2006-01-21 19 浏览
睇倒呢間鋪都有人寫食評,所以我都多寫一個。其實佢嘅食物品質間間都差唔多,但係服務水準就好参差,我去過咁多間麥記,就以呢間最好。一入到去,任何一個職員都會同你打招呼,叫佢地清潔枱面都即刻做,特別一個中年肥肥胖胖的亞姐,態度真係好到冇得彈,经常笑容滿面,對你嘅要求都唔會唔耐煩,例如要走芝士或者走肉之類,都一一做到,永冇錯漏,如果要等的話,佢就會請你先坐埋位,做好後就親自送到,有時見到有的一家大細,佢都會攞埋個餐牌俾佢地,好有耐性咁介紹,真係去咁多快餐店都未見過有咁嘅招呼,有時見倒D亞媽帶住D小朋皮,佢都會同佢捧個餐埋位,﹝呢個做法其他職員以及經理都會做﹞,所以真係值得一讚,希望佢地能夠維持呢個作風落去,D客人就算幫趁小小一個快餐,都有一個舒服嘅感覺。
睇倒呢間鋪都有人寫食評,所以我都多寫一個。
2004-11-16 33 浏览
星期日去左試個烤餅, 一個韓式燒牛肉同一個雞扒, 雞扒d汁唔多好味, 雞扒都幾鞋, 但個韓式燒牛肉好惹味, d牛肉又唔un喎, d生菜都好新鮮, 好味道都試左雪梨茶, 唔太甜, 清清地, 好過飲汽水啦
都試左雪梨茶, 唔太甜, 清清地, 好過飲汽水啦
2004-10-24 23 浏览
琴日去食,特登加兩蚊要咗杯新出0既雪梨茶,都幾好味,感覺好似健康啲,唔洗飲汽水或檸檬茶咁肥嘛
(非会员)
2000-10-29 10 浏览
不愧為食慾獸!睇個勢都知你係無慾不歡啦. 食野定"目及"女呀你!
2000-09-01 28 浏览
好正呀... 麥當勞有公園玩,成個香港得幾間o架咋,記得o黎睇o下啦!!!!
(非会员)
2000-06-13 13 浏览
你來食0 野定望0 野架??
你來食0 野定望0 野架??
2000-06-12 17 浏览
男店員質素如何!?
男店員質素如何!?
2000-06-12 20 浏览
尋日去呢間麥記食野,發覺店員製服全變作紅色外,也好像換哂d 店員,望向counter 一烈都係靚女(咁當然唔係好高水準,但係個個都青春少艾,好順眼,呢個都係服務水準重要一環!)感覺突然好舒暢,去老麥食左十幾年野終於可以釋放我自己喇!!依家就同大家分享,住係附近的朋友去睇下啦!