2006-01-21
睇倒呢間鋪都有人寫食評,所以我都多寫一個。其實佢嘅食物品質間間都差唔多,但係服務水準就好参差,我去過咁多間麥記,就以呢間最好。一入到去,任何一個職員都會同你打招呼,叫佢地清潔枱面都即刻做,特別一個中年肥肥胖胖的亞姐,態度真係好到冇得彈,经常笑容滿面,對你嘅要求都唔會唔耐煩,例如要走芝士或者走肉之類,都一一做到,永冇錯漏,如果要等的話,佢就會請你先坐埋位,做好後就親自送到,有時見到有的一家大細,佢都會攞埋個餐牌俾佢地,好有耐性咁介紹,真係去咁多快餐店都未見過有咁嘅招呼,有時見倒D亞媽帶住D小朋皮,佢都會同佢捧個餐埋位,﹝呢個做法其他職員以及經理都會做﹞,所以真係值得一讚,希望佢地能夠維持呢個作風落去,D客人就算幫趁小小一個快餐,都有一個舒服嘅感覺。