2025-05-21
又係食過唔知幾多次,返轉頭再返轉頭!💕有好多唔同種類嘅款揀🐥🐣🐤而我呢個雲吞專員絕對係會揀❗️砂鍋雲吞雞❗️先講雞,全部都係無骨,啱晒d懶人。味道,都係雞味,重點係佢個湯底!!!!超正!仲要砂鍋滾住上(冬天一流)。😍到雲吞,又係有誠意之作。仲要有4粒。🥰加埋其他配菜。你以為睇到呢度就滿足?實不相瞞,我已經好耐冇食普通雞,因為我係會加$6食豉油雞。超入味。呢個餐我試過跟飯,粉絲,再加錢轉稻庭烏冬。都係唔錯既選擇。我自己鍾意粉絲索晒啲湯,食完冇左大半碗湯!真既冇呃你,隔離枱都係!😋😋唔講你唔知,你以為頭先個鼓油雞係滿分?其實只係90分!點解,叫埋秘製無骨蔥油雞飯你就知,呢個肚餓去食,8分鐘左右Ko!雞嫩口唔講啦,係佢個秘製醬汁加雞上面既炸蒜京蔥!!完美!💯砂鍋椰子竹笙花膠雞🐥個湯底會偏甜!都係唔錯既選擇!小食炸雲吞,可以點綴下!!!總括而然,文字已經答到你應該揀咩?當然介紹得,我對雞米米既其他出品都有保證!都係果句,唔使加一,又贏💯
有好多唔同種類嘅款揀🐥🐣🐤
而我呢個雲吞專員絕對係會揀❗️砂鍋雲吞雞❗️
先講雞,全部都係無骨,啱晒d懶人。
到雲吞,又係有誠意之作。仲要有4粒。🥰
加埋其他配菜。
唔講你唔知,你以為頭先個鼓油雞係滿分?
雞嫩口唔講啦,係佢個秘製醬汁加雞上面既炸蒜京蔥!!完美!💯
秘製無骨蔥油雞
砂鍋椰子竹笙花膠雞🐥
個湯底會偏甜!都係唔錯既選擇!
砂鍋椰子竹笙花膠雞
小食
炸雲吞,可以點綴下!!!
都係果句,唔使加一,又贏💯
砂鍋雲吞雞