2022-10-09 160 浏览
最近看了很多台灣的美食介紹, 實在太想念了旅遊還是遙遙無期, 還是先來這裏解解饞餐廳是QR code 下單, 不一會,菜就上齊了。這裏最出名的, 首當這個招牌吐司台式肉蛋芝士吐司這款超厚吐司, 不論在台灣還是香港,都是近期大熱。吐司烤得黃金香脆, 配上香煎美國大草原穀飼豬扒,半熟流心蛋和芝士。 超級豐厚,馬上想咬一口。古早味手工滷肉飯這個飯的份量比平時的大碗 滷肉切得方正, 最愛肥瘦相間,入口滿滿的肉香,邪惡但美味加配的小食黑布台式肉腸,外皮香脆,內餡沒有太多肥油👍🏻 淮鹽花枝丸也是加配的5粒大大粒,非常爽口,入面仲食到粒粒花枝肉粒呢女女說最愛呢個芋頭椰汁三色圓濃稠的椰汁底配上香芋粒,芋頭味非常香加上Q彈的蕃薯圓和紫薯圓, 煙煙韌韌的而且椰汁不會太甜,一點也不膩這裏沒有粉開的化學珍珠奶茶, 反而更多的是這種養生茶, 純天然, 不加防腐劑。冬瓜茶更是台灣直送的冬瓜磚呀。味道非常清新,沒有化學飲料的死甜。而且價錢非常超值, 十多元就有一杯。台灣的食物,總是百食不厭。尤其這裏坐得舒服,價錢也不貴。 比在台灣夜市食得更舒適呢。
最近看了很多台灣的美食介紹, 實在太想念了
旅遊還是遙遙無期, 還是先來這裏解解饞

餐廳是QR code 下單, 不一會,菜就上齊了。

這裏最出名的, 首當這個招牌吐司

台式肉蛋芝士吐司
這款超厚吐司, 不論在台灣還是香港,都是近期大熱。

這個飯的份量比平時的大碗
滷肉切得方正, 最愛肥瘦相間,入口滿滿的肉香,邪惡但美味

加配的小食
黑布台式肉腸,外皮香脆,內餡沒有太多肥油👍🏻

淮鹽花枝丸也是加配的
5粒大大粒,非常爽口,入面仲食到粒粒花枝肉粒呢
淮鹽花枝丸

女女說最愛呢個芋頭椰汁三色圓
濃稠的椰汁底配上香芋粒,芋頭味非常香
加上Q彈的蕃薯圓和紫薯圓, 煙煙韌韌的
而且椰汁不會太甜,一點也不膩
椰汁芋頭三色圓

桂花雪梨羅漢果茶  冬瓜茶

2022-10-08
  • 台式肉蛋芝士吐司
  • 芋頭椰汁三色圓
Intro: 依家多左好多吐司專門店阿,而呢一間最近搬左黎荔枝角嘅工廈附近,環境都好寬敞,強烈建議你地叫芝士流心吐司,大家小心食到爆哂汁阿!___________________🍽 慢烤雞腿芝士蛋吐司🍽 豬排芝士蛋吐司💰 53 ⭐️8/10✍🏻 店員有切開兩舊方便大家分享✍🏻 蛋同芝士係做到流心效果,芝士可以拉絲✍🏻 雞腿肉厚得黎好滑✍🏻 有雙層豬扒好易咬開✍🏻 多士係烘過,但唔算係靚嘅麵包 桂花芋圓💰 38 ⭐️6/10✍🏻 賣相真係麻麻,芋圓嘅數量太少,估唔到仲有龍眼肉✍🏻 芋圓勝在夠煙韌同餡靚✍🏻 桂花湯嘅味道夠清甜🍽 花枝丸💰 28/5粒 ⭐️5/10✍🏻 花枝丸本身嘅味道係鹹,但加左額外嘅鹽粒搞到更鹹🍹 凍頂烏龍茶💰 套餐加配5 ⭐️8/10✍🏻 茶底好香好清,無糖而無苦澀味嘅感覺___________________
Intro:
___________________
🍽 慢烤雞腿芝士蛋吐司
🍽 豬排芝士蛋吐司
💰 53 ⭐️8/10
✍🏻 店員有切開兩舊方便大家分享
✍🏻 蛋同芝士係做到流心效果,芝士可以拉絲
✍🏻 雞腿肉厚得黎好滑
✍🏻 有雙層豬扒好易咬開
✍🏻 多士係烘過,但唔算係靚嘅麵包

桂花芋圓
💰 38 ⭐️6/10
✍🏻 賣相真係麻麻,芋圓嘅數量太少,估唔到仲有龍眼肉
✍🏻 芋圓勝在夠煙韌同餡靚
✍🏻 桂花湯嘅味道夠清甜

🍽 花枝丸
💰 28/5粒 ⭐️5/10
✍🏻 花枝丸本身嘅味道係鹹,但加左額外嘅鹽粒搞到更鹹

🍹 凍頂烏龍茶
💰 套餐加配5 ⭐️8/10
✍🏻 茶底好香好清,無糖而無苦澀味嘅感覺

___________________
  • 台式肉蛋芝士吐司
  • 慢烤雞腿芝士蛋吐司
2022-10-07 1063 浏览
※本文以用餐當日的環境、服務和食物質素為準,口味亦因人而異,文章只作參考之用。.自認為開關在望🫣 但都好掛住台灣嘅美食終於食到黑布小巷了,從以前係旺角店就知佢地既吐司大份又足料 不過立食始終不便開左係LCK億利後 有堂食就決定黎試下🤤整體食物既味道都唔錯呢!.餐牌上既主食以吐司為主🍞價錢唔算貴想飽肚啲可以叫滷肉飯 仲可以跟餐叫小食吐司即叫即整,而且餡料十足🤤仲俾埋手套你用嚟食 唔怕整污糟隻手 非常細心叫左雞腿芝士蛋吐司 橫切面都見到流心蛋黃🤤多士有烘過 入面仲有好多芝士、雞蛋同雞腿肉雞肉有調味 有少少似日式炭烤雞串既味道食落好滿足!推薦 👍🏻.滷肉飯上面嘅滷肉份量慷慨 色澤對板味道都唔錯 略嫌滷肉汁唔夠多食到中間已經冇乜汁撈飯 如果可以多點就好了.另外叫咗兩個小食,台式香腸煎得好香簡單嘅炸花枝丸都唔錯 ~.糖水揀咗桂圓杞子玫瑰湯底嘅芋圓玫瑰味食落唔會好重香精味 亦唔會好甜 加左桂圓杞子味道幾清幽芋圓亦煮得軟硬適中😬.冬瓜茶同羅漢果茶都飲落很生津潤喉羅漢果茶仲冇額外加糖!岩晒我飲品走甜人士.๑ 慢烤雞腿芝士蛋吐司 $53๑ 古早味手工滷肉飯 $41๑ 黑布台式香腸 跟餐+28๑ 花枝丸配

自認為開關在望🫣 但都好掛住台灣嘅美食
終於食到黑布小巷了,從以前係旺角店
就知佢地既吐司大份又足料 不過立食始終不便
開左係LCK億利後 有堂食就決定黎試下🤤
整體食物既味道都唔錯呢!

餐牌上既主食以吐司為主🍞價錢唔算貴
想飽肚啲可以叫滷肉飯 仲可以跟餐叫小食
吐司即叫即整,而且餡料十足🤤
仲俾埋手套你用嚟食 唔怕整污糟隻手 非常細心
叫左雞腿芝士蛋吐司 橫切面都見到流心蛋黃🤤
多士有烘過 入面仲有好多芝士、雞蛋同雞腿肉
雞肉有調味 有少少似日式炭烤雞串既味道
食落好滿足!推薦 👍🏻

滷肉飯上面嘅滷肉份量慷慨 色澤對板
味道都唔錯 略嫌滷肉汁唔夠多
食到中間已經冇乜汁撈飯 如果可以多點就好了

另外叫咗兩個小食,台式香腸煎得好香
簡單嘅炸花枝丸都唔錯 ~

糖水揀咗桂圓杞子玫瑰湯底嘅芋圓

• 慢烤雞腿芝士蛋吐司
  • 冬瓜茶
  • 黑布台式香腸
  • 花枝丸配准鹽
本身想和朋友吃另一間憶利工廈的Cafe,竟然星期日沒開,於是選擇了黑布小巷。差不多三時去到,客人很多,都要等大約15至20分鐘。餐廳是用QR code落單的,可以在網頁版上付款或出到櫃檯付款。我們點了:台式肉蛋芝士吐司配小食+飲品 $86上菜時可以用相貌平平來形容哈哈,因為看起來沒有相片中的澎湃,不過原來內有乾坤,因為大量的芝士都溜到落底,超級好味。所謂的肉,是兩片薄薄的豬扒,夾在吐司裡也很好味,兩個人share一份剛剛好。小食:花枝丸配淮鹽花枝丸應該是炸的,配淮鹽都幾香口。飲品:冬瓜茶餐廳的飲品全都是凍的,我就什麼都沒有點了🥲希望將來可以有一兩款熱飲吧…桂圓杞子玫瑰三色圓(熱)$38糖水不太甜,三色丸子很好吃,而且吃得出是有番薯味、芋頭味之類。芋頭椰汁三色圓(凍)$46有超多芋頭,而且椰汁很入味。

台式肉蛋芝士吐司配小食+飲品 $86

小食:花枝丸配淮鹽
芋頭椰汁三色圓

花枝丸應該是炸的,配淮鹽都幾香口。

飲品:冬瓜茶

桂圓杞子玫瑰三色圓(熱)$38

芋頭椰汁三色圓(凍)$46

有超多芋頭,而且椰汁很入味。
2022-10-02
芋頭椰汁三色圓
2022-10-05 29 浏览
之前係黑布街試過已經一試難忘,不過外賣好多時都會搞到個多士淋晒😩係荔枝角呢間分店設有堂食,終於可以坐低慢慢食!🤤呢間價錢唔太貴又飽肚好抵食😍慢烤雞腿蛋吐司 呢個雞腿多士真係超吸引!岩岩黎到仲係熱辣辣,大大舊既雞扒加埋流心蛋一咬落去啲汁都流晒出黎🤣多士仲係脆的~店員仲好貼心比埋手套你唔怕整污糟晒隻手滷肉飯份量都幾大,而且滷肉都好足料,肥瘦都均勻,一個人都差啲食唔晒~冬瓜茶 好多台式餐廳既冬瓜茶都好甜😵‍💫而呢間Menu上已經寫明係少甜,味道岩岩好,而且都勁大杯!

慢烤雞腿蛋吐司

滷肉飯

冬瓜茶

2022-10-02 27 浏览
今日朋友約我食lunch, 佢想食黑布小巷,咁就當然要試下啦,12:30到等左5分鐘到就有位,佢地用QR code 落單仲可以直接比埋錢好方便,我地點左麻辣鬼椒慢烤雞腿芝士蛋吐司,滷肉飯,好邪惡,但好好食,開頭驚會好辣但原來唔會,有驚喜既有蛋漿雞肉又嫩,仲配左杯凍頂烏龍
黑布小巷喺北角、葵廣都有,不過只係得荔枝角有堂食-▪️麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司 $60▪️桂圓杞子玫瑰三色圓(凍/熱)$38▪️少甜冬瓜茶(跟餐)-▪️麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司 $60:個包有兩塊烤多士、自家製醬汁(類似沙律醬)、半流心蛋、香煎豬扒/烤雞腿,同邪惡雙重瀑布芝士😈。-揀咗食雞腿款。記得一定要戴手套,一個唔小心,雞汁、芝士、流心蛋就都會令你成手都係🤣望住對方食,記得要有儀態啲啦😎-麵包烤得乾身,即烤但同時用紙包住,食嗰陣要推一推出嚟,略嫌有少少痴住包裝紙。整體個包都幾大份,一人一半開心share都得。-呢份多士除咗芝士係重點之外,中間夾住嘅麻辣鬼椒雞亦值得期待。第一啖食落去唔係死辣,辣味會慢慢刺激喉嚨,呢個時候飲啖冬瓜茶解辣一吓就啱晒。-▪️桂圓杞子玫瑰三色圓(凍)$38:平時食芋圓多數都係食黑糖冰底,今次呢邊係少見啲嘅桂圓杞子玫瑰糖水。三色芋圓望落份量唔算多,仲有啲桂圓(龍眼)。不過配搭厚多士、小食一齊食,份量就啱啱好。糖水有淡淡玫瑰味🌹,甜度同冬瓜茶有啲類近,唔想重覆食,可以喺飲冬瓜茶或食芋圓之間做選擇。-呢度係用手機落單,落完直接epay或者出去俾cash。
黑布小巷喺北角、葵廣都有,不過只係得荔枝角有堂食
▪️麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司 $60
▪️桂圓杞子玫瑰三色圓(凍/熱)$38
▪️少甜冬瓜茶(跟餐)
▪️麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司 $60:

▪️桂圓杞子玫瑰三色圓(凍)$38:

桂圓杞子玫瑰三色圓

呢度係用手機落單,落完直接epay或者出去俾cash。
2022-09-26 35 浏览
#fatchubelly荔枝角黑布小巷 (億利工業中心) (荔枝角)慢烤雞腿芝士蛋吐司 $53吐司烤過配上滑嫩多汁嘅雞腿肉瀑布般嘅芝士🧀同埋甜甜地嘅醬汁非常惹味食完一份之後超級大滿足😍一定會再嚟encore!🥰評分:95.8回頭率:100黑布小巷 (荔枝角/葵芳/北角)荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓摩登世界26號舖北角電氣道160號木蘭苑地下A號舖 #hkfoodie#hkig#hkfood#852food#852foodie#hkfoodlover#hkfoodblogger#hkrestaurant#852美食#黃店#黃店美食#美食推介#美食#良心店#打卡#聚會#台式餐廳#長洲 #長洲美食 #小店 #良心小店 #台灣 #台灣美食 #吐司 #爆餡三文治 #食評#食好西 #荔枝角美食 #葵廣美食
#fatchubelly荔枝角

黑布小巷 (億利工業中心) (荔枝角)

慢烤雞腿芝士蛋吐司 $53
超級大滿足😍
一定會再嚟encore!🥰

評分:95.8
回頭率:100

黑布小巷 (荔枝角/葵芳/北角)

荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室

葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓摩登世界26號舖

北角電氣道160號木蘭苑地下A號舖

2022-09-16 67 浏览
呢間台式餐廳好受歡迎,好多人嚟食,好多後生仔女嚟食,可能因為價錢都相宜👍🏼,坐得都好舒服。我都會再幫襯😊糖水好好味😋好出色。三文治好正,口感好豐富。😻🤩
2022-09-12 109 浏览
疫情期間無得去旅行,但其實花些心思,也可以打造本地遊享受這日就是與一班由中學識到現在的死黨,相約在這日一起請假去吃喝玩樂!這日我們就來到荔枝角一帶,先後去了D2 Place玩 VR槍Game、玩小型賽實、看本地科幻鉅著「明日戰記」,相當精采,當然食方面都要有一定要求!一眼看完的菜單,很多菜式我們都躍躍欲試,最後一起叫完再分享。我們叫了包括以下:慢烤雞腿蛋吐司 $46豬扒麻辣鬼椒肉蛋芝士吐司 $55花枝丸 $38/5粒黑布台式香腸 (2條) $28桂花烏龍 (500ml) $28豬扒麻辣鬼椒肉蛋芝士吐司 $55吐司非常出色,蛋汁豐富,配合豬扒同芝士醬汁,口感一流。黑布台式香腸 (2條) $28香腸都恰到好處,煎得香脆又不多油甜不辣 (38)香脆鬆軟,口感彈牙其中的一張單,因邊食邊叫,所以沒影足所有食物,不過我們試過的食物都不錯,大家放心叫應該都不會「有伏」下次再來這頭玩時encore再食!
疫情期間無得去旅行,但其實花些心思,也可以打造本地遊享受

我們叫了包括以下:
慢烤雞腿蛋吐司 $46

豬扒麻辣鬼椒肉蛋芝士吐司 $55

花枝丸 $38/5粒

黑布台式香腸 (2條) $28

桂花烏龍 (500ml) $28

豬扒麻辣鬼椒肉蛋芝士吐司 $55
吐司非常出色,蛋汁豐富,配合豬扒同芝士醬汁,口感一流。

黑布台式香腸 (2條) $28
香腸都恰到好處,煎得香脆又不多油

甜不辣 (38)
香脆鬆軟,口感彈牙

其中的一張單,因邊食邊叫,所以沒影足所有食物,
不過我們試過的食物都不錯,大家放心叫應該都不會「有伏」
下次再來這頭玩時encore再食!
2022-09-02
2022-09-09 97 浏览
𝕷𝖆𝖎 𝖈𝖍𝖎 𝖐𝖔𝖐 #嚟到億利工業中心,有少少肚餓又唔想食咁多嘢,醒起呢度開咗間黑布小巷,仲記得呢間嘢之前只係喺旺角黑布街,買完仲要喺條街食,而家已經開舖頭🫶🏻坐低QR code落單,送到黎熱辣辣好正,佢仲有手套防止你食到周圍都係😆今次叫左:1-麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司(鍾意辣必食)HKD48 2-慢烤雞腿蛋芝士吐司 HKD533-小食 花枝丸同台式蝦條佢仲有其他冷泡茶選擇❤️📍黑布小巷 (億利工業中心) (荔枝角)荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室
𝕷𝖆𝖎 𝖈𝖍𝖎 𝖐𝖔𝖐 #

今次叫左:
1-麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司(鍾意辣必食)HKD48
2-慢烤雞腿蛋芝士吐司 HKD53
3-小食 花枝丸同台式蝦條

佢仲有其他冷泡茶選擇❤️

📍黑布小巷 (億利工業中心) (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室
2022-08-21
2022-09-09 84 浏览
今次黎到荔枝角,又要搵野食,食下台灣野先。😄黎荔枝角食野通常都係D2 Place,一係億利工業中心,夠方便。好耐之前己經聽過有朋友話黑布小巷好食,一直都未有機會試,今次終於有機會試下。坐低掃 QR code點餐,落單一次過俾埋錢,夠哂方便。👍睇餐牌其實無咩選擇,主要得吐司同滷肉飯揀。因為同朋友食晚飯,想食飯類,所以就揀左食滷肉飯。講到食台灣野梗係要配埋小食,我地加$28一人配左一個小食share,台灣腸同花枝丸,再加$5配佢地自家制嘅冬瓜茶。滷肉飯滷肉好好味,仲有兩片酸蘿蔔,酸酸地夠開胃!台灣腸咬落去爆哂汁,超好食!花枝丸揀左辣粉味挑戰下,花枝丸炸得脆卜卜,辣粉真係好辣,辣到我地係咁飲冬瓜茶…😆個冬瓜茶唔算甜,有清涼甘甜嘅感覺,好好飲。👍下次再黎荔枝角,想食台灣野一定會再黎黑布小巷食返個滷肉飯!
今次黎到荔枝角,又要搵野食,食下台灣野先。😄

坐低掃 QR code點餐,落單一次過俾埋錢,夠哂方便。👍

下次再黎荔枝角,想食台灣野一定會再黎黑布小巷食返個滷肉飯!
2022-09-04 212 浏览
想食台灣嘢之前一直被俾佢個流心蛋吐司吸引🍞所以就趁放假去左荔枝角嘅黑布小巷店舖相對其他分店較寬敞, 裝修簡潔, 👍🏻入到去就咁scan QR 就可以落單同俾錢我地都分別叫左個主食+小食+冬瓜茶古早味手工滷肉飯係最有驚喜嘅面頭全部都係肥瘦適中嘅豬腩肉豬腩肉炆到好腍, 撈埋d飯每一啖除左滷水汁, 仲有肉同油脂香🤤不過份量都偏多, 2個人share 會好D至於吐司, 我地就揀左麻辣鬼椒肉蛋吐司除左有秘製既醬汁之外, 仲有拉絲嘅芝士喺度🙆‍♀️最重要既係, D蛋真係好流心😍辣度都算偏辣, 不過我就覺得好香口小食就揀左黑布台式香腸同花枝丸配准鹽花枝丸非常彈牙👍🏻台式香腸都夠唒香脆而冬瓜茶, 係店舖自家製嘅, 甜度啱啱好最後都叫桂圓杞子玫瑰三色圓作結糖水都好養生, 而且好清甜入面有齊自家製的三色圓, 份量都幾多, 而且非常煙靭整體來講, 食物都唔錯同埋個吐司真係世一🫶🏻
想食台灣嘢
之前一直被俾佢個流心蛋吐司吸引🍞
所以就趁放假去左荔枝角嘅黑布小巷
店舖相對其他分店較寬敞, 裝修簡潔, 👍🏻
入到去就咁scan QR 就可以落單同俾錢

我地都分別叫左個主食+小食+冬瓜茶
古早味手工滷肉飯係最有驚喜嘅
面頭全部都係肥瘦適中嘅豬腩肉
豬腩肉炆到好腍, 撈埋d飯
每一啖除左滷水汁, 仲有肉同油脂香🤤
不過份量都偏多, 2個人share 會好D
古早味手工滷肉飯

至於吐司, 我地就揀左麻辣鬼椒肉蛋吐司
除左有秘製既醬汁之外,
仲有拉絲嘅芝士喺度🙆‍♀️
最重要既係, D蛋真係好流心😍
辣度都算偏辣, 不過我就覺得好香口
麻辣鬼椒肉蛋吐司

小食就揀左黑布台式香腸同花枝丸配准鹽
花枝丸非常彈牙👍🏻
台式香腸都夠唒香脆
而冬瓜茶, 係店舖自家製嘅, 甜度啱啱好
花枝丸配准鹽
古早味冬瓜茶

最後都叫桂圓杞子玫瑰三色圓作結
糖水都好養生, 而且好清甜
入面有齊自家製的三色圓,
份量都幾多, 而且非常煙靭
桂圓杞子玫瑰三色圓

整體來講, 食物都唔錯
同埋個吐司真係世一🫶🏻
麻辣鬼椒肉蛋吐司
花枝丸配准鹽
古早味冬瓜茶
  • 冬瓜茶
2022-09-03 149 浏览
今日去附近拎蛋糕,見呢間好出名,決定拎蛋糕前過嚟食啲嘢先閒日下午等咗十分鐘左右就入得都算快!我地嗌咗古早味手工滷肉飯,夜市蝦捲,台式肉蛋吐司同埋桂花雪梨羅漢果茶滷肉飯都幾好食,正常水準,冇咩驚艷嘅感覺本身嗌蝦捲,但嘢食嚟到諗緊點解唔係一條條,於是問侍應,佢話蝦捲冇哂所以變咗蝦餅咁樣令我感覺唔太好,如果蝦捲冇哂,其實可以問我一聲要唔要轉其他小食或者cancel餐廳會提供埋手套俾人食吐司,呢點值得加分,唔怕會整污糟手味道都ok, 甜甜地咁
今日去附近拎蛋糕,見呢間好出名,決定拎蛋糕前過嚟食啲嘢先

閒日下午等咗十分鐘左右就入得
都算快!

滷肉飯都幾好食,正常水準,冇咩驚艷嘅感覺

餐廳會提供埋手套俾人食吐司,呢點值得加分,唔怕會整污糟手
味道都ok, 甜甜地咁
台式肉蛋吐司
下午茶
2022-09-03 91 浏览
黑布小巷而家開咗喺荔枝角,鋪面好大間,諗起以前喺旺角黑布街嘅小巷到食吐司,呢個鋪位真係舒服好多。係咪太遲🤣你一日下午過嚟,都要排一陣隊,不過安排得都好快。先來一個招牌嘅台式肉蛋吐司,平視我一定加埋芝士,不過今日唔係話太肚餓所以就冇加。呢個看似簡單嘅吐司,簡單嘅配搭,食起上嚟真係不得了,豬扒醃得好入味,而家雞蛋嘅留心效果亦都做得好好,一路食蛋汁一路流出嚟。除咗吐司,而家仲多咗好多其他款式,叫咗一個古早味手工滷肉飯,肉肥瘦均勻,份量好多,所以食落好有口感。仲有兩個小食,分別係台南蝦捲同埋花枝丸,加咗准鹽好香口,口感亦都算彈牙。最後食埋個糖水芋頭椰汁三色圓,香濃嘅椰汁味同芋頭香味,唔錯,芋圓有好多粒。飲品就試左凍頂烏龍同冬瓜茶,唔會太甜,幾啱口味。
係咪太遲🤣你一日下午過嚟,都要排一陣隊,不過安排得都好快。

飲品就試左凍頂烏龍同冬瓜茶,唔會太甜,幾啱口味。