2025-03-31
最近皮膚敏感所以都少左約朋友食飯🥹今日見皮膚好少少就約朋友食飯😆好耐無出街食當然要食得豐富啲,最後去左麻甩爐到食😌.餐廳有雞煲、火煱或烤魚,無限酒精類同無酒精飲品,雪糕雪條可以無限時任飲任食,食完真係肥幾磅(´▽`).烤魚盛宴 $248+$188 安格斯牛肉盛宴圈我哋揀左烤魚套餐,套餐送時令刺身拼盤,刺身新鮮,而且三文魚仲可以任食!因為皮膚過敏要介辣於是就揀左鮮茄濃湯烤魚,超濃郁蕃茄味,魚皮煎過好香脆,魚肉嫩滑!.我哋仲加左牛肉盛宴圈,有薄切牛舌、美國頂級牛小排、金錢展、美國安格斯牛頸脊、安格斯牛肉粒、頂級封門柳等等,牛肉淥5至10秒就食得,牛頸脊同牛肉粒牛味最濃郁,牛魔王必叫!.餐廳仲有火鍋自助區,丸類、蔬菜類、麵食應有盡有,仲有多款啤酒、汽水、茶飲,仲有雪糕雪條~食完勁滿足!.
烤魚盛宴 $248
+$188 安格斯牛肉盛宴圈