,燉品,豆腐花,西米露,椰果冰,仙草凍+黑糖珍珠,特別推介,牛角窩夫。仲可以自選配搭配料。麻糬紅豆抹茶雪糕窩夫 $44麻糬紅豆抹茶雪糕窩夫賣相一流!一個熱辣辣既酥脆牛窩夫加上一球滑溜香濃抹茶雪糕,上面再加上紅豆蓉伴半粒士多啤梨,食落口感係熱辣酥脆配滑溜香濃抹茶味,再加上香甜紅豆蓉,味道口感豐富。仲有唔少煙韌麻糬粒,絕對係一道出色西日fusion龍眼豆腐花 $48龍眼豆腐花係豆腐花墊底,中間原來係好多豆腐味刨冰,面頭加上兩粒新鮮龍眼同大量水晶珠。呢款豆味好香,豆腐味刨冰真係好特別,再加上脆口水晶珠,口感好正。感覺健康少甜。芒芒麗莎 $48芒芒麗莎係楊枝甘露加多少少材料既演化版。有超多鮮芒果肉同芒果汁做底加上脆口西米,煙韌白色小丸子,爽口椰果。味道十分清爽,芒果味好香濃而唔會過甜,而且口感豐富,好濕潤refreshing!榴槤黑糯米 $48榴槤黑糯米有唔少煙韌黑糯米做底,撈有粟米粒,好有咬口,加上冰凍滑溜榴槤蓉,新鮮榴槤果肉同脆口西米喺面,味道層次豐富。榴槤味好香,而榴槤蓉食極都有,味道香氣都好正,配搭黑糯米都唔會過甜
餐廳:C Dessert
地點:灣仔莊士敦道
菜式:甜品糖水

麻糬紅豆抹茶雪糕窩夫 $44

龍眼豆腐花 $48
龍眼豆腐花

榴槤黑糯米

榴槤黑糯米有唔少煙韌黑糯米做底,撈有粟米粒,好有咬口,加上冰凍滑溜榴槤蓉,新鮮榴槤果肉同脆口西米喺面,味道層次豐富。榴槤味好香,而榴槤蓉食極都有,味道香氣都好正,配搭黑糯米都唔會過甜,口感較乾身。

總括而言,今日所有甜品都好出色,揀一款自己鍾意就得,食得出呢度重視每款配料配搭同多重口感。糖水舖有呢個質素同材料,價錢抵食。入面乾淨企理,光光猛猛,用左淺木色枱凳,裝修唔錯。成日經過都有人龍等位,好多內地遊客。
2025-05-04
龍眼豆腐花
2025-02-22 1688 浏览
聰。C Dessert😘😘😘甜甜蜜蜜在心頭灣仔莊敦道、2023人氣商舖、中午時段、已排滿人龍、甜品都可以代替午餐🤣⋯⋯第一輪全店已滿座😍哈🤣哈🤣哈🤣✨椰汁燉雙皮奶$38奶在煮的過程中製出兩層奶皮、蛋和水牛奶比例準確、口感層次分明、外皮幼滑、內層有質感、加埋椰汁、提升味蕾口味、crazy yummy 😃✨薑汁燉蛋白$38幼滑蛋白、燉蛋🥚、吃起來滑順可口、濃醇奶香、淋滿濃濃清香薑汁、色澤金黃、養身養生😛✨薑汁芒果豆腐花$42白滑豆腐花、淋上薑汁、清香薑汁撲鼻、甜在心內、暖在胃𥚃、放置芒果粒、色澤金黃、吸引眼球👀、yummy yummy 😍✨杞子圓肉雪蓮子燉桃膠$45材料豐富、雪蓮子滋潤養身、桃膠補充膠原、有助皮膚增添彈性、圓肉補益心脾、杞子補肝腎、合時之選!✨芝麻杏仁茶$34芝麻潤腸潤燥、補益強身、杏潤肺潤腸、完美組合!口感一流!✨芝麻合桃露$34合桃露攪拌、綿密有口感、混合濃濃幼滑芝麻糊漿、配搭一流、錦上添花、甜在心頭👍🏻👍🏻⋯⋯ 又美顏又養髮、雙重口味!😊聰。C Dessert 莊灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下1 D號舖港鐵灣仔站B2出口,步行約4分鐘
聰。C Dessert
😘😘😘

甜甜蜜蜜在心頭

✨椰汁燉雙皮奶$38
✨薑汁燉蛋白$38
✨薑汁芒果豆腐花$42
✨杞子圓肉雪蓮子燉桃膠$45
✨芝麻杏仁茶$34
芝麻潤腸潤燥、補益強身、杏潤肺潤腸、完美組合!口感一流!
✨芝麻合桃露$34

杞子圓肉雪蓮子燉桃膠
薑汁芒果豆腐花
芝麻杏仁茶
椰汁燉雙皮奶
餐廳:聰。C Dessert地點:灣仔莊士敦道菜式:甜品餐牌:有熱辣辣甜品,燉品,豆腐花,西米露,椰果冰,仙草凍+黑糖珍珠,特別推介,牛角窩夫。仲可以自選配搭配料。合桃露燉蛋白 $40今日天寒地凍,先黎個熱辣辣燉品。合桃露燉蛋白我第一次食,熱辣辣上枱,多到滿一滿。合桃露好滑,味道唔甜。底層就係蛋白,又滑又嫩,好養身。芝麻湯圓 加$8  另外加料加左湯圓。一客三粒,唔會太大粒,整得煙煙韌韌,入面有黑芝麻餡,唔會太甜。麻糬紅豆抹茶雪糕窩夫 $44麻糬紅豆抹茶雪糕窩夫賣相一流!一個熱辣辣既酥脆牛窩夫加上一球滑溜抹茶雪糕,上面再加上紅豆蓉伴半粒士多啤梨,食落口感係熱辣酥脆配滑溜香濃抹茶味,再加上香甜紅豆蓉,味道口感豐富。仲有唔少煙韌麻糬粒,絕對係一道出色西日fusion。芒芒麗莎 $48芒芒麗莎係楊枝甘露加多少少材料既演化版。有好多鮮芒果肉同芒果汁做底加上脆口西米,煙韌白色小丸子,爽口椰果,當然有芒果冰。味道十分清爽,芒果味好香濃而唔會過甜,而且口感豐富!榴槤黑糯米 $48榴槤黑糯米有唔少煙韌黑糯米做底,撈有粟米粒,好有咬口,加上冰凍滑溜榴槤蓉,新鮮榴槤果肉同脆口西米喺面,味道層次豐富。榴槤味
餐廳:聰。C Dessert
地點:灣仔莊士敦道
菜式:甜品

合桃露燉蛋白 $40
芝麻湯圓 加$8
芝麻湯圓

麻糬紅豆抹茶雪糕窩夫 $44
榴槤黑糯米 $48
榴槤黑糯米有唔少煙韌黑糯米做底,撈有粟米粒,好有咬口,加上冰凍滑溜榴槤蓉,新鮮榴槤果肉同脆口西米喺面,味道層次豐富。榴槤味好香,而榴槤蓉食極都有,味道香氣都好正,配搭黑糯米都唔會過甜。

總括而言,今日所有甜品都好出色,揀一款自己鍾意就得,食得出呢度重視每款配料配搭同多重口感。糖水舖有呢個質素同材料,價錢抵食。入面乾淨企理,光光猛猛,用左淺木色枱凳,裝修唔錯。成日經過都有人龍等位,不過人龍去得快,唔洗等好耐。
2025-01-12
芝麻湯圓
榴槤黑糯米
這家甜品店前名是聰嫂甜品選址灣仔重開並再次回歸🥳提供多款經典及新派甜品選擇多元化🤩亦保留人氣龍眼椰果冰還有新推出牛角窩夫系列每一款甜品可額外自選配搭配料今次叫了四款甜品直接當正餐🙈布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫 (+黑糖珍珠) 🧇🍨牛角窩夫🧇外香脆內鬆軟,表面加上焦糖雪糕🍨,冰火交融,另加配$8黑糖珍珠,珍珠Q彈煙韌有嚼勁榴槤水晶珠 (凍) (+綠茶蒟蒻) 🍨有一球榴槤雪糕🍨,上面有榴槤果蓉,每一口都嚐到榴槤肉充滿濃郁香氣,配上晶瑩剔透的水晶珠入口爽脆,口感很特別,另加配$8綠茶蒟蒻增添口感,喜愛吃榴槤的我感到好滿足😋鮮雜果椰汁仙草凍 (凍) 🍓🥭🍌🍉突然好想吃水果就叫了這碗,用多款新鮮水果製作包括有士多啤梨🍓,西瓜🍉,芒果🥭,香蕉🍌,蜜瓜🍈及哈蜜瓜,底部有仙草配上椰汁,口感嫩滑清新合桃露燉蛋白 (熱) (+湯圓-芝麻味) 🧉香濃的合桃露覆蓋著底部的燉蛋白,蛋白細嫩幼滑,另加配$8芝麻湯圓,熱辣辣吃暖入心❤️,寒冷天氣下吃是超棒的選擇👍
這家甜品店前名是聰嫂甜品
選址灣仔重開並再次回歸🥳
提供多款經典及新派甜品選擇多元化🤩
亦保留人氣龍眼椰果冰
還有新推出牛角窩夫系列
每一款甜品可額外自選配搭配料
今次叫了四款甜品直接當正餐🙈

布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫 (+黑糖珍珠) 🧇🍨
布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫 (+黑糖珍珠)

榴槤水晶珠 (凍) (+綠茶蒟蒻) 🍨
榴槤水晶珠 (凍) (+綠茶蒟蒻)

鮮雜果椰汁仙草凍 (凍) 🍓🥭🍌🍉

合桃露燉蛋白 (熱) (+湯圓-芝麻味) 🧉
2024-12-11
布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫 (+黑糖珍珠)
榴槤水晶珠 (凍) (+綠茶蒟蒻)
合桃露燉蛋白 (熱) (+湯圓-芝麻味)
今日我去咗灣仔一間超受歡迎嘅c dressert,去到門口已經見到大排長龍,真係好期待!店內裝修簡潔,環境又乾淨,讓人感覺好舒服。第一樣試咗嘅係布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫,真係好正!牛角窩夫外脆內軟,配上香濃嘅焦糖布蕾醬,味道滑順得嚟又唔膩,雪糕嘅香甜味同脆脆嘅口感完美結合,食完之後令人心情大好!接住就試咗士多啤梨豆腐花,果然唔失所望!豆腐花滑得好有質感,士多啤梨醬鮮甜可口,果味十足,為豆腐花增添咗清新嘅口感,真係好適合炎熱嘅天氣!最後一樣係蜜瓜椰果冰,清涼又解暑!蜜瓜味道香甜,椰果嘅Q彈口感好有趣,啖啖都令人驚喜,食完之後整個人都覺得好舒服。

2025-05-10 0 浏览
灣仔呢間🍨C Dessert 🍨 糖水店晚飯過後已經有人排隊等緊入座,呢間都係第一次嚟,既然多人排隊就梗係要試吓啦😆,大概等咗四五個字就入得,佢牆上面有個list係寫住呢度嘅熱門甜品,就梗係要試吓😝💜椰汁紫米芋圓小丸子(凍) $42 :呢款椰汁紫米露都相當豐富,佢食落有超香滑嘅椰汁,紫米又夠多🤩,芋圓同小丸子都唔惹少,基本上每一啖都有滿滿嘅芋圓,芋圓同小丸子煙靭Q彈,食落有濃郁嘅芋頭味,係唔錯👍🏻🧇布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫 $42 :另外呢款牛角窩夫等咗大概10分鐘到,呢個味道係熱門首選,所以就揀咗嚟試吓😌,窩夫即叫即整,嚟到嘅時候熱辣辣,佢做到牛角嗰種層次鬆軟👍🏻,窩夫外脆內軟,再配埋雪糕就夾晒,估唔到又唔會好甜,呢個味嘅配搭一流😍

2025-05-05 0 浏览
成日見到人介紹呢間甜品好好食,一直都以為佢係比較遊客會去,以為價錢好貴,估唔到原來價錢好平,咁就一於嚟試吓啦。一去到真係好多人排隊,但係佢入面都幾大,而且客人都好快走,所以等咗10分鐘到就入得啦。一入到去就見到一張好靚嘅壁畫,好多人都喺嗰度影相打卡。我就叫咗個杏仁燉蛋白,雖然而家夏天好熱,但係佢食落都唔會太熱,因為呢度嘅冷氣都好充足。佢嘅杏仁味好足夠,襯埋蛋白真係好夾,蛋白好滑,非常推介。另外我仲叫咗個芒果仙草凍,夏天食呢個簡直一流。我見到好多人都有叫,佢嘅芒果份量好多,感覺有成半個芒果,而且仙草好滑,食落唔會太甜,入面仲有少少爆珠,口感同味道都一流。

• 杏仁茶燉蛋白
2025-05-05 0 浏览
經過灣仔見哩間大排長龍, 所以都想試下! 都有好多選擇 ! 如果唔想特嘅人可以直接外賣! 榴槤水晶珠(凍)食落啖啖榴槤香,面層有新鮮榴槤肉同榴槤雪糕,配埋爽口水晶珠,層次豐富又唔會太甜,啱晒榴槤控!龍眼椰果冰用新鮮龍眼肉、椰果、西米等材料,食落清甜透心涼,龍眼味濃郁,椰果爽口彈牙,配埋冰沙或雪糕,夏天食一流,口感層次豐富,唔會太甜! 我地食完之後阿媽話要外賣啲返去俾屋企人食, 要一齊開心share, 所以我哋又叫多咗幾個外賣!

榴槤水晶珠(凍)

2025-05-03 0 浏览
同朋友食完飯,再嚟食個甜品,作完美總結,這裡甜品有冷有熱選擇之餘,還有新出的牛角窩夫,甜品出色,選擇很多,價錢抵食又好食👍位置離地鐵灣仔站很近,店內入面乾淨企理,裝修簡約,去到已有人龍出現,條隊去得好快,唔算排得好耐😊 有不少本地人同埋外地客慕名而來。亦有很多人等外賣,令整條街都熱鬧旺起來😊 🔸️布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫$42即叫即整熱辣辣嘅牛角窩夫外層黃金酥脆,內裡軟熟煙韌有彈性,配埋雲呢拿雪糕,焦糖脆脆一齊入口層次豐富😋 🔸️鮮什果椰汁仙草涷 $48不同嘅新鮮水果疊在一起,水果杯色彩繽紛,香甜嘅芒果,多汁嘅西瓜,面層有水晶珠,水果下層佈滿仙草凍😋 一次過滿足晒口感🤤 🔸️川貝圓肉燉雪梨$45朋友想養生潤下便叫了這個滋陰潤肺化痰止咳嘅糖水😋 清甜潤喉🤤

🔸️布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫$42

🔸️鮮什果椰汁仙草涷 $48

🔸️川貝圓肉燉雪梨$45

2025-05-03 0 浏览
這家可算長期大排長龍的甜品店,8點多過來,排隊的人還不算很多,10多分鐘就進店了。這家除了新式冰凍甜品,還提供了一系列熱食的中式甜品,怎麼選擇好呢?又不是小朋友,不用作選擇,我們凍熱都要食😆🤪。✴️榴槤水晶珠(凍)$48之前吃過是最驚豔的一款甜品,榴槤肉給得大方,上面滿滿一層新鮮榴槤肉,底部榴槤雪芭,口感幼滑,再配上爆脆的水晶珠,味道依舊出色。✴️杏汁芒果西米露(凍)$40杏汁的獨特香氣,搭配香甜的芒果肉,香甜滑溜,再加上綿滑的西米,令人一試難忘。✴️桑寄生紅棗蓮子蛋茶(熱)$35忘記多少年沒喝過這款中式糖水, 棗紅色的湯式,非常足料,1隻雞蛋/紅棗/蓮子,透着特別的香味,聞着都覺得舒服的味道,入口非常溫潤,不懂藥性,但是喝着就暖胃,感覺滋補。✴️椰汁芋頭芋圓紫米露(熱)$39我喜歡芋頭,看名字已經想點的一款甜品。上枱一看,我覺得很像紫米粥,椰汁香香的味道,芋頭綿綿的,芋圓好軟糯,紫米還煮得很煙韌,一口下去,口感豐富。總結,中/西式甜品都出色,難怪永遠都有人在排隊,我們9點多出來,排隊的人龍又長了。如果過開灣仔還是會來食甜品的一家店。

✴️榴槤水晶珠(凍)$48

✴️杏汁芒果西米露(凍)$40

✴️桑寄生紅棗蓮子蛋茶(熱)$35

✴️椰汁芋頭芋圓紫米露(熱)$39

2025-04-27 0 浏览
芒芒麗莎 $48係少左西柚既楊枝甘露用芒果汁做基底配料有新鮮芒果、煙韌小丸子、爽脆椰果同西米芒果味道突出口感層次十分豐富凍凍地清新爽口之選榴槤黑糯米 $48榴槤蓉用新鮮榴槤製成味道濃郁勁好食黑糯米軟軟糯糯、有咬口仲夾雜左原粒芋頭面頭水晶珠脆口一個甜品有唔同口感份量足料胃口細既要慎嗌榴槤水晶珠 $48新鮮既榴槤果肉製成蓉口感綿密、味道濃郁連埋榴槤雪糕一齊食🍨真係要用齒頰留香黎形容榴槤控必試超正既榴槤甜品耐無食真係會掛住芝麻糊燉蛋白 $40芝麻糊質地濃稠入口幼滑芝麻味濃郁🥣甜度適中燉蛋白蒸既時間啱啱好十分滑漏🥚一吸就入左喉嚨食完凍既甜品再食返碗熱辣辣中式糖水🔥暖胃舒服☺️整體而言,雖然係網紅甜品舖但出品絕不馬虎西式甜品同中式糖水都一樣咁好食🥳完全對得住絡繹不絕既排隊人流因為翻枱率高好快就排到經過都要試下
係少左西柚既楊枝甘露
用芒果汁做基底
配料有新鮮芒果、煙韌小丸子、爽脆椰果同西米
芒果味道突出
口感層次十分豐富
凍凍地
清新爽口之選

榴槤蓉用新鮮榴槤製成
味道濃郁
勁好食
黑糯米軟軟糯糯、有咬口
仲夾雜左原粒芋頭

因為翻枱率高
好快就排到
經過都要試下
2025-04-24 0 浏览
今日經過灣仔,又去咗我最鍾意嘅甜品舖C dessert。點咗幾樣我次次嚟都會食既甜品。杏仁茶燉蛋白這款杏仁茶燉蛋白的味道非常香濃,杏仁的香氣撲鼻而來,搭配著滑嫩的蛋白,口感細膩。燉蛋的質感輕盈,甜味適中 鮮榨西瓜汁清新解渴,帶著天然的甜味,清爽無比。士多啤梨豆腐花士多啤梨豆腐花是一道創意十足的甜品,豆腐花的滑嫩搭配士多啤梨的酸甜,形成了絕妙的口感對比。仲有一粒粒透明硬身啫喱咬緊十足,更是為整道甜品增添了色彩和風味。布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫絕對是甜品中的明星。脆脆的牛角窩夫裡面盛著香滑的雪糕,上面淋上濃郁的焦糖醬,口感層次豐富。特別是焦糖的香甜,呢個甜品係我次次嚟都必點。

杏仁茶燉蛋白

鮮榨西瓜汁

清新解渴,帶著天然的甜味,清爽無比。

士多啤梨豆腐花

布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫

2025-04-23 0 浏览
C DESSERT(香港) 地址: 香港灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下1D號舖熱死人啦,口說on diet 減肥又走去食甜品凍野,真是意志力薄弱架女人! 因為呢間甜品糖水店太出名,真係抗拒唔到,只好與脂肪共存打開menu 真係乜都想試黑芝麻露燉蛋白,熱食養生呀,燉蛋白好滑沒氣泡,黑芝麻護髮,重芝麻香牛角waffle $38咖啡雪糕仙草黑坤糖珍珠,大人氣賣相靚,球coffee favour ice cream 好rich ,黑珍珠qq彈牙,個牛角waffle 面層脆脆地高質定價親民!C DESSERT(香港) 地址: 香港灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下1D號舖熱死人啦,口說on diet 減肥又走去食甜品凍野,真是意志力薄弱架女人! 因為呢間甜品糖水店太出名,真係抗拒唔到,只好與脂肪共存打開menu 真係乜都想試合核露燉蛋白牛角waffle 咖啡雪糕仙草黑坤糖珍珠
C DESSERT(香港)

地址: 香港灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下1D號舖

因為呢間甜品糖水店太出名,真係抗拒唔到,只好與脂肪共存

打開menu 真係乜都想試

高質定價親民!C DESSERT(香港)

地址: 香港灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下1D號舖

因為呢間甜品糖水店太出名,真係抗拒唔到,只好與脂肪共存

打開menu 真係乜都想試

合核露燉蛋白

牛角waffle
咖啡雪糕仙草黑坤糖珍珠
試食活動
呢間位於灣仔既C DESSERT成日經過都大排長龍,早排同朋友食完Dinner見冇咩人就去試下,餐廳走簡約風裝修,Menu都有好多選擇,今次叫左其中幾款試下,味道有驚喜榴槤水晶珠 $48鐘意食榴槤肉好香大滿足,之後有用榴槤打成嘅榴槤雪糕冰,入口綿密,配上爽滑粒粒水晶珠,口感豐富❤️龍眼椰果冰 $46餐廳招牌甜品之一,加入大量龍眼真材實料,入口食到龍眼肉及來自龍眼的香甜味,加上有咬口又juicy既椰果,值得一試💚麻糬紅豆抹茶雪糕牛角窩夫 $44窩夫係即叫即整,外皮輕脆入口鬆軟帶牛油香,抹茶雪糕茶味香濃,紅豆香甜,配上軟糯麻糬好夾又有咬口,大滿足💛椰汁芒果黑糯米 $42平時比較少食黑糯米,口感煙韌有咬口,椰汁香滑,配上清甜芒果成個配搭好夾又滋味,必食之選

榴槤水晶珠 $48

❤️龍眼椰果冰 $46

💚麻糬紅豆抹茶雪糕牛角窩夫 $44

💛椰汁芒果黑糯米 $42
2025-04-16 25 浏览
之前食過呢間港式糖水鋪,一直回味無窮,難得今日放假行過見到唔算多人排隊,一於去食返個靚糖水先。今次我地幾個人叫左4款嚟share:榴槤水晶珠🤩🤩呢個係encore同每次都必食嘅甜品,厚厚嘅榴槤蓉下面係由榴槤肉打成嘅沙冰,成口都係榴槤味,仲要有啲水晶珠增加口感,難怪一直長踞榜首,成為鎮店名物。榴槤黑糯米🍡🍡今次同行嘅朋友太多榴槤愛好者,所以又叫多個榴槤糖水,呢個同榴槤水晶珠最大嘅分別就係多左對黑糯米。黑糯米好糯,甜甜的,仲加左啲粟米,令到口感更豐富。麻糬紅豆抹茶🍵🍵雪糕🍦🍦牛角窩夫🥐🥐呢個甜品真係打卡一流,擺盤好靚。抹茶雪糕下面係微熱嘅牛角窩夫,牛角窩夫好脆好香牛油味,夾埋啲抹茶雪糕食,真係一絕。鮮什果椰汁仙草凍🥭🍉🍈🍌🍓呢個甜品一拎上嚟真係好震撼,成座山咁高,什果包括西瓜🍉🍉﹑哈密瓜﹑密瓜🍈🍈﹑香蕉🍌🍌﹑士多啤梨🍓🍓﹑芒果🥭🥭。下面係椰汁仙草凍加啲水晶珠,呢個甜品食完係完全無罪惡感,因為啲生果係新鮮嘅生果,唔會浸左糖水,夏天食最啱。食完糖水,人都心情靚啲😋😋😋

榴槤水晶珠🤩🤩

榴槤黑糯米🍡🍡

麻糬紅豆抹茶🍵🍵雪糕🍦🍦牛角窩夫🥐🥐

鮮什果椰汁仙草凍🥭🍉🍈🍌🍓

食完糖水,人都心情靚啲😋😋😋
榴槤水晶珠

麻糬紅豆抹茶雪糕牛角窩夫