2020-12-26
其實好耐之前去過尖東果間分店 當時友人幫我order過手沖咖啡係nutty 啲幾好飲 不過menu唔多見所以就簡單飲杯朱古力算🤩同waffle share😌(事後問朋友原來要另外request menu😅😅)-📌homemade waffle w/ice cream $88一上枱熱辣辣 果種類似麵包剛出爐的味道勁香😍😍相信係新鮮岩岩整好☺️waffle 再加一球Movenpick雪糕簡直係perfect match☺️一啖接一啖📌Latte $38試左一啖其他咖啡味都好香入口係好smooth 不過...飲過佢嘅手沖咖啡就返唔到轉頭😂📌Cocoa $44Dark chocolate 沖出嚟味道勁香濃 絕對唔會死甜🤩🤩 凍朱古力真係消暑恩物❤️
📌Latte $38
📌Cocoa $44