2019-10-24
今日男朋友嚟接我放工,之後去咗呢間位於金鐘嘅Bricklane食晚飯 😋由於係平日夜晚,餐廳都唔多人,超級適合情侶嚟靜靜地談心 ❤️我哋叫咗以下幾樣嘢:Crabmeat tomato salad ($158): Lobster bisque ($108): 呢個bisque超級濃味!配個麵包食就啱晒!Benedict California ($88): 聽講egg benedict係呢度嘅signature,梗係要試吓! 我哋仲加咗$40要魚子醬 😋Lamb rack ($268): 男朋友鍾意食羊,所以我哋冇叫到牛,揀咗羊,淨係睇個賣相已經覺得一流!而且食落一啲都唔so!Red Velvet ($48): 我哋叫咗呢個甜品,為呢餐畫上完滿句號 😋順帶一提,餐廳嘅嘢飲一啲都唔貴,我哋叫咗mojito ($78)同earl grey martini ($98),其實夜晚收咗工同朋友嚟飲返杯都真係唔錯!
我哋叫咗以下幾樣嘢:
Crabmeat tomato salad ($158):