2025-08-07
呢間BKK真係幾正!我哋兩個去食,叫咗唔少嘢食,味道都唔錯。我哋叫咗🐮Chargrilled wagyu beef skewer和牛串🍢同埋🍗Spicy fried chicken wings🐔辣炸雞翼,牛肉好香好軟嫩,雞翼熱辣辣啱啱炸好,唔會乾晒。🥘Massaman beef short rib curry牛肋排🐮燉得好軟腍,咖喱汁好香濃,真係推介!🫓仲嗌左Roti,夠香夠鬆軟沾咖哩汁食烤餅啱晒。🤤Pad Thai with prawns炒河粉都幾正,🦐蝦好多隻好新鮮。仲有勁多蝦乾炒到好香夠乾身。Mango sticky rice🥭芒果糯米飯芒果超甜,飯粒口感煙靭唔會乾硬,好食。飲品方面🍸Calamansi lemonade同🍹Linchee lemonade酸酸甜甜好清新,唔會死甜,夠晒大杯啱晒食辣嘢嘅時候呢間BKK真係幾正!菜式多又好味,夠地道份量啱啱好,下次想試多啲佢哋其他,推薦俾啲鍾意食泰菜嘅朋友
Chargrilled wagyu beef skewer
Spicy fried chicken wings
Pad Thai with prawns
Mango sticky rice
Calamansi lemonade, Linchee lemonade
Massaman beef short rib curry
Roti with curry