2004-03-18 12 浏览
is bad
is bad
2004-03-16 16 浏览
到左上海一個月,開始有少少覺得中菜同小籠包悶lu,終於忍唔住去左麥當勞!我食左魚柳包套餐,價錢平過香港少少,味道幾好,同香港差唔多(麥當勞o既standardization果然係勁!)。不過內地要等得耐d...整體質素當然唔可以同星期五、硬石比啦,不過都係抵食o既!
2004-03-07 7 浏览
D女正呀,M記好多度都有啦,所以食乜鬼呀,食女食服務好過
D女正呀,M記好多度都有啦,
所以食乜鬼呀,食女食服務好過
2004-03-01 0 浏览
新個隻Mocha milkshake 係幾唔錯~好味道!!仲有strewberry芭菲~~吞拿魚沙律同小龍蝦三文治(Mc cafe既~)都好好食架~呢間M記既環境都唔錯架.
新個隻Mocha milkshake 係幾唔錯~好味道!!
仲有strewberry芭菲~~
2004-02-11 0 浏览
我好鍾意食美式餐廳,不過去親都係Dan Ryan、Friday、Hard Rock、Ruby Tuesday、Outback之類,好少去麥當勞,仍住d野款少唔好食。不過金鐘呢間好唔同,多好多choice!我擒日同friend飲下午茶,試左個新出o既Mocha奶昔,好好味,推介俾大家。
2004-02-08 0 浏览
M記D人既新UNIFORM好靚,SERVICE 好好MC CAFE 既COFFEE 幾CHEAP,味道都幾好ICED MOCHA SHAKE 好味呀! 炸雞田園SALAD 好FRESH !BUT 麥魚柳就唔太好食,塊皮同D肉分得開既!
M記D人既新UNIFORM好靚,SERVICE 好好
MC CAFE 既COFFEE 幾CHEAP,味道都幾好
BUT 麥魚柳就唔太好食,塊皮同D肉分得開既!
2004-01-26 0 浏览
愈來愈貴,簡直係比錢佢賣廣告,上次想用張優惠卷叫一個田園烤雞香草飽(優惠期未過), 點知佢話而家唔出田園烤雞飽, 真係令人莫名其妙
2004-01-02 4 浏览
l think it is good ar
l think it is good ar
2003-12-08 2 浏览
pretty good
pretty good
2003-11-19 3 浏览
本人非常同意,不單止薯條常常不夠數,還時常加價一蚊幾毫,有時發覺一年還加一次以上,因每次只加幾毫,所以顧客未必留意到,其實而家食麥記仲貴過食飯盒.
2003-11-18 0 浏览
大薯條價錢,中薯條數量,超吾抵食
大薯條價錢,中薯條數量,超吾抵食
2003-11-09 14 浏览
good
good
2003-10-31 1 浏览
2003-08-25 0 浏览
我好似無話樣樣野都$2 bor!況且又真係以nominal value計全世界最平的麥記是在香港。雖然我都不太支持老麥加價,可以睇番我最近給老麥的食評,你/妳覆果個係三個幾月前的。
2003-08-24 0 浏览
軟雪糕兩蚊係因為ok同埋seven都咁平先會減~同埋淨係軟雪糕平囉...其他都貴啦!而且麥記D野真係愈來愈貴喎...咁加落去...遲D咪要成三十蚊一個??D人以前食佢都係因為佢平o者~而家咁...雖然佢地唔驚會無生意呀~但係如果諗法同我一樣既人~都會寧願食第二D野都唔食佢啦!又唔健康~又貴~!!
軟雪糕兩蚊係因為ok同埋seven都咁平先會減~
同埋淨係軟雪糕平囉...其他都貴啦!
而且麥記D野真係愈來愈貴喎...咁加落去...
遲D咪要成三十蚊一個??
D人以前食佢都係因為佢平o者~
而家咁...雖然佢地唔驚會無生意呀~
但係如果諗法同我一樣既人~都會寧願食第二D野都唔食佢啦!
又唔健康~又貴~!!