發現觀塘區開了間新的和少有這類裝修的餐廳,今天約了朋友便來試試!門口兩邊有open 座位,優閒風設計,但環境不會令你enjoy,對住馬路,有巴士貨車行走,又多途人行過,第一個感覺是食塵!Order食物是掃QR code, 之後便知中伏。原來lunch menu不是set lunch menu, 平均佰幾元一個主菜,沒包飲品,所有其他食品、飲品和湯都要另外加錢,如果你想要平時食慣的lunch set有湯+主菜+飲品,最少都要二佰元以上!豬手蒜香意粉(味道OK, 豬手”碎”很少),豬扒配磨菇汁(一般, 汁很少), 餐湯+明太子包(正常), 主菜份量細,男仕應該不夠飽!最後點了焦糖梳乎厘,不太甜,還可以!已經沒有叫飲品,每人lunch都要$225,去中上環的coffee shop,主菜加湯/沙律加飲品也不需這價錢!食物一般、份量細、價錢貴,食埋裝修….不會有下次!!!!!!!

2021-12-13
2021-12-14 25 浏览
跟著介紹來到好有渡假風的 cafe,有舒適悠閒的峇里風情,我真係去過峇里㗎,有室里室外的用餐區,帶寵物的可以喺室外用餐,各得其所,幾好喎。『Iced fresh fruit tea』和『Papaya mango Smoothie』揭開了呢晚的序幕,一邊飲一邊睇住D大人細佬喺打卡位鳥巢吊椅影相,忘記煩惱,忘記疫情。『香煎北海道帶子巴馬火腿意大利寬麵』有香嫩,可口,鮮甜,大粒嘅北海道帶子,而巴馬火腿帶點鹹香,寬麵口感也唔錯。『香煎橙鯛魚柳配燈籠椒堅果醬』,側面可以清楚睇到厚肉的鯛魚柳,sauce有黄色同橙黄色,增添美感。『楊枝甘露梳乎厘班戟』更是一絕,即叫即整,所以需要D時間等待,但呢個等待係值得嘅,佢以一個好靚嘅樣子出現,原材料全部來自日本,好有空氣感,好蓬鬆,唔捨得食都要食,入口即溶係堅嘅,加埋蛋的清香和芒果,西米,柚子的香氣,可以feel到,食到的楊枝甘露班戟,正。

• 楊枝甘露梳乎厘班戟
2021-12-13 17 浏览
今日真係好想介紹下呢間餐廳 好耐都冇咁真心想介紹一間餐廳 不過呢間餐廳真係好值得我哋介紹 非常之好食而西環境非常之舒服嘅一間餐廳 所以今日過到嚟嘅時候其實真係好滿足好滿意 頭先個客地點喺觀塘嘅地點 地點嚟講都幾方便 一啲都唔難搵 所以過嚟其實都幾就腳嗰度呢真係都幾多人 睇嚟呢間嘢都算係一間網紅店 因為佢嘅環境都真係好靚 好啱大家過嚟打卡 影相 我同我朋友今日都睇呢間餐廳見到好多唔同嘅相不過當然除咗環境之外嘅色都非常之重要 呢度嘅嘢食色香味 都真係都good焙茶軟心巴斯克烤微焦芝士蛋糕 $52呢個一個好特別嘅蛋糕 頭先講佢係軟心嘅 軟心嘅蛋糕真係好好食 有入口即溶嘅感覺 最後仲有一個烤微焦芝士 呢個芝士出到嚟嘅感覺呢都係有啲香香地 再加埋芝士本身嗰種香味 就變咗香上加香 所以我就呢個蛋糕嘅評價非常高香煎熱熔芝士澳洲和牛漢堡配薯條 $138不過我自己就比較鍾意食呢一個香煎芝士 和牛 漢堡包 因為我自己好鍾意食漢堡包同埋好鍾意食和牛 咁就一次過滿足曬兩個願望 再加埋佢用作澳洲嘅和牛 澳洲和牛嘅特色就係出到嚟真係一種好香嘅牛肉味道 所以再加埋芝士 芝士就係攞嚟提升牛肉嘅香味 而且薯條亦都係咪不

焙茶軟心巴斯克烤微焦芝士蛋糕 $52

香煎熱熔芝士澳洲和牛漢堡配薯條 $138

不過我自己就比較鍾意食呢一個香煎芝士 和牛 漢堡包 因為我自己好鍾意食漢堡包同埋好鍾意食和牛 咁就一次過滿足曬兩個願望 再加埋佢用作澳洲嘅和牛 澳洲和牛嘅特色就係出到嚟真係一種好香嘅牛肉味道 所以再加埋芝士 芝士就係攞嚟提升牛肉嘅香味 而且薯條亦都係咪不少 薯條氣都好好食 我好鍾意佢嘅醬汁😋😋😋😋
2021-12-13 13 浏览
今日真係超級開心 食到一間真係全程都有驚喜嘅餐廳 呢個感覺真係好耐都冇試過啦 因為平時食嘢都係好隨便 求其食飽就冇所謂 不過今日朋友帶我過嚟呢度 話我哋兩個一定要好好享受一下 咁當然就聽佢話過嚟呢度啦 過到嚟呢度其實都唔係用咗好耐嘅時間 公司行過嚟我哋用咗20分鐘 路程嚟講其實我覺得都幾方便過到嚟之後等咗一陣啦 不過等位嘅時候一啲都 不無聊 因為佢哋個環境真係靚到傻 慢慢欣賞個環境已經用咗好多嘅時間 真係賞心悅目嘅感覺 水呢度已經畀咗一個好大嘅驚喜我再過嚟去到入咗嘅時候 員工服務態度都好好 而且係大有笑容嘅 喺員工服務態度嚟講我都算係有驚喜 最後我哋就叫嘢食啦糯夫 $58呢個廳個名都好搞笑 所以二話不說就叫咗呢個 作為我哋今次嘅小食 呢個真係好好食嘅小食 佢係一個好有甜品感覺嘅一個小食 當然玩味嚟講係個名都已經睇得出嚟蟹肉鮮蝦椰香叻沙意大利飯 $118呢個係我今日覺得驚喜嘅主角 真係好好食嘅一個意大利飯 呢一個意大利飯係配搭咗

糯夫 $58

蟹肉鮮蝦椰香叻沙意大利飯 $118

2021-12-13 22 浏览
有時香港人都真係幾攰 攰到身體又唔健康瞓覺又瞓得少 最緊要係個心靈都好疲倦 所以喺香港地成日都會上有唔同嘅減壓活動 我自己最大嘅減壓活動就係搵到一間餐廳 可以畀我慢慢坐低休息一下然後食少少嘢 其實啲嘢食仲要係好好味道可以慢慢食嘅 咁就啱曬我啦😂今日就搵到呢一間餐廳 呢間餐廳係我上網睇食評搵到嘅過到嚟迫而且個係一個非常舒服嘅環境同埋裝修 用咗好多 小裝飾而且有花嘅裝飾 所以真係好靚呀 嘢食方便我都睇下有啲咩特色先😊今次我自己就叫咗個我覺得都幾有特色嘅蟹肉鮮蝦椰香叻沙意大利飯 呢個蟹肉鮮蝦椰香喇沙意大利飯 我覺得非常之特別 因為我覺得好似好混合咁嘅意思 不過食落去真係我覺得佢 配搭得好好 因為蟹肉同埋鮮蝦真係有海鮮嘅鮮味 所以令到個意大利飯亦都好食咗好多 同埋成個塊其實個份量都幾大👅

今日就搵到呢一間餐廳 呢間餐廳係我上網睇食評搵到嘅

2021-12-13 22 浏览
今日喺觀塘行完街 覺得自己有啲攰 想搵啲地方可以坐下 不過又唔係真係好肚餓 所以主要都係睇coffee shop 就睇下附近有啲乜嘢好嘅coffee shop 行下見到一間個裝修非常之突出嘅餐廳 所以諗都冇諗就行入去睇下有啲乜嘢食 正式 認識呢間餐廳啦過到嚟睇唔睇先見到佢個裝修真係超級靚 好有度假風情 非常之舒服嘅感覺 啱曬我今日嘅主題 去呢度有得食小食 所以啱曬我而家又唔係好肚餓但係又好想坐嘅人坐咗一陣睇下小食有啲乜嘢食 香煎熱熔芝士澳洲和牛漢堡配薯條 $138今次我就叫咗呢個熱溶芝士嘅澳洲和牛漢堡包 仲有埋薯條 咁多嘅嘢食仲要係賣緊呢個價錢真係超級抵 再加上我覺得用和牛都仲要係咁平 再加埋呢個環境真係超級抵食喎 我自己最鍾意食佢去呢嚿芝士 個芝士真係熱溶芝士 所以係有少少拉絲感覺👍👍👍👍👍

坐咗一陣睇下小食有啲乜嘢食

香煎熱熔芝士澳洲和牛漢堡配薯條 $138

2021-12-13 21 浏览
等位:🧍🏻‍♀️/5 好好彩岩岩好有張二人檯🙈唔使等環境:🍴🍴🍴🍴/5周圍有好多幹燥花擺設🌾同埋鳥巢式圓形吊椅佈置上面真係落足心思 📸仲係pet-friendly tim🙆🏻好多人帶埋🐶黎打卡Lam脷:😋😋/5野食比較一般🤭而且價錢都偏貴 起碼110+🤔性價比都低飽肚:🤰🏼🤰🏼/5價錢:💸💸💸💸/5
2021-12-13 18 浏览
星期日諗住去搵個地方relax 一下,所以去咗呢度食,入到去感覺幾特別。環境靚,有用心設計的裝飾。服務好,服務細心而且一叫即到,而且仲會願意幫手影相打卡。食物正,我叫咗杯Americano,好飲,應該有揀選過咖啡豆。食物有新穎的配搭,很有創意,我叫嘅其中一份食物係有羊架,雖然佢冇問我要幾多成熟,嚟到嗰時係6-7成,羊架肉質鮮嫩,就算6成熟嗰部份都好容易咬開。我覺得最好食就係個甜品,好食到我都唔知點寫出嚟。並非筆墨可以形容,識得去試👍🏼

環境靚,有用心設計的裝飾。

服務好,服務細心而且一叫即到,而且仲會願意幫手影相打卡。

並非筆墨可以形容,識得去試👍🏼
2021-12-12
午餐
2021-12-12 28 浏览
位於工廠區林立的鬧市中,一間清閑咖啡店,佈置很清新,早上來到陽光正好,早餐選擇不多但對於女士們絕對足夠。除了各種咖啡這裏也有各種花茶選擇。一份清新早餐包含乳酪,蛋omelette ,煙三文魚,沙律和麵包每款各有少量種類多。這裏是個跟好友談天說地的好地方。

這裏是個跟好友談天說地的好地方。
2021-12-02
$80 (早餐)
成間𝚌𝚊𝚏𝚎嘅裝飾都好度假風🐿裝飾都是秋天感滿滿的!〰️香煎慢煮安格斯牛板腱配熱溶芝士焗薯𝚂𝚕𝚘𝚠 𝙲𝚘𝚘𝚔𝚎𝚍 𝙰𝚗𝚐𝚞𝚜 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 𝙱𝚎𝚎𝚏 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚁𝚊𝚌𝚕𝚎𝚝𝚝𝚎 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝙱𝚊𝚔𝚎𝚍 𝙿𝚘𝚝𝚊𝚝𝚘 $𝟷𝟽𝟾超巨的芝士焗薯!食落去薯仔煮得啱啱好 芝士味十分濃郁安格斯牛醃嘅味道適中肉質都幾嫩 唔會太過韌!〰️咸香黑椒豬手蒜香意大利麵𝙿𝚘𝚛𝚔 𝙺𝚗𝚞𝚌𝚔𝚕𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚋𝚕𝚊𝚌𝚔 𝚙𝚎𝚙𝚙𝚎𝚛 𝚊𝚗𝚍 𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝙰𝚐𝚕𝚒𝚘 𝚎 𝙾𝚕𝚒𝚘 $𝟷𝟹𝟾蒜味超香濃 本身成日都覺得無汁嘅意粉會比較多油但呢個又唔會喎!意粉嘅份量都算幾多 豬手食落有少少似煙肉嘅感覺🤣.𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚑𝚔.𝚏𝚘𝚘𝚍𝚖𝚊𝚙 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚛𝚎 𝚏𝚘𝚘𝚍 ✨.〰️蘋果金寶火炙焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕 $𝟽𝟸終極邪惡嘅配搭🍮🍎冰火交融嘅感覺 整體黎講都唔會太甜!好吃!〰️𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙵𝚛𝚎𝚜𝚑 𝙵𝚛𝚞𝚒𝚝 𝚃𝚎𝚊 $𝟹𝟼〰️𝙵𝚛𝚎𝚜𝚑 𝙶𝚛𝚊𝚙𝚎𝚏𝚛𝚞𝚒𝚝 𝙿𝚘𝚖𝚎𝚕𝚘 𝚂𝚘𝚍𝚊 $𝟺𝟼之前睇過對於呢間𝚌𝚊𝚏𝚎食物質素嘅負皮但我揀呢幾樣嘢食 我同朋友都覺得很𝙾𝙺喎🥸
成間𝚌𝚊𝚏𝚎嘅裝飾都好度假風🐿
裝飾都是秋天感滿滿的!

〰️香煎慢煮安格斯牛板腱配熱溶芝士焗薯
超巨的芝士焗薯!
食落去薯仔煮得啱啱好 芝士味十分濃郁
安格斯牛醃嘅味道適中
肉質都幾嫩 唔會太過韌!
香煎慢煮安格斯牛板腱配熱溶芝士焗薯

〰️咸香黑椒豬手蒜香意大利麵
蒜味超香濃 本身成日都覺得無汁嘅意粉會比較多油
但呢個又唔會喎!
意粉嘅份量都算幾多 豬手食落有少少似煙肉嘅感覺🤣
咸香黑椒豬手蒜香意大利麵

〰️蘋果金寶火炙焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕 $𝟽𝟸
終極邪惡嘅配搭🍮🍎
冰火交融嘅感覺 整體黎講都唔會太甜!
好吃!
蘋果金寶火炙焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕

〰️𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙵𝚛𝚎𝚜𝚑 𝙵𝚛𝚞𝚒𝚝 𝚃𝚎𝚊 $𝟹𝟼

之前睇過對於呢間𝚌𝚊𝚏𝚎食物質素嘅負皮
但我揀呢幾樣嘢食 我同朋友都覺得很𝙾𝙺喎🥸

香煎慢煮安格斯牛板腱配熱溶芝士焗薯
咸香黑椒豬手蒜香意大利麵
蘋果金寶火炙焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕
呢到真係好靚,淨係打卡都有排影📷😌,門口係好似婚禮💒現場先見到既拱形花門🚪,以白色同少少橙色為主,有活力要襯返秋天🍂既氣息~ 設計行簡約路線,係略帶禪意又比較溫暖、親切既峇里風,亦用左當地盛產既材料,包括柚木🪵、藤、竹🎋、椰子樹🌴等等,有啲度假⛱️既休閒feel,坐得幾舒服~ 野食都好食😋,連伴碟都色彩繽紛(5 😍 係滿分,🤩係半分)邪惡熱溶芝士醬烤西班牙伊比利亞豬肋骨配薯條😈🧀🇪🇸🐷🍖🍟 - $328 (好味指數:😍😍😍😍😍)肉質鮮嫩細膩,好容易就可以將骨🦴同肉🍖分開,豬味🐷濃郁juicy,有獨特既橡果芳香~ 有大理石紋既油花,肥瘦適中,入口有誘人既油香又唔會漏,醬係燒烤醬,酸酸甜甜帶有煙燻香味,仲配埋mozzarella cheese🧀,軟綿綿又可以拉絲,真係好正🤤 薯條🍟熱熱地,粗度啱啱好,金黃酥脆,裡面綿密~ 旁邊仲有啲黑醋沙律🥗,清新又可以解返肉既油膩,而且整體顏色幾靚~香煎美國安格斯肉眼配阿根廷青醬🇺🇸🥩🇦🇷🌿 - $358 (好味指數:😍😍😍😍)肉眼扒🥩都係叫左5成熟,煎得啱啱啱好,柔軟得黎有比較多肌間脂肪~ 煎得幾香口同juicy,肉質香濃嫩滑,油脂幾香,配埋經典既海

(5 😍 係滿分,🤩係半分)

邪惡熱溶芝士醬烤西班牙伊比利亞豬肋骨配薯條

肉眼扒🥩都係叫左5成熟,煎得啱啱啱好,柔軟得黎有比較多肌間脂肪~ 煎得幾香口同juicy,肉質香濃嫩滑,油脂幾香,配埋經典既海鹽🧂同埋黑椒,旁邊配左清新既阿根廷🇦🇷青醬🌿,係經典配牛排🥩既醬汁,因為有白醋所以會酸酸地,帶埋青草🌿既香味又唔係腥臭既草青味~ 配菜方面仲配左啲奶油瓜蓉🎃 除左有南瓜🎃香味之外,creamy之餘帶有奶油香,比起普通南瓜🎃更加細膩潤滑
香煎美國安格斯肉眼配阿根廷青醬

提拉米蘇梳乎厘班戟☕️🥞 - $128 (好味指數:😍😍😍😍)
上面既mascarpone cheese🧀配埋雞蛋🥚既mixture香滑細膩,質感輕盈,奶香🥛撲鼻,有埋咖啡粉☕️同可可粉既馥郁,甜度恰到好處又唔漏~ 如果下面既pancake🥞可以落少少冧酒🍾️,就更加有tiramisu手指餅獨有既風味啦~ 梳乎厘班戟🥞口感綿密,蛋香🥚濃郁,入口即融帶啲空氣感,質地偏向厚實,可以再輕盈啲就更加好~
提拉米蘇梳乎厘班戟

Iced Fresh Fruit Tea 🧊🍵 - $36 (好味指數:😍😍😍😍)
個底係桃茶🍵,有清新既水蜜桃🍑香味,另外仲有士多啤梨粒🍓同埋藍莓🫐,唔會好甜,味道清新自然,唔會靠水果糖漿
Iced  Fresh  Fruit  Tea

好味指數:😍😍😍😍
推介指數:😍😍😍😍
香煎美國安格斯肉眼配阿根廷青醬
提拉米蘇梳乎厘班戟
Iced  Fresh  Fruit  Tea
2021-12-11 35 浏览
Be leaf 位於觀塘工業區,裝修別出心裁,充滿渡假感覺,每個角落都精美漂亮,而且設有多個打卡位!鍾意打卡嘅你,絕對會喜歡!香煎慢煮西班牙伊比利亞黑豚鞍配黑松露醬$308西班牙伊比利亞黑豚鞍 肉味香濃,又夠juicy,再配上黑松露片及黑松露醬,好滋味!香煎慢煮牛腹肉伴牛油蒜香珊瑚蚌配阿根廷青醬 $288牛腹肉幾嫩滑,配上南瓜醬,唔錯!法式焦糖卡士達梳乎厘班戟 $128面層係甜美嘅焦糖 及幼滑嘅卡士達醬,內部嘅梳乎厘班戟非常鬆軟,而且甜度適中!Fresh Grapefruit Pomelo Soda $46酸酸甜甜,好fresh ,好醒神!Strawberry Avocado Smoothie $52滿滿嘅牛油果香味,士多啤梨味相對淡d,質地豐富營幼滑,而且甜度很低!

香煎慢煮西班牙伊比利亞黑豚鞍配黑松露醬$308

香煎慢煮牛腹肉伴牛油蒜香珊瑚蚌配阿根廷青醬 $288

牛腹肉幾嫩滑,配上南瓜醬,唔錯!

法式焦糖卡士達梳乎厘班戟 $128

酸酸甜甜,好fresh ,好醒神!

2021-12-11 20 浏览
🎪 Be Leaf (觀塘)觀塘敬業街55號皇廷廣場地下2號舖🌟Tiramisu soufflé pancake $128小編覺得幾好食既😋,入口輕盈有空氣感,食完吾覺得漏既,惟略嫌有少少🤏生蛋味,可以熟多些再提升下蛋香味。🌟Slow-cooked Angus blade steak + cheese baked potato $178性價比好一般,牛筋比較多,咀嚼得有點兒吃力🥲,肉質尚可接受,薯仔原隻焗,只係加點沙律菜,略欠誠意既菜式。🌟Iced Latte $42 小編覺得易入口既,據它寫牛奶是無糖的,但其實都係用全脂奶(?)🤨🎪純粹打卡的餐廳,座位比較擠迫,唯一欣賞的,侍應哥哥好有禮貌!🤤總體食物味道: 3/5💰性價比: 3/5💥推薦指數: 3/5
🎪 Be Leaf (觀塘)
觀塘敬業街55號皇廷廣場地下2號舖

🤤總體食物味道: 3/5
💰性價比: 3/5
💥推薦指數: 3/5
2021-12-11 17 浏览
-Be Leaf🍽-🍴香煎鵝肝牛肝菌意大利飯 $188鵝肝非常肥美咬落Juicy😍牛肝菌Risotto就略嫌唔太夠味🤔可能小編個人比較重口味所以覺得就咁用牛肝菌煮個味唔夠濃🤣-🍴慢煮肉眼扒配阿根廷青醬 $358肉眼扒推介!慢煮7成熟絕對唔會overcook所以食落Juicy又唔會太韌😉配埋個青醬個味又再出d😋另外要一提伴碟個個菜好特別佢好似有d霧水珠係表面咁咬落勁爽脆😍-🍴法式焦糖卡士達梳乎厘班戟 $128動L梳乎厘pancake🥞見隔離枱枱都叫甜品所以又想試🤣法式焦糖好味唔會太甜👍pancake又夠空氣放入口會慢慢消失😋-☕️ Iced Mocha $46正常Mocha🤣-🍹Grapefruit Pomelo Soda $46呢個推介個西柚幾好味唔係糖漿黎🤣-🌟評分:🏅🏅🏅🏅📍地址: 觀塘敬業街55號皇廷廣場地下2號舖
Be Leaf🍽

🌟評分:🏅🏅🏅🏅
📍地址: 觀塘敬業街55號皇廷廣場地下2號舖
2021-12-07
  • 法式焦糖卡士達梳乎厘班戟
觀塘嘅打卡Cafe~ 地理位置方便😚係港女Cafe打卡必選~‼️ 仲係dog friendly添❤️‼️❣️#香煎鵝肝牛肝菌意大利飯牛肝菌醬好creamy ~ 每一粒飯都被牛肝菌醬包圍😚 香煎鵝肝好香口 初初以為得一塊 原來有兩塊咁多😚 超好食! ❣#邪惡熱溶芝士醬烤西班牙伊比利亞豬肋骨配薯條主菜叫咗個豬肋骨試下😚一上到枱發現超大份‼️‼️ 兩個人都真係食唔晒😂 豬肋骨有兩大排,加埋應該有8-9條骨😂 超邪惡嘅係上面有好厚芝士~ 豬肋骨肉質好腍,一咬就離肉😚 正正子❤️ 旁邊都有沙律配菜~ 酸酸地嘅黑醋 中和返食咁多肉嘅肥膩感😋❣#提拉米蘇梳乎厘班戟裏面嘅蛋糕整得好夠細滑 ~ 口感好軟腍,亦夠滑身。蛋糕外面嘅tiramisu醬最邪惡~ 亦都係整個蛋糕嘅靈魂😚 一個字 正‼️❣#Hot Chocolate 本身今日想叫papaya mango smoothie,可惜夜晚已經賣晒🥲 所以就揀咗呢杯,都幾好飲,整體朱古力味夠香濃~~ 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🐷味 道 : 🟡🟡🟡🟡🟡🏠環 境 : 🟢🟢🟢🟢🟢💰抵 食 : 🔴🔴🔴🔴⚪️‼️性價比 : 🟣🟣🟣🟣⚪️❣️整體評分 👉🏻 9.5/10-📍

❣️#香煎鵝肝牛肝菌意大利飯

🏠環 境 : 🟢🟢🟢🟢🟢
💰抵 食 : 🔴🔴🔴🔴⚪️
‼️性價比 : 🟣🟣🟣🟣⚪️
❣️整體評分 👉🏻 9.5/10
📍Be Leaf (觀塘)
觀塘敬業街55號皇廷廣場地下2號舖

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺