2024-09-21
❤️放工同朋友見個面🥳好開心呀💯😋餐廳裝修簡約✅木系嘅格調有種好relax嘅感覺💯🥪慢烤雞腿芝士蛋吐司🌈呢個吐司個醬汁非常之惹味💕而且烤完嘅鷄腿好嫰滑🔥記得趁熱食呀🥳🍡花枝丸🌈呢個花枝丸上面鋪滿淮鹽🫙超惹味呀😋一客有5粒🍡花枝丸仲好彈牙添✅呢個小食唔錯噃🥳🥤凍頂烏龍🌈凍頂烏龍味道茶味道清香🌸古早味味道👅🍜紅燒台式牛肉湯麵🌈呢個紅燒台式牛肉湯麵真係充滿侄台灣風味👍特別係個湯頭❤️甜甜地又係帶有微微酸酸辣辣💯好惹味呀🤤加埋爽口嘅牛肉同彈牙嘅麵條😍好推介呀🥳🫔芝士火腿肉鬆蛋餅🌈呢個台式芝士肉鬆吐司超驚喜喔🥳好好食呀😋佢地嘅肉蛋同肉鬆超夾呀🔥加埋佢裡面啲甜甜地嘅秘製醬汁😋食嘅時候啲蛋汁別晒出嚟😛超級正呀💯🥤桂花雪梨羅漢果茶🌈呢個桂花雪梨羅漢果茶潤喉就啱晒✅仲超級大杯添🥳🥓黑布台式香腸(2條)🌈我哋好喜歡食惹味嘅台式香腸😍一份有兩條😃一人一條啱啱好呀👍
😋餐廳裝修簡約✅木系嘅格調有種好relax嘅感覺💯
🍜紅燒台式牛肉湯麵
🫔芝士火腿肉鬆蛋餅
🥤桂花雪梨羅漢果茶
🌈呢個桂花雪梨羅漢果茶潤喉就啱晒✅仲超級大杯添🥳
🥓黑布台式香腸(2條)