2021-05-19 702 浏览
雖然係外賣自取,但薯條回到家後依然新鮮熱辣,特別喜歡薯條的醬汁,與其他餐廳的不同!不是沉悶的茄汁,特別的醬汁令到薯條的味道提升!由於不食牛肉的關係,轉了豬肉腸,豬肉腸的味道很不錯,熱狗填滿了滿滿的芝士,芝士控必點!十分推薦👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

外卖自取
2021-04-16 601 浏览
叫左三重芝士嗰隻。超多芝士,蛋黃醬適中,好可惜俾漏咗粟米我,有啲失望,令個熱狗口感好齋。另外,呢隻一定要襯熱食,否則啲芝士會變硬。五點食完飽到夜晚都冇食飯。呢隻試過一次就夠
叫左三重芝士嗰隻。
另外,呢隻一定要襯熱食,否則啲芝士會變硬。
五點食完飽到夜晚都冇食飯。
呢隻試過一次就夠
2021-03-30 592 浏览
見到咁多醬、咁多料嘅熱狗真係完全無抵抗力『德國酸菜熱狗』酸菜絲偏乾身,唔會太濃味不過夾埋煙肉、香腸一齊食好有層次口感豐富仲有外置嘅原條青瓜有需要時咬一口即刻煥然一新~『士林原味熱狗』多種醬汁配搭芝士粉同炸過嘅香腸一次過多重衝擊味蕾食落好惹味薯條質感唔錯唔會太乾,而且有啲肉咬下配埋茄汁同千島醬完美~牛油粟米偏淡無乜牛油香味不過作為配菜,襯托偏濃味嘅熱狗淡啲嘅粟米都算健康啲
見到咁多醬、咁多料嘅熱狗
真係完全無抵抗力
德國酸菜熱狗

『德國酸菜熱狗』
酸菜絲偏乾身,唔會太濃味
不過夾埋煙肉、香腸一齊食
好有層次
口感豐富
仲有外置嘅原條青瓜
有需要時咬一口
即刻煥然一新~
士林原味熱狗

『士林原味熱狗』
多種醬汁配搭芝士粉同炸過嘅香腸
一次過多重衝擊味蕾
食落好惹味
細薯條

薯條質感唔錯
唔會太乾,而且有啲肉咬下
配埋茄汁同千島醬
完美~
牛油粟米杯

牛油粟米偏淡
無乜牛油香味
不過作為配菜,襯托偏濃味嘅熱狗
淡啲嘅粟米都算健康啲
德國酸菜熱狗