2017-07-02
今年的生日飯想食海鮮,見呢間餐廳有七折優惠同埋都有幾多好評,所以就揀咗呢間。由於係平日嘅晚上,所以餐廳都唔多人。我見隔離枱order左"Seafood Tower",賣相相當吸引。但由於我哋人數唔多,所以決定下次先試。最後我地order咗:Oyster (U&I) - 生蠔配海膽同埋三文魚子,再加上特製醬汁,味道好夾👍🏻Bostonian Lobster Bisque - 味道好濃郁,又有好多龍蝦肉。Mussel (Sailor Style) - 正常嘅白酒煮青口,相對比較普通。Beef tartar - 好食而且份量有多美中不足嘅係服務⋯我地發覺餐廳有可能漏單之後,已經向侍應詢問3次,但他們只表示食物製作中(即時答冇問過廚房)。直到最後我哋搵一個較高級的侍應,佢先真正幫我地入廚房問,最後我地再等咗1個鐘食物先到。(8點order,10點先到😖)
最後我地order咗:
Beef tartar - 好食而且份量有多