2008-01-17 31 浏览
去開百老匯免費飛,就來附近的m記食。我地叫左一個板燒雞腿包餐同豬柳蛋餐,順便試dshake shake 粉。燒味味唔似燒味,係叉燒醬,古怪;椒鹽味係公仔麵湯粉包,兩種味道都麻麻地,但依然好多人食,唔怪得佢成日陰d加價。
2006-03-17 38 浏览
rice burger呢樣野自「大x活」賣廣告時開始認識:「不可改變你那壞習慣」而時至今日麥記又攪呢家野。數個月前曾經有一次係黃金對面麥記買個試試,之後想試埋牛肉味就無得食,相隔數月又出番。之前食個雞堡就不太好,那種厚的感覺好有壓迫感,味道又純粹炸雞塊加個堡,太乾身。而家試呢個牛肉味,它的牛肉,有些似烤餅的牛肉。意料之外的是這個堡的牛肉是汁多而不膩、牛肉的厚薄適中及不太多肥膏,而個堡的飯有些少黏性,唔知佢地點整到d飯能夠唔散,有點奇怪,但剩食堡都幾好味,可能喜歡飯多過麵包。而餐中跟的可選粟米或薯條或菠蘿片,粟米唔落牛油都可以。不想食包的,試試也無妨,但我還是喜歡細蓉多d。

不想食包的,試試也無妨,
但我還是喜歡細蓉多d。
2005-01-24 37 浏览
quite spicy for me. freshly made. quite ok.
2005-01-13 34 浏览
有新野, 當然要試啦..一咬下去.....咪即係黑椒漢堡....少少spicy..口感比普通好少少..反而那杯黃金飲品比較突出..是sprite + 加上鮮搾橙汁..味道幾特別..試一次好了.
有新野, 當然要試啦..
一咬下去.....咪即係黑椒漢堡....
少少spicy..口感比普通好少少..

試一次好了.